2009. máj. 3.

Ez a mese bombajó!

Miután a múlt héten a Mesélő az összes kapcsolódó felszereléssel és számmal visszatért, egy kicsit még visszanyúlva a Nagy Közösségépítő Élőszereplős Meséhez, immáron koncentrálhatunk a 17-es filmre és versenyére.

Nos, mielőtt útra kelnénk, meg kell küzdenünk egy igen jelentőségteljes feladattal. Hiszen több hetes kitartó nyomozás után a múlt alkalommal elmesélt regében fény derült a mesekönyv fuvolás szerkesztőjének (egyik!) kedvenc és legkedvesebb művére, melyet legalább akkora varázslattal adott elő, mint amekkora varázslat a 20 évvel való fiatalodáshoz szükséges, nos, most nehéz helyzetbe került a Mesélő. De nincs az a helyzet, amiből a mesében a szereplők ne tudnának kikeveredni – így: egy másik meséhez nyúlunk ismét. A Balu kapitány című mese pikoló-feldolgozását játssza el a Fuvolás Lány a szellemnek, akit ily cseles módon kíván előcsalogatni.

Hogy miért épp ez a mese? Nos, mivel ugye van egy szőnyegünk, ami repülőalkalmatosság és hát: „Hova repül a masina, vezeti a medve.”
Most, miután az utasok elmorzsoltak egy erőltetett mosolyt, miközben nyugtázták, hogy jó-jó, poénnak poén, de gyengécske – a dzsinn kékes füst kíséretében megjelenik a Fuvolás szerkesztő és az utasok színe előtt.

Rögtön meg is veregeti kedvenc zenésze vállát és elmondja, hogy ez a rendszeres olvasás dolog, röviden a Fejek, bombajó ötlet volt és tudja, hogy a rímelő fejszám meglesz a 17-es premierig, értékeli a hónap cselét, pláne, hogy a Fuvolás ballagtató ilyen egyedi megoldást rendszeresített.

Most, miután a szokásos rengeteg unalmas duma megvolt feltelepszünk teleportáló szőnyegünkre: „Száll a gép és zeng a dal, ez a mese bombajó!” Utóbbi négy szó csak a teljesség kedvéért került ide és kizárólag a számok alapján várható bombajóság.

A szőnyeg kapcsán most talán néhány utasunk a kezdőmagasságot hiányolja – de ezúttal, hogy ne legyen még unalmasabb, valami mással készült Aladdin.

A csapat útra kel, első állomás, mint mindig, a mesekönyv egyetlen olimpikon egyéni csúcs javítójának kedvében járunk és az amcsiknál landolunk. Ezúttal a különböző közösségi portálokon, mint a Twitter arról számolnak be az életüket ott könyvelők, hogy egy csapat különös idegen landolt a semmiből LA-ben egy kabrió Audi közvetlen közelében. Írják még, hogy legnagyobb döbbenetükre egy sugárzóan gyönyörű húszéves színésznő régi barátként üdvözölte őket, aki nem más, mint a Bandslam rockere, Sa5m megformálója, a Két(micsoda!)lábonjáró Szépség. Hát igen – kis örömök az életben, ezúttal mi döbbentettük meg a világot.

Nos, most nem készült gofrival nekünk, mert a múlt héten olyan rengeteget készített, hogy annyit ketten együtt sem esznek meg fél év alatt, az egyetemista korú sráccal, aki középiskolásokat alakít a vásznon, így hát most egy ideig pihenteti a gofrisütőt.

Cserébe elviszi az utasokat egy shopping túrára a Diesel márkaboltba. Ez a bolt kicsit mesebeli, de csak, hogy kijöjjön egy gyenge poén: mindent árulnak – baseballütőt, teniszütőt, gofrisÜtőt...

Odabent a Szépség körbevezeti a hölgyeket és felajánlja, hogy mindenkinek vesz egy ruhát, választani segít. Aladdin szemmel láthatóan feszeng, ezért neki elmeséli a legújabb számokat a Nagy Film kapcsán. Így hát: a DVD/blu-ray eladásokból április 13 – 19-ig újabb 1,064,653 dolláros bevétel származott, hiszen eladtak a szóban forgó héten 56,864 példányt a lemezekből! Mindezek tükrében nem túl érdekes adat ugyan, de azért a kemény Blondie megformálója elmondja, hogy az április 20-26-ig tartó héten a DVD kölcsönzőkben a 44. helyen tanyázott a hazavihető élmény.

