2009. júl. 30.

3...2...1...



Zachy Efron tovább bíbelődik a vitorlázás tudományával, ahogy ezt a fenti július 28-én készült vancouveri képek alátámasztják.

A mindössze 21 éves, de annál izmosabb gyerek a "Charlie St Cloud halála és élete" című filmért kezdte el tanulni a vitorlázás alapjait, és úgy tűnik mielőtt még augusztus 4-én megkezdődne a tényleges forgatás, alaposan kikupálják. :)

Ez alkalommal újra a kis Charlie Tahan-nal szállt hajóra, illetve bár képek nem tanúsítják, de Amanda Crew is ott volt állítólag, ami valószínűleg nem is árthat, hiszen szerepe szerint, Tess Carroll nagy álma, hogy az egyik első nő legyen, aki egyedül körbe vitorlázza a földgolyóbist. :)

Zefron egyébként ha már a városban van, ellátogatott a
Whistler központba, ahol talán nem életében először, ki tudja, de kipróbálta a bungee jumpingot, mint olyant, és erről a lélegzetelállító ugrásról egy videó is készült!



Meg sem tudok mukkani...

Izgalmas álmokat, talán?! xP

1 megjegyzés:

Fant írta...

Kíváncsi leszek erre a filmre, jó sokat gyakorolja a vitorlázást Z, ezek szerint nagy hangsúly lesz ezen, ebből kifolyólag látványban is jó lesz a film majd.

Az ugrás szerintem nem először volt, túl profinak tűnt. Vagy: született sportoló :) Mindenesetre láthatóan élvezi ezt a sportot is.