2009. máj. 6.

MTV Movie Awards jelöltek

A nyárral újra elkezdődik(vagy folytatódik) a díjátadószezon, és ez bizony számunkra sok jót ígér a tavalyi esztendő után.

2oo8-ban elkészült a Nagy Közösségépítő Film, a High School Musical 3: Senior Year, és a páratlan páros ezáltal több díjra is jelölve lett a 2oo9-es MTV Movie Awards-on.

Tavaly ezen a gálán Zachynek sikerült megnyerni az Áttörő Férfi Alakításért járó trófeát, és ahhoz, hogy idén is győzelemmel térhessenek haza május 30-án, nem kell mást tennünk, csak ingyenesen regisztrálnunk ITT, és aztán már szavazhatunk is ITT!

Az érdekelt kategóriák a következők:

Legjobb Film
High School Musical 3: Senior Year

Áttörő Női Alakítás
Vanessa Hudgens

Legjobb Csók
Zac Efron és Vanessa Hudgens

Legjobb Férfi Alakítás
Zac Efron

Kétségkívül erősek a kategóriák, de egy cseppnyi habozás nem volt bennem, amikor rájuk küldtem el a voksomat. Pláne nem a Legjobb Csóknál.... :)))

Forrás: VABN.

19 megjegyzés:

Fant írta...

Rettentő erős mezőny, helyenként összecseng a KCA-val. Nekem egy kategória nagyon nehéz, a legjobb férfi alakítás... Christian Bale igen erős versenytárs - de azért a voksom Z-re tettem, persze. Majd szavazok annyit, hogy beleférjen néha Bale is, így kompromisszum.

A Legjobb csók: ha van kategória, amiben előre oda lehetne ítélni a díjat, akkor ez az :))

És ajánlom figyelmetekbe a Best Fight és a Best Villain kategóriákat :)

Bízom benne, hogy V és Z minden jelölést díjra tudnak váltani.

b írta...

És ha pont annyin múlik a nyerése, vagy annyival lesz előrébb CB? :)

b írta...

Nem tudok regisztrálni :( Ide mit kell írni? "Customize your Profile URL "

Névtelen írta...

Hű, igen, nagyon kemény a mezőny, a Twilight ezúttal meglepett, hogy a legtöbb kategóriában lett jelölve. Egy vele kapcsolatos oldalon olvastam - amelyiket egyszer belinkeltem - hogy a Legjobb Csók kategória nyertesei prezentálni fogják a tettet, úgyhogy innentől kezdve Zanessa megnyerte a versenyt:))
Már mindenhol szavaztam többször is, de eddig ahol lehetett Z-re vagy V-re.

B, oda egy olyan nevet, amelyikről meg lehet nézni a profilod szerintem, nekem ugyanaz, mint a felhasználónév.

Fant írta...

Hm, b, nem rossz próbálkozás :)) De a hiányzó szavazataimat majd ti pótoljátok, különben sem sokról lesz szó, de 1-2-t igazán megérdemel Bale - pláne tőlem :) Azért nem egyszerű ez nekem: TDK főszereplője, vagy a HSM 3 főszereplője, még szerencse, hogy független kategóriában is lehet szavazni a Sötét Filmre, a Best Fight díjat például annyira megérdemelné, hogy el nem tudom mondani.
De azért persze a Legjobb férfi alakításnál amellett, hogy 1-2-t feltétlen rá kell nyomnom Bale-re, nem kétséges, hogy Z-re nagyságrendekkel többet voksolok majd :))

Customize your Profile URL: az én értelmezésem szerint olyan, mint egy felhasználónév. A lényeg, hogy tartalmazzon számot is, a betűk után. Szóval úgy próbáld, hogy számot is tegyél, például: bbb123

Fant írta...

Abszolút, LL, ha ezt újra hivatalosan közzéteszik, soha nem látott mennyiségű szavazat fog érkezni Z-re és V-re, összeomlik a rendszer :)))
Azért erre befizetek, hogy tényleg megteszik-e, várom türelmesen, szavazok ezerrel, mert erre nagyon kíváncsi vagyok :))

b írta...

Honnan vettétek, hogy prezentáli kell a csókot? Egyébként megnéztem az összeset, a 2-2 hapsis :DD

Köszi a segítséget, végül beírtam valamit. Igazából nem értettem, hogy milyen URL-mre kíváncsi.

;o) írta...

Na, kis kikapcsolódásra csak betértem. LL lassan a végéhez közeledek a GQnak. Addig nem fekszem le, amíg nem járok a végére...

A legjobb csók? És prezentálják? Ez izgalmas kérdés. És kicsit szkeptikus is vagyok, de mit lehet itt ma már tudni?
Én már kétfelé is elkötelezett vagyok. Ide is és oda is teszek szavazatot egyelő arányban ;o)
A többi majd jön magától

b írta...

Ha a nyertesek tényleg előadják a csókot a színpadon, akkor már lehet, hogy nem a "legjobb csók"-ra szavaznak, hanem, hogy kit szeretnének látni csókolózni a színpadon.

xdittax írta...