Ezek voltak a legújabb HSM 3 számok, most, miután mindenkinek választott ruhát a Szépség, LL is megkapta a virágos cuccot, amit a napokban viselt V, távoznánk is, búcsúzás után. Ám váratlan probléma merül fel. Ugyanis az üzlet előtt néhány fiatal rajongó elállja a bejáratot, mert bámulják kedvencüket. És nem moccannak. A diplomácia hatástalan, a megtermett Mesélőt nem lehet bevetni, hiszen nem szabad sérülést okozni. Mi legyen? A szellem megsúgja, hogy a rajongók, akik mindössze két sorban (igen hosszú a sor persze) gyülekeztek átlagmagassága egészen pontosan 160 cm! Kedvenc atlétánknak óriási ötlete támad: a szőnyeget a rajongók mögé teleportáltatja, hogy betöltse a szivacs funkcióját, ő maga pedig ugráshoz készülődik, azzal a technikával, amivel rekordját ugrotta – és: nagyon simán ugorja át a rajongókat, akik ettől zavarba jönnek és pont annyi helyet hagynak tudtukon kívül, hogy mind mi, mint pedig a Szépség biztonságban kiférjünk és elhagyhassuk az üzletet.

Párosunk másik felének projektje felé irányítjuk figyelmünket: jöjjön a 17 Again heti statisztikája! A második hétvégéjét teljesítette a vígjáték az április 24-26-ig tartó mozis hétvégén igen szép sikerrel: 11,518,495 dollárt hozva! Hogy kicsit viszonyítsuk: a Disney legújabb mozis üdvöskéje, a parókás hősnőként elhíresült Hannah Montana a második hétvégéjén csupán alig kétmillió dollárral kaszált többet, ami a két film pozícióját figyelembe véve óriási siker Z filmjére nézve.

Nézzük a héten mi volt a helyzet: hétfőn, 27-én 528,399 dollár és a lista 5. helye sikerült be, kedden, mikor olimpikon atlétanőnk saját rekordját javította meg 2 cm-el, 656,271 dollárt jegyezhettünk fel a film kontójára, szerdán 559,831 dollár értékben váltottak egyet az alkotásra, a hónap utolsó napján, mikor kedvenc szerkesztőnk bámulatos diplomáciai érzékét a szerenádozók fogadásakor kamatoztatta, 574,625 dollárt gyűjtöttek az amcsik Efron és Perry filmjének. Így az amcsi összbevétel, pontosan 14 nap után: 42,142,459 dollár.

ÉS: gyorsan tegyük hozzá, hogy a film mindössze 20 millió dollárból készült, ahogy azt az előző utazásunk után ;o) kinyomozta, akit ezen tevékenységéért ünnepélyesen kinevezek a VVNYSZ tiszteletbeli nyomozójává.

Kezdjük nemzetközi mustránkat: Énekelj egy indulót, ha a csapat útra kel – jönne a vonatkozó sor, nos az énekléstől továbbra is megkímélné Aladdin a többieket, cserében a fuvolaszó tökéletes lesz.

Ausztráliában, ahol a riporter megtudhatta, előfordul-e, hogy 17 évest játszó hősünk saját 20 emeletes másával találja szemben magát, és hogy az Oscart nagyon sokat nézték, tehát az eltanult hárítást megtapasztalhatta, április 16-19-ig 1,728,030 dollárt hozott a film, amit a következő hétvégéjén 1,192,523 dollárral fejelt meg, így összesen már 7,905,563 dollár az eredmény Wolverine négyszeres megformálójának hazájában.

Lássuk mi a helyzet Franciaországban annak a fiatal színésznek a filmjével, akinek eljövendő musical-filmje bizonnyal az „Ének a tus alatt” címet viseli majd. Április 22-26-ig 2,822,125 dollár jött össze ott, a box office 3. helyével.

A vígjáték lazasága egy népet tutira megnyer, azokat akik maguk is a leglazábbak: a hollandokat. Náluk az április 23-26-ig tartó hétvégén mutatkozott be a film, rögtön a bevételi lista tetején debütált 307,757 dollárral.

