2009. máj. 14.

Fox kommentek - ez vicc?!

Egyszer csípem, másszor nem, de ezt a nőci senkit nem hagy hidegen. Megan Fox-ról azt tartom, nem a legvisszafogottabb hivatalos interjúiban, de egyértelmű, hogy amit csinál figyelemfelkeltésből csinálja: azt hangoztatja, hogy ő más mint a többi hollywoodi arc. Ami igaz is, de van hogy túloz. Mindig kimondja amit gondol, de azért legújabb megjegyzését, amit az amerikai Esquire magazinnak nyilatkozott nem hinném, hogy komolyan értette. Mert erre nem lehet mit reagálni - normális?

Engedd meg nekem, hogy elmondjam, valójában miről szól. A ‘High School Musical’ ezeknek a fiúknak a csoportjáról szól, akiket a kosárlabda edzőjük molesztál, aki Zac Efron apja. Arról, hogyan birkóznak meg ezzel a molesztálással. És vannak ezek a kicsi barátnőik, akik az ő szakállaik. Oh, és valahogy a zenét is belevonták. - nyilatkozta a ‘Transformers’ filmek hősnője. “Meg kell hogy kövezzenek és nézd meg!

A 22 éves színésznő neve már egyébként is sokszor felütötte fejét a blogon, hiszen találkozott már kedvenceikkel, ráadásul már képtelenül sokszor össze akarták boronálni a nála csak egy évvel fiatalabb Zac Efron-nal is.

A "A világ legszexibb nője" titulust birtokló Fox azonban nevet a pletykákon, miszerint a HSM szívtiprójára, vagy a Twilight jófiújára bukna.

18 éves korom óta egy 35 éves életét élem. Annyira bizalmatlan vagyok az "éppenhogycsak" férfiakkal. Egyszerűen nem szeretem őket, vagy nem bízom bennük. Robert [Pattinson] és Zac — túl helyesek nagy hajukkal és az öltönyeikkel. És Rob mi, 22? Zac 21? Ez vicc.” - zárta le a témát az Elle magazinnak.

Forrás: The Blemish; Radaronline.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha ilyeneket nyilatkozik azokról, akikkel korábban még haverkodott, szerintem ő a megbízhatatlan, és ez a tulajdonság szerintem kortól független.
Mondjuk lehet, hogy ezt azért mondta, mert elege van abból, hogy Robbal vagy Zac-kel akarják összehozni, és így akarja kiverni a riporterek fejéből ezt a kérdést. A diplomáciához mindenesetre nincs érzéke, ha így van.

Az első "nyilatkozathoz" pedig no comment.

pucca írta...

szerintem ez a nő megkattant és totál dilis
az vicc hogy ő a világ legszexibb nője
szerintem nem így van sőt szerintam kifejezetten csúnya de min1
ez az én véleményem
na sziasztok pucca

Fant írta...

Hogy ezzel a nővel valami nem stimmel az biztos. Mondjuk úgy, hogy egyetlen erénye a szépsége, és hát na, nem az eszéért meg a színészi tehetségéért foglalkoztatják.
Elképzelni nem tudom, hogy jutott eszébe a HSM-ről ez. Mindenesetre kilinikai eset. Viccnek nem elég szórakoztató.

A második része: rendben is lenne, hogy a korukkal takarózik - ha ő maga nem egy-két évvel lenne idősebb csak. Bár mondjuk az ilyen bombasztikusnak szánt nyilatkozattal valóban lehetett egy olyan célja, hogy lezárja a témát.

Mindezzel együtt: azt is elképzelhetőnek tartom, hogy annyi az egész, hogy nemsokára itt az új Transformers-film, ezért kezdett el a csaj szerepelni kicsit.

b írta...

Hű de nagyra tartja magát! Szerintem egy teljesen átlagos ember, mármint kinézetileg. Az viszont érdekes, hogy személyesen bűbáj, a nyilatkozatokban pedig leszólja eléggé a "barátait".

Fant írta...

Jól néz ki a csaj, az tény - mondjuk éppen nem ezen a képen, az igaz :)
És az igaz, hogy a világ legjobbika cím jókora túlzás, dehát ez van.

