2009. máj. 13.

MTV Movie Awards díjátadók

A 2009-es MTV Movie Awards jelöltjei már ismertek és azt is tudjuk, hogy saját esélyeseinkre rendületlenül szavaznunk kell ITT!

Most, hogy már csak pár hetünk van a nagy show-ig, kihirdették pár hollywoodi színész és színésznő nevét, akik díjátadók lesznek a gálán.

Már a rendkívül szoros versenyzői mezőny is roppant nagy izgalmakat ígér, de bizony a díjátadók névsora is nagyon kecsegtető: olyan A-listás hírességek fognak díjkiosztó szerepbe bújni, mint Lil Wayne, Denzel Washington, Cameron Diaz, Leighton Meester, Ryan Reynolds, Will Ferrell vagy például ugyanúgy, mint tavaly kedvese, most Vanessa Hudgens is!


A High School Musical filmek főszereplőnője emellett ráadásul 3 kategóriában akár maga is megkaparinthat egy saját popcornos díjat! :) Ha nem számítjuk, hogy hőséért is szoríthat... :)

Szavazni május 27-ig lehet, kivéve a "Legjobb Film" kategóriában(HSM3!!), amire egészen a ceremónia végéig lehet voksolni!

Az idei MTV Movie Awards-ot május 31-én, vasárnap tartják a Gibson Amphitheatre-ben Universal City-ben, Los Angeles-ben. A házigazda a Saturday Night Live rendszeres közreműködője, Andy Samberg lesz, valamint többek között a visszatérő Eminem is színpadra lép egy élő előadással. Úgyhogy ezévben is hatalmas meglepetésekre, hihetetlen párosokra és extrém pillanatokra számíthatunk! :)

Forrás: Celebity Gossip; MTV.

9 megjegyzés:

pucca írta...

hhhűűűűűűű
már alig várom naon izgulok és drukkolok nekik na és persze mindennap szavazok
amikor tudok
de szerintem megérdemlik és bizti
hogy jól mis fognak kinézni:)

Fant írta...

V, mint díjátadó - ez külön jó lesz, kienelten várom a rendezvényt :)
Nagy őrület lesz a legjobb film kategóriában, ha ennyi ideig lehet szavazni rá - erre lesz kihegyezve az egész show, nagyon izgalmas lesz.
Reméljük a blogalanyok tarolni fognak :)

(f.é.) írta...

Helló!

Szóval lepkécske kisasszony díjat fog átadni?:))Nagyon okés,ugyanis az biztos,hogy amíg Ő a színpadon szerepel,addig mi nem teszünk zsebre semmit.:))
A tarolásra visszatérve:a bábuk már ledőltek.:))

;o) írta...

jó-jó.
De a pillanatnyi felállást hol lehet becserkészni? LL neked sikerült végül?

Andi írta...

Hajrá !:))))

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Nem, a forrást nem találtam meg, ami részben megkönnyebbülés lehet, de igazából sok időt nem is tudtam rászánni.
Drukkolok nekik nagyon, pont az országos diákolimpia után lesz a díjátadó, úgyhogy remélem, mindkét verseny sikeres lesz:)

Fant írta...

Nem is lesz hiteles forrás szerintem. LL, akkor az szurkolás szempontjából számunkra egy mozgalmas hétvége lesz :) Biztos vagyok benne, hogy mindkét fronton maximális győzelmet aratunk, és aratsz :)

Névtelen írta...

http://www.hubdub.com/m40743/MTV_Movie_Awards_Best_Kiss

Névtelen írta...

Köszi a szurkolást:))

Névtelen, köszi a linket, de az sem hiteles forrás, ahogy elnézem, fogadásokat lehet kötni, hogy ki fog nyerni.