Új-Zéland a következő hely, ahová teleportálunk, időugrunk egyben, mert miért is ne, egyenesen halmozzuk az élvezeteket, nos április 16-19-iga tartó hétvége az első időpontunk: 231,881 dollár a lista harmadik helyével a bemutatkozó eredmény. Április 23-26-ig 188,994 dollárt és változatlanul a lista 3. pozícióját fedezhetjük fel. Az összbevétel itt 597,366 dollár két hét után.

Lássuk végül Nagy-Britanniában mennyire kajolják eme filmet, melynek főhőse nyilvánosan a CD vásárlás mellett áll, in privat viszont az iPod-ját használja zenehallgatásra: 1,507,243 dollár az eredmény legfrissebben április 24-26-ig, az összbevétel pedig három hét alatt érte el a HSM 3 nyitányát, nagyságrendileg, pontosan pedig: 13,557,092 dollárt.

Zárjuk teleportos, abszolút időugratós mesénket Törökországban, mégpedig az április10-12-ig tartó hévégén, amikor is két mozi még mindig közösségépítéssel foglalatoskodott, aminek 138 dollár volt a jutalma, az össztörök bevételt 612,341 dollárra javítva 22 hét alatt. Ezen eredmény a múlt alakalommal közölt összbevételen nem módosít, abba bele volt már kalkulálva.

Lássuk hát, hogy is állunk számszakilag: Amerikában a 20 millió dollárból készült Megint 17 című film 14 nap alatt 42,142,459 dollárt hozott, nemzetközi viszonylatban, 6 országban 27,741,238 dollár a termés, tehát a film összbevétele: 69,883,697 dollár, ami már három és félszeres megtérülés!

Nem engedjük el a High School Musical 3 – Senior Year című filmet sem; a DVD/blu-ray eladásokból mindezidáig 53,175,812 dollár folyt be!

Eme kicsiny történet szerény ajándék, a csapat nevében, anyák napja alkalmából minden édesanyának, akik a blogformájú mesekönyvet látogatják, Isten éltessen Benneteket! We're All In This Together – Always!

Az utat vezette: a Mesélő, ismertebb néven Fant.
Forrás: The Numbers 1 2; BoxOfficeMojo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.

63 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem a jelző teljesen korrekt:)) Még abból a szempontból is, hogy ébren vagyok:)
Köszi a Mesét, és a virágos szerelést a Mesélőnek:))

;o) írta...

Szép szép. Ha minden igaz akkor ez a dinamikus viszonyszámok tekintetében ez kb 38%-os heti ugrást jelent. Agyhalál!

Szóval elkezdődött a menetelés.
Nos, akkor hölgyek és ur(ak), tegyük meg tétjeinket: vajon meddig bírja? Fiskálisan és persze időben is.

Az anyáknapi figyelmesség mellett sem szeretnék elmenni. Bár szerencsére a gyerekeim nem lehetnétek (I mean, korban), de mindenképpen jólesik, hogy MÉG erről SEM feletkeztetek meg.
Jó éjt!

Andi írta...

Hm :) Helyes ez a kis csőrös
Kék madár :))
Én is köszi a bombajó mesét és persze a végén azt a kis kékes köszöntést is:))

Fant írta...

Szívesen mindkettőt LL :)) Örülök, hogy korrektnek találod a jelzőt :)

Tét: nos fiskálisan az amcsiknál legyőzheti az 57 milliót gyűjtő Hirtelen 30-at, bőven, talán olyan 65 millió környékére várom végül, ennyi kinézhet szerintem. Időben, még sokáig ott lehet. Olyan 2 hónap még szerintem benne van.
Viszont nemzetközileg sokkal izgalmasabb a dolog :) Ott még rengeteg van benne, simán összejöhet egy 60-70 millió.

Előzetes a következő meséhez: a 17-es film harmadik hétvégéje számügyileg pontosan megegyezik a HM harmadik hétvégéjével, tehát e nyitóhétvégétől eltekintve folyamatosan tartja vele a lépést - e hétvégén ismét legyőzte :)

A képek is nagyon jók ismételten :) A madáron gondolkoztam én is, Andi, hogy mi lehet, aztán rákattintottam és a kép nevéből már érthető, túl a szimbolikáján :) Ditta ilyen kis feladványokat hagyott itt nekünk :))

(f.é.) írta...

