2009. júl. 31.

Coleen Rooney divatikonja

Ha azt mondom, Rooney valószínűleg legtöbbünknek a híres focista, Wayne Rooney mászik be elméjébe. :) És nem is járunk messze az igazságtól, hiszen a máris itthon még nem túl ismert Rooney, a futballista felesége, Coleen Rooney.

Coleen bolti eladóból lett modell, miután megismerkedett kedvesével, majd pedig már a Nike és az LG reklámarcaként tündökölhetett, később saját parfümöt adott ki és még egy tévéműsora is elindult. De a mi figyelmünket nem ezekkel hívta fel magára. A most első gyermekével várandós nő ugyanis Vanessa Hudgens-t divatikonnak nevezte meg. Természetesen kétség sem fér hozzá - igaza van. ;)

A 23 éves Mrs. Rooney a Teen Now-nak nyilatkozta, hogy csodálja Hudgens divatérzékét.

Van néhány ember, akik szerintem igazán jól öltözködnek. Vanessa Hudgens, aki Gabriellát játssza a 'High School Musical'-ben, pontosan ilyen ember. Egyaránt nappal és éjjel is stílusosan néz ki és jól bánik a kiegészítőkkel is. - nyilatkozta a jövendőbeli anyuka, és utána még a Gettó milliomos szépségét, Freida Pinto nevét is megemlítette.

Ettől függetlenül természetesen ő is tisztában van az alapigazsággal: légy önmagad!

Nem törekszek arra, hogy olyan legyek, mint valaki más. Nem hiszem, hogy bárkinek a stílusát le kellene másolnod!

Forrás: Digital Spy.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Mrs. Rooney-val csak egyetérteni lehet jelen esetben :) Teljesen mindegy nappal vagy éjjel, mindegy miben, V eszméletlen stílusos mindig :)

xdittax írta...

Igazán meglepődtem volna, ha nem ezt mondod...;) Amúgy pedig nekem sincs ellenvetésem egy csöpp sem. :)