2009. júl. 14.

Zac Efron Vancouver-ben

Kanadában máris örülnek annak, hogy a világ egyik legszexibb fiatal színésze máris megérkezett hozzájuk. Zac szombaton landolt Vancouverben, ahova a "Charlie St Cloud halála és élete" című film előkészületei miatt érkezett. A film forgatása csak augusztus 4-én kezdődik meg, de ami miatt duplán boldogok az északiak - augusztusban állítólag már a harmadik részét(Eclipse) kezdik forgatni a városban a Twilight sagának. S majd jön Vanessa is!

Nos, Zachy-ről újabb két rajongói fotó került fel netre, a szerencsés lányok rögtön karjaiba omlottak. ;) Az egyedüli lány arról számolt be, hogy tegnap este futott bele, amikor a Robson Street-ne sétált. A lány a nevén szólította, de Zac megpróbált nem feltűnni mindenkinek, szóval egy kis mellékutcán készítették el a képet, és a lány szerint Mr. Szívdöglesztő nagyon kedves volt. És tegyük hozzá - nagyon szexi! :)

Forrás: Zanessa Sweetheart.

11 megjegyzés:

Fant írta...

Nem úszta meg a felismerést :)) És hát mitagadás, a rajongók mostanában jobban dolgoznak, mint a paparazzik, de persze ez mindenki legnagyobb megelégedésére történik így :))

Kanadában mostanában igen jó lehet élni!

;o) írta...

Na igen, de csak most...télen nem biztos, hogy nem értékelnéd a -20 fokokat (bár száraz, de ütős az európaiaknak).

Minden esetre mostanság jól beindult ott az élet, jó sok minden történik arrafelé - esetleg egy üdítőre kiugorhatnánk ;o)

Fant írta...

- 20 hóval jöhetne, de szárazon nem szeretném valóban.

Kiugorni egy üdítőre? :) Egyre másra adod a tippeket a mesébe :))

Persze, csak a történések szempontjából gondolom, hogy jó nekik most, V, Z és a vámpírok, ott történik minden ami hatalmas siker lesz ha mozikba kerül.

Névtelen írta...

Igen, de még milyen jó, a Toronto közelében lakók már a MAOW-t is megnézhették.:)

A déli határon csak nem olyan durva a helyzet. De én a hideget nem bírom elviselni, inkább akkor kánikula.

Kíváncsi leszek már arra a mesére:) Lassan lépnem kell.

xdittax írta...

Kanada egyébként is irigylésre méltó hely az én szememben. A barátaimmal szinte már-már rajongunk az országért, mert annyi fantasztikus, tehetséges színészt és zenészt ad ki magából, kivétellel természetesen, de a legjobbakat! :)

Viszont azt hiszem én is inkább napon gyötrődőm, mint jéghidegben, de egy nyár estével - legalább egy üdítő erejéig - egyelőre beérem...;)

Fant írta...

Azt hiszem ma csupa jó indok hangzott el Kanadával kapcsolatban, ideje és oka is lesz, hogy a mesében is megemlékezzünk róla, pláne, hogy sorban érkeznek a tippek :)

Természetesen a napot én is jobban preferálom a hidegnél, csak annyi, hogy ha tél van, akkor ha van hó is, nekem lehet -20 fok is, azt sem bánom - de persze csak télen és csak hóval :) Egyébként persze éljen a kánikula :))

Névtelen írta...

szia Ditta!
Lenne egy kérdésem, hogy ez az oldal mellett válalnál-e egy másikat is????(vagy van-e olyan ismerősöd aki tudna...)
fontos!!

köszi k

b.d írta...

Sziasztok!

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=100000062733488&v=feed&story_fbid=117655509872

xdittax írta...

Na azért természetesen ilyenkor a kánikula miatt is lehet rendesen sopánkodni. :) De ha tényleg elugorhatunk közben Kanadába...:)

Kedves k, az a helyzet, hogy nekem semmiképp nem férne bele időbe még egy oldal, bármivel kapcsolatos is legyen a témája. Ráadásul én monogámia híve vagyok, és azt hiszem elég hűséges vagyok az OSCZ-hez! :) Hogy van-e aki tudnék javasolni, nem tudom, de gondolkozok rajta. Esetleg valamivel több konkrétumot, ha tudnál mondani?

És kedves b.d, ha arra gondolsz, hogy ez egy igazi adatlapja Vanessánknak, a legbiztosabban mondhatom, hogy nem. Már többször elmondta mind Ő, mind pedig kedvese, Zac, hogy egyiküknek sincs semmilyen felhasználói profilja egy közösségi oldalon sem.

;o) írta...

Az igazság az, hogy a piszkosul hideg tél, az havas is (akár 60-70cm!), de száraz. Egészen fennt északon pedig gyötrő az európai bőrnek - de ettől függetlenül csodálatos hely. Ha láttátok pl a Twillightot, akkor ti magatok is kaphattatok belőle ízelítőt.

Szerény személyem téli születésű, így én a hűvösebbet jobban viselem, de a cél szentesíti az eszközt és az akarat bármit legyőz - én szívesen fizetem ott, a hűvös koktélokat ;o)

Névtelen írta...

szia ditta!
hát egy olyasmi oldalt amit a barátnőm nagyon szeretna... csak mivel te ennyi infót tudsz szerezni.. meg ennyire jól fordítani ezért gondoltam rá.. am me egy olyan oldalt ami robertről és kristenről szól,úgy mint ez a zanessa oldal..de ha valakit tudsz ajánlani akkor megköszönném,de ha nem tudsz akkor sincs sesmmi../legalább megpróbáltam/


kösz mindent!!! k