Belekeveredtem én is Baluval a veszedelembe!:))Öhm a számokba mondhatnám.:)
A mese ismét jó.:)
A köszöntésért pedig dukál egy új propeller erre a masinára,tőlem.:)

b írta...

Fant a mese tükrözi a címét :)) Nagyon jó!
A köszöntés nagyon kedves :)
Ditta és a madara... Haláli :DD

b írta...

Fant a summerrromance mit ír megint olyan sokat?

Fant írta...

Nos, a köszöntést is szívesen, mindenkinek, akit érint, ahogy írtam is, mindannyiunk nevében szólt :)

A madár nagyon nagy :))

A Summerromance megint Fanprojekt-el készül b :) Megint lehet festeni, írni, rajzolni, stb Z-ről és V-ről és elküldeni a szerkesztő címére, aki továbbküldi V-éknek - egy a lényeg, a szerkesztő hangsúlyozza, hogy pénzt nem kell küldeni :)
Úgy néz ki, hogy a Summerromance újabban csak galériaként szolgál, sajna.

b írta...

És ez miért jó nekik? Mármint hogy ilyeneket "hirdetnek" meg?
Köszi a felvilágosítást.

Andi írta...

Nos - nálam mostanra hatott a
Mese :))

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Jó kérdés. Szerintem ez amolyan kedveskedés akar lenni a részükről Vanessa-ék felé, hogy kimutassák feléjük a szeretetüket, vagy tiszteletüket. A szerkesztő begyűjti ezeket az alkotásokat és elküldi a blogalanyoknak, gondolom ráírja, hogy német rajongóitoktól.

Nyilván más kérdés, hogy mi tudjuk, hogy ez nem túl hasznos, vagy nincs sok értelme, mert nem valószínű, hogy külösebben értékelnék. Sőt.
Jobb lenne, ha az a szerkesztő inkább az oldalát tenné informatívabbá és akkor elég lenne egy linket küldeni.
Szóval valami ilyesmi lehet a fanprojekt mögötti gondolat a részükről szerintem.

Jó éjt Andi! :))

heno írta...

látátok vanessa tetkoját?

b írta...

Lesz most az Aktívban Z-ről valami.

Fant írta...

Sziasztok! Megnéztem a tetkót Ades, amit említesz: nem rossz, bár elsőre furcsa volt. Különben én nem gondolnám, hogy olyan maradandó fajta tetoválás, szerintem festés csak. Henna, vagy hasonlóra gondolok, nem vagyok képben a tetkókkal, csak megérzés.
Viszont, az, hogy pillangó, az nagyon tetszik, mint utalás :)

Aktív b? Hát én meg nem nézem az biztos, semmit nem várok tőle, sőt. De ha te megnézed és nem nagyon gáz, akkor elmesélheted, mi volt. Ha nagyon nívón aluli, akkor csak mondd majd, hogy említésre sem érdemes :)

b írta...

Nem volt gáz. Kicsit 17 again promó, kicsit "ismertető" ki is ő. Ja és őt mondják a jövő Brad Pittjének v. DiCapriojának a szakemberek.

Fant írta...

Értem. Szóval akkor semmi extra. Bár nem volt új infó (nem is lehetett persze), az örvendetes, hogy nem negatív volt a riport - ezek szerint.

heno írta...

Am szerintem se igazi egy kicsit olyan mübenyomást kellt

b írta...

Egy riportból raktak be részleteket, és a Hsm-ekből ill. a Hajlakkból.

A Sport1-n épp Lakesrs és Jazz összefoglaló van. Nem semmi, ahogy nyomják a kosarazást a fiúk :)

Fant írta...

Igen Ades, nekem is olyan érzésem van, kicsit halovány ahhoz, hogy igazi legyen, talán.

Hát igen b, ők nagyon tudnak, azt meg kell hagyni :) És vajon ez nem annak a meccsnek az összefoglalója, amelyiken mi inkább a közönség első sorát figyeltük? :)

b írta...

Lehet, a csapatok azok voltak.
Én nem nagyon szeretem a kosárlabdát, de ezt muszáj volt nézni, olyan bámulatosak voltak a játékosok :)

Fant írta...