Az nem úgy van, hogy kötelező bemutatni a színpadon a legjobb csókot. Tudomásom szerint először ezt az akkor még való életben is egy párt alkotó Ryan Gosling és Rachel McAdams tette meg, akik egyébként a Szerlmünk lapjaiért(Notebook) kapták a díjat.(Egyébként nézzétek meg YT-on, isteni!!) Azóta nem hiszem, hogy minden évben megtették volna már ezt mások, de az emberek nagyon szeretnék, ha megtennék. :)

b, oda nem muszáj számot pötyögni, oda azt írod, amit szeretnél, hogy benne legyen a profilodhoz vezető linkedbe. Tehát például nekem az a nevem, hogy Ditta, de a oda azt írtam, hogy xdittax. Ez jó szemléltetés volt? :)

Névtelen írta...

Mondom, hogy csak olvastam, de gondoltam, olyan szép is lenne:)) Bizarr lenne, ha kötelezővé tennék.

;o), a széthúzás nálam is érvényes, de Z és V kapja a szavazataim nagy részét:)
Szólj, ha elküldted a GQ-t, ha esetleg elkeveredne.
És mi a helyzet a jégrevüvel nálatok?

;o) írta...

LL már azt hittem a végén vagyok, de látom, hogy nem 2 bekezdésem, hanem 2 oldalam van :o(

Jégrevü? Ne viccelj....kész a terv: holnap 6kor indulás van, még a jegyeket a helyszínen át kell vennünk. Hogy hol fogok parkolni?????

Csók mizéria? Sejtettem, hogy nem sajtból van a hold ;o) - no para, majd meglátjuk

Fant írta...

Nyilván nem kötelező, hanem amolyan plussz motiváció lenne a szavazóknak :) Érdekes lenne, alapvetően persze Z és V nem hiszem, hogy megtenné. Bár, ha mégis, azt is meg tudnák magyarázni azzal, hogy tulajdonképen nos ez munka volt végeredményben :))

Kitartás ;o) :)

A szavazáson egyébként a blogalanyok mellett a Best Fight kategóriában szurkolok, hogy az a páros nyerjen, akire szavaztam, ilyen kategória sem volt még, ez nagyon kijárna, nem mellesleg egyensúlyozná, hogy Bale nem nyer a kategóriájában...

Névtelen írta...

Szerintem ez a csók-ügylet addig jó, amíg meglepetés, kétségkívül nem tenne jót nekik, főleg, hogy így is túl sokat foglalkozik a sajtó a kapcsolatukkal.

Fant, ugye tudod, hogy Bale-nek ott komoly ellenfele van Roberték személyében?:))

;o) - nálunk a parkolás szerencsére nem az én feladatom. Csak annyi, hogy kiválasszam a szerelésem, amit már korábban elintéztem:)) Mi 5-kor indulunk.

;o) írta...

LL 3 dolog:
1; restellem, de el kell, hogy küldjem ma éjjel, amire eddig jutottam ford ügyben. Kicsit még gyúrom, aztán a befejezés rád marad. Nem gáz?

2; 7kor kezdődik. Amerikából jössz ;o)- ??? - jó utat, jó szórakozást, már a tv is mutatja a részleteket a reklámban. Nem semmi a bagázs - megcsúfolják a fizikát elég rendesen. Majd integetek :D

3, a new moon film apró részletei már elérhetők. Ha lehet mondani, legalább akkora az őrület a projekt körül, mint a HSMnél. A OOra is utánuk mennek....hihetetlen.

Névtelen írta...

;o),
1. nem gáz:DD Remélem, nem tart sokáig befejeznem, szombaton egész nap Tiszaújvárosban leszek versenyen, vasárnap meg tanulok...szóval akkor jövő hétre kész lesz.

2. Bárcsak igent mondhatnék:)) Ráadásul nálam van a jegy. De nem tart addig az út közel sem. A "szomszédságban" voltak a fedett versenyeim, egy óráig se tart az út oda.

3. Hol? Adj hozzá linket, légyszi:)))

Fant írta...

Most, hogy mondod LL, valóban ott van a Twiligh-t is, ráadásul, ahogy elnéztem igen látványos akciójelenettel :) Hát akkor igen kemény lesz ez a verseny, rendkívül szorosnak ígérkezik :) Bár az én favoritom mindenképpp a Bale-Leadger páros :)
Szerencsére a Best Villain kategóriában nincs Twilight :))
Szomabaton ügyesen, sok sikert! Reálisan várható újabb rekord, vagy időben túl közel van a legutóbbihoz? Vagy ez nem számít?

Jó szórakozást nektek holnapra a jégrevühöz!

Névtelen írta...

Győzzön a jobbik:))

A versenyhez - nem tudom, valahogy elég fáradtnak érzem magam, ráadásul nem túl kellemes átállni a fél napos alvásról a 6 órásra...és most az edzőm se vár rekordot. Attól függ, milyen lesz a hangulatom holnap.

Köszi:))

pucca írta...

igyekszem minnél töbször szavazni
de az év végi vizsgá miatt nem igazán netezhetek mert tancsiznom kell
ugyhogy kérlek szavazzatok helyettem is