Abban egyetértek veletek, hogy nem kicsit visszás a dolog, hiszen nemrég még haverkodtak - de azért én hajlok afelé, hogy osszuk el az ezzel kapcsolatos mondandóját kettővel, szóval, hogy a téma lezárása végett mondhatta így.

(f.é.) írta...

Helló!.:)

Micsoda interjú,húúú Megan: benne több van,mint amit eddig sejtettem.:) Viszont az életkora kissé meglepett,mert én biza arra voksoltam volna,amit 18-tól él.:))

Szóval kissé egyedi a csaj megnyilvánulása,de a dolgokat jól látja.:) A molesztálás,mind jelen esetben a szó nem önmagát jelenti,hanem a buzdítást a sportág a sportoló magából,egészéből( mindent megtevés) dolgát hivatott összefoglalni.:) A barátnők,ugyebár elengedetlenek,akárcsak a valóéletben.:)No és a szakáll!:))
Valójában visszakanyarodtunk a mesékhez!:) Eme esetben természetesen egy férfi mesehősről van szó.:)Lehet hercegúrfi,ősz vezér vagy szegénylegény vagy akár maga a Télapó,sőt esetleg a Lámpás szelleme.:))
A közös pont,ami őket összeköti az maga a szakáll!:))
Ugyanis az effajta mesehősök ereje a szakállukban rejlik!:))

Tehát kik is ezek a kicsi barátnők??:))

Éljenek a szakállas mesehősök!:))

xdittax írta...

Imádlak F.É. :)

No de, a második felében én is egyetértek Fant-tal, azért ez nem Zac vagy Robert ellen irányult, ez egy általános véleménye volt a fiatalabb pasikkal kapcsolatban, és ha úgy érzi, hogy neki azok nem valók, akkor ezt elfogadjuk.

De egyébként, bár F.Ém helyeseket mondott: WTF!? :))

(f.é.) írta...

Én is Kicsim!:))

Bár eme rövidítés jelentése most nem ugrik be.:)
Mi is ez pontosan?:)

b írta...

Most olvastam egy másik nyilatkozatát, azt mondta nem csak az idősebb pasikat szereti :)

Fant írta...

F.é - kész!! :)) Nem is tudok mit hozzáfűzni :)) Ahogy Megan kissé zűrzavaros nyilatkozatát eljuttattatad a Szellemig, az páratlan :)) Mindíg is tudtam, hogy te csíped Megant, így aztán vártam, hogy lefordítsd nekünk érthetőre a mondókáját :)) Megan Fox - magyar hangja: F.é., még mondja valaki, hogy a magyar szinkron nem zseniális :))

WTF - a diplomácia nyevére fordítva kb: Mi a vihar van? :)) Jól mondom, Ditta? :)

B, azt a nyilatkozatot én is olvastam, azzal a különbséggel, hogy az idősebb szót én nem láttam benne - a többi stimmel. :)

b írta...

Már miben nem láttad? Abban én sem, az itt olvasottra értettem az idősebbet, amit szigorúan az ő 22 évéhez (mert abban a cikkben ennyi éves állítólag) képest értek! :)

Fant írta...

Nos, Megan az imdb szerint szombaton lesz 23 éves, úgyhogy a 22 még helyes szám :)

Ditta, jó kirándulást holnapra és szombatra, érezd jól magad!

Jó éjt Mindenkinek!

xdittax írta...

Köszönöm szépen Fant! :)
Sajnálom, hogy nem tudtam rendesen itt lenni az előtte való napokban, de ráadásul ha hazaérkeztem is lesznek programjaim, viszont: lesz miről írnom itt is. :) Úgyhogy majd igyekszem haza, de jól is érzem magam.

Puszi nektek, jók legyetek!
Jó éjt: Ditta×××

Ui.: WTF; igen, jól mondod Fant. ;)

Névtelen írta...

F.É:))) Megérdemelnéd a szinkronhang szerepét Megan interjúiban:))

Egyébként vicces, ha szombaton lesz szülinapja, Rob még idősebb is nála, neki tegnap volt.

Megnéztem a Twilightot szinkronnal. Nem olyan borzalmas, mint a HSM-é, de ajánlani nem ajánlom. Olyan élettelennek tűnik, vagy nem is tudom.

Dittámnak jó kirándulást!:)