A csapatok azért voltak ugyanazok, mert ez már a rájátszás, itt körök vannak, egy párosban az egyik fél negyedik győzelméig játszanak :) Amúgy a Lakers a továbbjutó, 4-1-el ha jól tudom :)
Az NBA-t általában jó nézni, igen látványosan játszanak a srácok ott.

b írta...

Igen, csak ezt lusta voltam beírni :)

A mai 2 bulvárcikk, ami igazából 1. Nem negatív, de a címe! 8( Ez legalább normális

Andi írta...

Sziasztok!

Jó tetkó, jó helyen - nem rossz, nem rossz :)) Igazán találó :)
Ez így gyere be nekem is :))
De szerintem is olyan kis laza, festett, nem olyan igazán mélyen bevésett :)
Lassacskán majd Z-n is felfedezhető lesz vajon egy ilyen ?:))

(f.é.) írta...

Helló!
Milyen tetkó,és persze hol?:))

b írta...

Itt :)

Fant írta...

Jó kérdés Andi :) Szóval Z-n egy pillangós tetkó? Sosem lehet tudni végeredményben :) Bár én nem nagyon hiszek benne :))
Egyébként a tetkós dolgoknak nem vagyok nagy híve, de ez így nagyon frappáns.

A cikkek: a második tulajdonképpen teljesen korrekt.
Meg kell hagyni, hogy a németeknél nem törekedett arra Z, hogy a komoly férfi oldalát mutassa. Mondjuk olyan közegben nem is lehetett volna.

b írta...

Pedig a gatyagumi vonalában a hason nagyon szexis lenne :D

(f.é.) írta...

Köszi b!!:)
Szerintem lehetne éppen tényleges a tetkó.:)Nem rossz,sőt olyan édesen csajos.:)) De hát ez valóban hozzáillő,és így jó a választás.:)
Z-nek valami komolyabbat gondolnák,ha..:))
Vajon neki mi jönne be,biztosan nem az,ami nekem.:))

Andi írta...

húú b, Z tetkóját bizony én is ott képzeltem el, ahol te ;))
Csak még azt nem, hogy mi is lenne az ?:))

b írta...

:)) Nekem egyébként nem tetszik a tetoválás. Mármint úgy általában.

(f.é.) írta...

Miért is ne,éppenséggel a gatyagumi vonalánál is lehetne a mű.:)
Nekem bejönnek,de csak a szolid,és egyéni dolgok.:)Imádom.:)

b írta...

Persze, vannak szép, szexi, dögös tetkók. Igazából az a bajom, hogy nem lehet "levenni". Olyan visszavonhatatlan, végleges.

(f.é.) írta...

Bizony úgy ahogy mondod.:)
Levakarhatatlan,és egy életen át viselhető.:)Tehát egyéntől függő.

Fant írta...

Látom ez a tetkós dolog megmozgatta a fantáziátokat kellőképp :))

Én alapvetően nem vagyok híve a tetoválásnak, de ha valami egyedi, tényleg kreatív és találó dologról van szó, akkor mondjuk el tudom fogadni.
De ne legyen kirívó, nagyon szembeötlő, csak valami diszkrét.

Mindenesetre én nem csináltatnék soha :)

Z tetkója akár lehetne egy diszkrét V betű például, mondjuk iniciálé stílusban :) Ha már mindenképp tetoválni akarjátok :))

Andi írta...

Ó :)) Jó az ötleted Fant - Z tetkójára :)) A fantázia nálad is műk :)) És soha ne mond, hogy soha :))

Andi írta...

Valami diszkrét :)) Hm :))

b írta...

Még azért sem tetszik a tekó, mert nekem mindíg az az érzésem, hogy koszos a bőr.

(f.é.) írta...

Hohó,mennyi ragyogó feltevés.:)
De ha csupán egy nagy-betűt szeretnél,vagy kettőt javasolnám az egalizálást.:))Persze disztkéten.:))

(f.é.) írta...

Akarom írni diszkréten.:)

b írta...

Itt miről írnak?

Fant írta...

