2009. júl. 15.

Sandra meztelenkedni akar Efron filmjében

Sandra Bullock, a méltán híres színésznő, Amerika, és a világ egyik első számú kedvence közvetlensége és egyszerűsége miatt. A kedves mosolyú Bullock pedig nemrégiben azzal viccelődött, hogy szeretne szerelmi jelenet forgatni korunk egyik legnagyobb fiatal csillagával, Zac Efron-nal!

A nyár egyik legsikeresebb filmjének, a Nász-ajánlatnak főszereplője élvezi legújabb romantikus vígjátékának sikerét, amelyben meztelenül is láthatják a nézők egy rövid, kínos jelenet erejéig. És most kijelentette a GMTV-nek, azt tervezi, minden moziban, amit elvállal, szerepelni fog pucéran.

"Na, el tudtok képzelni 70 évesen, amint ruha nélkül sétálok kinek a filmjében? Zac Efronéban?" - kérdezte a 44 éves színésznő.

"Zac Efron csinál egy nagy filmet - és ott vagyok én, meztelenül futkározva a háttérben. Csak futok oda-vissza, amíg valaki észre nem veszi. Nagy box office siker - mindenki engem akar a filmjeibe! Minden filmben pucér leszek! 70 éves leszek - minden megereszkedik addigra... és egyszerűen csak sétálgatok a találomra kiválasztott emberek filmjeiben." - nyilatkozta.

A színésznő azzal folytatta, hogy a sok pénzt hozó filmek kulcsa nem forró szexjelenet forgatása - hanem a meztelenség és a poénkodás.

"Ha meztelen vagy és próbálsz szexi lenni - nem igazán kaszálsz annyi pénzt, mintha meztelen lennél és vicces. Will Ferrell sokszor csinált már ilyesmit. Észrevettétek, hogyan dobja le minden egyes filmjében a nadrágját? Innentől kezdve én is ezt fogom csinálni. Akciófilmeket - teljesen meztelenül!"

Forrás: Google News.

14 megjegyzés:

Fant írta...

Látom a meztelenség központi téma mostanában odaát.

Sandra, félek 70 évesen már ez nem lesz poén :)) Lehet, hogy Sandra találkozott Megannal és beszélgettek az élet nagy dolgairól? :))

Amúgy meg amit félkomolyan mond az interjú vége felé, abban van ráció bizonyos fokig, ezek a dolgok eladnak egy filmet adott esetben.

Mindenesetre jó kis laza interjú volt, köszi Ditta :)

Névtelen írta...

Nekem is rögtön az ugrott be, hogy nagyon hasonlít Megan nyilatkozataihoz. De szerintem Sandra csak viccel, arra akarja felhívni a figyelmet, hogy ez milyen sokat számít, ilyen az átlagember ízlése. Meg biztos örül a jó fogadtatásnak. Szóval szerintem ez csak szimpla lazulás volt, Megantől viszont egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat is láttunk.

Névtelen írta...

Én is szívesen meztelenkednék vele. Na jó csak vicc volt. Valaki tudja biztosan, hogy Vanessa mikor indul Vancouverbe filmet forgatni? Na és Zac most már ott is marad vagy csak felméri a "terepet"? Szerintetek?

Névtelen írta...

Névtelen, annyi biztos infóm van, hogy Z elment megnézni a Brüno filmet - őszintén szólva csodálkozom ezen - és sikerült megúsznia, hogy észrevegyék, mondjuk direkt negyed órával később ment be. Képek.

Egyébként ha a személyes véleményem érdekel, szerintem ott marad, vagy max. egy-két napra visszamegy LA-be, de nem hiszem. A forgatás előtt még vannak próbák kamera nélkül. És V is visszatér hamarosan.

xdittax írta...

Nekem viszont eszembe se jutott Megan Fox, mert a két hölgy teljesen más irány, és nyilvánvalóan Sandra viccel. Ez volt élete első igazi meztelen jelenete, ezért kérdezgetik egyébként mindenhol erről, és vígjáték szerepei miatt is, amiből néha szeretne kitörni egyébként, megy neki a lazulás. Első olvasás után én is meghökkentem egy kicsit a mondatain, de egyértelműen nem volt halál komoly a beszélgetés alatt.

Kedves Névtelenünk, Vanessa elméletileg augusztus 18-án fejezi be a Beastly forgatását Montrealban, amit ő természetesen néhány Bandslam esemény és a TCA miatt meg fog még szakítani, de az valószínű, hogy Zac is haza fog ugrani néha-néha a forgatás előtt még vagy a forgatás közben, ráadásul a Vancouver-Los Angeles távolság még rövidebb.

De kedvese szeptember 10-től már mindenképp csatlakozik hozzá Kanadába, persze bizonyára már hamarabb is odautazik felkészülni a Blondie szerepére.

Ja, és LL, köszi a Zac tippet! ;)

(f.é.) írta...

Hahó!

