2008. máj. 1.

Közeleg május 3...


...ami ugye azt jelenti, hogy a HSM3 forgatásának elkezdéséhez is vészesen közel kerültünk! Hiszen mostmár a Salt Lake Tribune is megerősítette azt, amit hetekkel ezelőtt is tudtunk, hogy bizony a HSM3 forgatása most szombaton, azaz május 3-án fog kezdődni! Izgultok gondolom Ti is, pont mint én, ugye?
-- 3.-tól kezdve 40 napig(dupla annyi ideig, mint a HSM2-t!) fogják forgatni a musical 3. részét, ami mint tudható, a végzős évre, azok megpróbáktatásaira és kételyeire fog koncentrálni.
-- Természetesen rengeteget fognak forgtani az East High School-nál, itt nemcsak a hangversenytermet, a tantermeket és folyósokat fogják "igénybe venni", hanem a futballpályán és még a háztetőn is működni fognak a kamerák!
-- Ezenkívül 2008.április 30-ig 14 éves kor alatt lehetett jelentkezni gondolom statisztának a Utah Extránál, közülök 8-at választanak ki, aki szerepelhet a filmben.
Háát, komolyan sajnálom, hogy A) nem Utah-ban élek, B) hogy már (rég) elmúltam 14...xD

Forrás: VABN.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Alíg várom a HSM 3-at, mind
music-ban, mind story-ban.
Valóban elválnak Troy és Gabriella útjai? Nagyon sajnálnám , hiszen a film vége mindíg happy end!
Te mit tudsz erről Ditta?

Névtelen írta...

Sziasztok!Alig várom már a holnapot.Amúgy láttátok már a High School Musical 3 prómóciós képét?Nagyon király.

xdittax írta...

"Elválnak"...úgy hogy más egyetemet terveznek, gondolom én. De ez érthető. Ettől függetlenül, még kapcsolatuknak ez nem jelenti a végét. És ez hozza majd meg a happy end-et! Szóval nem lesz ebből dráma, ezt biztosra vehetjük!:D

Ha még valaki nem látta a képet, mindjárt láthatja itt! Nagyon ütős!:)

Ditta×××

Névtelen írta...

szia!
végre elkezdődnek a forgatások...
én is sajnálom,hogy nem utah-ba élek,de az jobb hogy még nem múltam el,lehetőségem lenne akkor elmenni ,ha ott élnék....(álmodozás)perzse a forgatásokon mindenki elfárad ,de "megszenvednek" a filmért...igaz már rutinosan csinálják,főleg zac,nessa és ashley,de a többiek is...
pusz

xdittax írta...

Háát nálunk itthon mindenki álmodozik, aztán majd meglátjuk...de jogunk az van hozzá:)

De a Vadmacskák összes tagja szerzett már rutint, tapasztaltak Ők már; majdnem prfoik:P

Cupppp!