Hm, soha ne mondjam, hogy soha? :) Végül is jogos, mit lehet tudni - akkor inkább azt mondom, hogy nem tervezem :))

Két betű egálban - ez is egy jó ötlet, érdekesen mutatna a két betű, de az biztos, hogy elégedettséget okozna ebben a körben :) De azért fura lenne rajta szerintem :))

B - a lényeg az, hogy Vanessa most csütörtökön, tehát 7-én vendég lesz a Ellen Degeneres showban - ismét! És amit még így félálomban kibogarásztam, hogy beszélgetnek majd Z-ről is.
Feltételezem megint előkerül majd a hajzselé és a nyers tojás is :))

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Nem tervezed ?:) - ezzel kiegyezek :))

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Aha, szóval most lesz az Ellen show :) (Z is volt nemrég megint.)
Köszi!

Netty írta...

Hm. A kis diszkrét tetkók nekem is bejönnek. Ez a pillangó nagyon édes. ♥ Ezt vártam már, hogy mikor lesz Vanessa megint az Ellen showban. Azok mindig jók.:D

Névtelen írta...

Már megint minden oldalon azt lehet olvasni, hogy Zanessa összeveszett. Mégpedig azért, mert múltkor Zac azt nyilatkozta, hogy csak 40 évesen akar házasodni, és erre Vanessa begurult. Nagyon úgy néz ki, hogy más férfiakkal is akar találkozgatni, mert nem vár eddig. Olvassátok el a Summerromancon oldalt a hozzászólásoknál piros bejegyzésnél. Érdekes!

b írta...

Nem tudom a külföldi oldalak mit írnak, de a magyaron ez van, ami attól eltér, mint amit írtál...

b írta...

Ja névtelennek szólt az iromány.
És nem javítva lett, hogy 30 évesen?

Fant írta...

Már megint pörgünk a semmin. Lehet, hogy ez sok szenzációhajhásznak már baromi unalmas, de a V és Z minden feltűnés nélkül, a privát dolgaikat nem a nagyvilág orrára kötve, teljesen normálisan élik az életüket. Nincs bulvár, nincs botrány, nincsen feltűnési viszketegség, nincsenek pózok.
Teljesen jól megvannak együtt, ahogy azt a képek is időről időre bizonyítják.
A házasságos témát már jónéhányszor átbeszéltük.

Ezek a folyton felmerülő ökörségek nem kellene már, hogy fogalalkoztassanak senkit.
A bulvárnak az a lételeme, hogy bombasztikus sztorikat gyártson.
Azt hiszem most mondom el kb. 67-jére, hogy ami ezen a blogon olvasható, csak azzal kell foglalkozni.

Tehát beszéljünk másról, de erről ne.

b írta...

:)) Fant
Bocsi mindenkitől, de nekem muszáj volt berakni ezt a linket, pláne, hogy mást írnak, mint névtelen amit tolmácsolt.
Nekem első gondolatom egy reklám fogás volt.

És beszéljünk másról :) Itt a tegnapi Aktív, nyugodtan meg lehet nézni :)

Fant írta...

Tulajdonképpen ugyanazt linkelted b, mint amit névtelen forrása ír, majdnem tükörfordítás.

Megnéztem :) Hát az első benyomásom az, hogy logopédushoz kellene járatni a narráló riportert :) Mondd szépen: High School Musical. Nehéz szó :)
Na jó persze én sem beszélek angolul, de azért a kiejtés valahogy nem az igazi, az a benyomásom :))

A lényegét tekintve: gyenge volt ez nagyon, hogy a HSM 3-ról egy szó sem esik, az vicces. Próbálkozik a tv2, de valójában gőzük sincs ki Zac Efron és mitől olyan sikeres, én úgy érzem. Egy sebtében összedobott riport ez. Ja, csókjelenet - pörögnek az első rész kivágott jelenetén és a második részben látottakon, a mozifim vonatkozó jelenete eszükbe sem jut. Bár nyilván a szerkesztők nem látták a filmet.
De összességében pozitív, hogy próbálkoznak, köszi a linket b :))

b írta...

És közben a 17 againt promótálnák szerintem. Nekem az volt az érzésem, hogy "szóltak", hogy valamit mutassanak a 17 again miatt, és ennyit sikerült összehozni :) De valóban pozitív a riport. Egyébként szerintem az is benne lehet a pakliban, hogy ettől negatívabbat nem csinálhattak :)

Én az angol cuccot nem láttam, nem tudom, hogy tükörfordítás-e.