Hát mikor meztelenkednék,ha nem a kánikula kellős közepén!:))
Húú,ez oltári,erre én is befizetnék.:))
És szerintem,hacsak 7o évesen sikerül Sandrá-nak Zac egyik filmjében a meztelenség bemutatása,igen is nagy poén lenne.:))Amúgy pedig ki tudja,hogy mi a meztelen igazság?:))

Fant írta...

Kicsit elmentünk egymás mellett emberek, én is poénnak értékelem ezt Sandra részéről.
Persze Megannal nem túl jó a párhuzam, csak a kissé meredek és nyakatekert nyilatkozatról jutott eszembe, egyébként nem egy kaliber.

Egyébiránt a Brüno film számügyileg egy szolíd buktának tűnik, úgy hírlik újra is vágnák, alacsonyabb korhatár besorolásúra. Jó, a bukta így nem állja meg a helyét, de a Borat-hoz képest gyenge számokat hoz nagyon-nagyon. Ha van akit érdekel kifejtem két mondatban :) Noha meglepnétek :))

Z-től furcsállom én is, egyedül azt tudom felhozni magyarázatként, hogy meg akarta nézni mit tud az ember, aki majdnem elszúrta az MTV-s díjátvételét.

Hm, f.é., szóval az lenne csak az igazi poén? :) Hát.. :))

;o) írta...

Huh, hogy mi a meztelen igazság? Hát szerintem az, hogy ebben a melegben még több embernek jut eszébe, milyen jó lenne egy levegőt szívni Z-vel. Hogy meztelenül vagy bikiniben vagy nyakig felöltözve, az mindegy - fő, hogy ő ott legyen! Már nem sülhet el rosszul a történet!

Sandra elég vicces nő, ezt már bebizonyította több filmjében is és a legutóbbi a Nász-ajánlat limó, nekem különösen tetszett. Egyébként a filmográfiáját érdemes átnézni, van ott más is, nem csak vígjáték. Ja és hogy 44 éves? Na szeretnék én is így kinézni majd ennyi idősen. Megan nekem sem jutott eszembe egyébként- szegény a kisujjáig sem ér az említett actressnek, más tészta! Bármit mond komolyan elhiszem, annyira egyszerű, mint az ÉÉÉ.

Névtelen írta...

Én se hasonlítanám Meganhez, csak azt mondom, hogy ránézésre olyan volt a nyilatkozat, de látszik rajta, hogy vicc, egyébként nem hangsúlyozta volna ennyire. A két színésznő teljesen más kategória:) Mellesleg ez a jó mesék közé tartozik.

Apropó, mese! Lehetséges, hogy holnap lesz egy MAOW összefoglaló rész, elmarad egy programom. És felőlem jöhet az összehasonlítás, de nem akarok most bealudni, dolgom van még. Úgyhogy most lépek, jó éjt mindenkinek!

;o) írta...

Végre valami frissítő a meleg nap után! Hajrá LL én nagyon várom!

Fant írta...

Én is nagyon várom LL! Kellemes meglepetés, pont ma késő délután gondoltam rá, hogy holnap részlet nélkül maradunk. Örülök, ha mégsem. :)

Összehasonlítás: nem lesz hosszú, de csak az olvassa, aki aludni szeretne már, tehát:

Nyitóhétvégéről beszélünk:

Borat: 26,455,463 dolcsi 837 moziban
Brüno: 30,619,130 dolcsi de 2,756 moziban, így értve karcsú.

Borat második hétvégéje: 28,269,900 dollár már 2,566 moziban.

Namost, a trend mint tudjuk az, hogy 40-60%-ot csökken egy film a második hétvégére változatlan moziszám mellett (mégha a példám pont nem is ezt mutatja), namost ha a Brüno a trend szerint halad, akkor nagyon elmarad a Borat-tól, ami ugye szintén Sacha Baron Cohen filmje. A Boratnak 128,505,958 dollár lett a vége az amcsiknál, a Brüno nagyon lemarad ettől várhatóan.

Borat 18 millióból készült, Brüno-ról ilyen infóm nincs még.

Fú nem is lett rövid :))

LL, a nyilatkozat kapcsán abszolút egyre gondoltunk :)

Névtelen írta...

Sandra lehet, hogy azért 70 évesen fog rohangálni, mert hagy időt Z-nek "felnőni" :))

;o) írta...

Kedves Névtelen: a gondolat mosolyogtató, de szerintem MÁR nem aktuális!
Fant én ezeket a Brünós vacakságokat nem ismerem. Olvastam róla pár dolgot, de nekem ez a szerzet kissé sok, így nem követem a dolgait. Gondolod, hogy érdemes lenne filmtörténelem szempontjából időt szánnom rá? Nem hiszem.

Fant írta...

Nem érdemes. A csóka egy komikus, három figurája van: ALi G, Borat és Brüno. Alapvetően az emberek butaságát és tudatlanságát figurázza ki. A filmjeivel nem vagyok képben én sem, régebben a viván ment egy sorozata az Ali G show asszem, még onnan ismerős.
Csak azért tettem be a számokat, hogy ha már előkerült, lássuk mit tud :)
Amúgy a stílusát én sem bírom. Nem is nézem meg ezt a Brüno filmet sem.