2009. júl. 2.

MAOW idén ősszel!

Richard Linklater-t, a "Me and Orson Welles" rendezőjét nemrég meginterjúvolta a Blackbook, ahol a filmipart érintő témák között legújabb filmjéről, az Orson Welles-ről szóló drámáról és színészeiről, köztük Zac Efron-ról is beszélt.

Nemrég fejezted be a Me and Orson Welles forgatását Zac Efronnal és Claire Danes-szel. Milyen élmény volt?
Nagyszerű. Idén ősszel jelenik meg. Nem lehetnék elégedettebb vele. És Zac fantasztikus. Nagyon keményen dolgozott. Tudom, hogy unalmas, mikor az emberek arról beszélnek, hogy milyen nagyszerűek az emberek, akikkel dolgoztak, de Zac tényleg az, és hosszú karrier elé néz, mert neki itt a helye.

Tehát nem csak egy énekes-táncos?
Túl tehetséges és túl természetes. Sosem találkoztam kevésbé magabiztos előadóval. Egyszerűen erre született. És nagyon okos, és keményen dolgozik. Jó a családi háttere. Szerintem ez olyan alapozás, hogy azt mondom, nem fogja elcseszni, és önmagát akadályozni.

Milyen típusú emberek rontják el?
Általában azok, akik úgy érzik, hogy nem dolgoztak keményen, de mégis kiemelkedtek. Egy sorból választják ki őket, hirtelen reflektorfénybe kerülnek, és arra gondolnak, hogy nem érdemlik meg, vagy ilyesmi.

Volt tömeg a forgatáson, mert Robert Pattinson miatt őrület van most New Yorkban.
Igen, Zac ugyanazt a tömeget vonzza, de nagyon jól kezeli. Hogy lehet komolyan venni? A tömeg átlagéletkora elég alacsony. Csak azt mutatja, hogy sok emberrel nem történik annyi érdekes dolog. Az emberek szeretnek megjelenni, és izgatottnak lenni valami miatt. Mókás hallani a fiatal lányok sikítozását, személyesen még sosem hallottam. Ha Zac Efron-nal találkoznak, olyan fokra hág, amit még életemben nem hallottam.

Fordította: LinkLuvor.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Ha párhuzamot akarok vonni, azt mondom ez most hasonló jó jellemzés, mint amit Snyder adott V-ről. Perfekt, benne van minden, tehetséges, okos, jó háttérrel. Minden együtt van.

Hála az égnek, hogy ősszel jön végre a film, már nagyon várom, hatalmas lehetőség Z-nek. És nem utolsósorban egy éven belül két filmje jelenik meg, azért ez igen.

Mára mentem, itt a vihar - Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Szerintem ez még jobb jellemzés, mivel Linklater látta Z-t dolgozni. Legalább annyira várom ezt a filmet, mint az összes többit együtt, nem csak Richard, de Welles karaktere miatt is.:)

Egyébként most biztosan kijelenthetem, hogy a nap híre, amire már vagy fél éve várunk... Z új sérója! Az amcsik már mindenhol kirakták, lehet csekkolni:)) Hála az égnek, hogy ezek szerint ilyen haja lesz a Charlie St. Cloudban:)))

Fant írta...

Igazad van LL, tényleg annyiban még jobb is a jellemzés. Mindenképp nagyon jó és pozitív, hogy ilyeneket nyilatkozik, pláne, hogy hozzáteszi, hogy ez most tényleg nem a kötelező körök egyike.
És hát igen, te már többet tudsz a sztoriról, mint mi együttvéve :))

A hajas hír, hát na igen, gyakorlatilag szerintem az van, hogy a sapkát eddig lehet hordani egészségkárosodás nélkül LA klímájában, plusz a film, így együtt már sok volt neki :)) Mindenképpen a nap híre. :)

Névtelen írta...

Kenny is mindig ezt mondta, emlékszem:)) Csak ő látta őket felnőni, Linklater meg ilyen szempontból vadidegen. Mindenképp biztató ezt hallani.
A sztorira nem kell annyit várnotok most már, bár nem tudok még pontos időket mondani.

Nem is értem, hogy lehet LA-ben sapkát hordani egyáltalán, az ottani klíma kb. a mienk és a török között van. Bár ott a nők kendőt hordanak, a sapka viszont csak egy kiegészítő, nem vallási jelkép, mint az előbbi. Remélem, Z belátja, hogy így kényelmesebb, és jobban is néz ki, és gyakrabban meglátogatja a fodrászát:D