Fant írta...

Német volt a cucc, de nem tudhattad persze - mindegy is.

Igen, olyan elkapkodottnak, kényszeresnek tűnt. Mindenről szólt, csak a Megint 17-ről esett szó alig :))
Nem baj, próbálkoznak, majd jónéhány év múlva talán egy korrekt riportot is össze tudnak hozni :))

b írta...

Szerintem ne reménykedj :)) A tv2 ilyen :)

Német az "eredeti"??

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nem feszegetném a "válságos kapcsolat" témát, ha nem lenne nálam egy friss, perdöntő bizonyíték arra, hogy Vanessa ugyanúgy gondolkozik a témáról, mint Zac. Tessék, ott van benne, 1:30 körül.

Aktív: nem lehet tőlük sokat várni, komolyan, az embernek az az érzése, hogy direkt ügyelnek, hogy minél kevesebb infó legyen benne. Azt meg, hogy a magyarok képtelenek kimondani azt, hogy High School Musical, nem értem. Hallottuk már mindenféle akcentusban a promókörútján, de ilyet szerintem sehol sem tapasztalhattunk sehol sem.

Mellesleg szerintem az eredeti angol.

Andi írta...

Remélem - LL perdöntő cuccosa megnyugtatja és elhesegeti azokat a kétkedő gondolatokat amelyek itt felmerültek abban a válságosságosságban :(:)))

Fant - már 67-jére ?:) Nem vagy semmi :)) És még mindig nem tanultak belőle ?:))

Fant írta...

Pontosítok, névtelen forrása német, a Summerromance-ról német oldalra vezet a link - természetesen angol az eredeti.

Szia LL! Reméljük a bizonyíték mindenkit meggyőz. Annyira egyszerű az egész, hogy még.
Kiejtés: valóban, akármelyik országban jártunk, mindenhol szépen kiejtették, teljesen jól, még azok is, akiknek tényleg nehéz lehet, de ilyet... És ebben az a külön szomorú, hogy amúgy egy nagycsomó mindenre angol szavunk van már, erre képtelenek kiejteni ezt. Szerintem direkt van. Mert ha nem, akkor az őket minősíti.
Nem értem én sem mi okoz nehézséget.

Tv2: tulajdonképpen nem reménykedek, ez már jobb nem lesz. Szerintem amúgy nem tudatos, hogy kihagyják belőle a tartalmat, egyszerűen ennyit tudnak összehozni, ez a max.

Hello Andi! Ja, 67, most szólj hozzá, még mindíg semmi :)) Őrület ez :)) Bár most viszonylag hosszabb időszakot megúsztunk ilyesmi nélkül :)) Na, majd elmondom 68-adára is, hátha :))

b írta...

:))
Összességében azt gondolom, hogy se pro, se kontra oldalon nem biztos, hogy megosztanák a néppel :))

Fant írta...

Ezt én is így gondolom, és alapvetően nem is tartozik ránk ez a dolog. Ez a diszkréciójuk mindíg nagyon szimpatikus nekem.
Van véleményem a 40-es dologról is, azt majd kifejtem akkor, amikor megkapjuk a teljes GQ-t :)

b írta...

Nekem is van véleményem még 1-2 dologról :) pl az ilyen kérdésekre mit kellene mondaniuk?? Szerintem bármit mondanának, azt a bulvár úgy is úgy forgatná, ahogy akarja. Egyébként pedig a téma teljesen magánügy.
Egyébként érdekes a cikk stílusa. Úgy nem mond rosszat, hogy közben belerúg az ember(ek)be egy jó nagyot :)

Fant írta...

Ezért nem nyilatkoznak a magánügyeikről, úgyis azt írnak amit akarnak, valóságtartalomtól függetlenül, kár táplálni őket.
És ezért nem kell bulvárt olvasni :)

b írta...

A bulvár mindíg előkerül.
Egyébként eszembe jutott a múltkori kis szösszeneted, amikor olvassák az eljegyzéses hírt az újságban... :D

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

ez normális de ennyit 4 év alatt nem szerepelt Mo-n a médiában, mint mostanság :)