2009. júl. 20.

We ♥ Gaelan

Kétség sem fér hozzá, amint kijön a "Bandslam", Gaelan Connell sokak kedvencévé fog válni. Imádnivaló személyisége van, szégyenlős mosolya és hatalmas imádata a zene iránt. Az Alloy készített Vanessa Hudgens kollégájával egy interjút, amelyben több kérdésnél is szóba kerül az ifjú színésznő - ezeket ragadtam ki -, akiről egy igazán kedves, megmosolyogtató emléket kapunk - és láthatunk majd a filmben is!

Milyen volt megcsókolni Vanessát?
A csókjelenet az ötödik napon volt. Épp csak találkoztam Vanessával. Szeretem azt gondolni, hogy talán van egy kicsi belső Zac Efronom. Akkor kellett túlennem rajta, amikor nagyon ideges voltam -- az ujjaim egyszerűen megmerevedtek. Volt egy paparazzi a fán és próbáltuk letudni a jelenetet, és a kezeim a szünetek alatt megmerevedtek, és Vanessa kb. úgy nézett rám, hogy "Mit csinálsz?" Szóval jól ment - egyikünk sem evett mogyoróvajas kenyeret, vagy próbálta elszúrni a jelenetet. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem volt túl sok színészkedés annál a résznél. Pontosan úgy viselkedtem, ahogy bármilyen félszeg tinédzser fiú, akinek le kellene ülni és megcsókolnia Vanessát.

Van valami vicces színfalak mögötti történeted?
Abban a jelenetben, amikor az anyukámmal beszélgetek, miközben zuhanyozok, fizettek az egyik kövérebb, idősebb stábtagnak, hogy álljon be alsógatyában a zuhany alá, én meg csináltam volna jelenetet, amikor ott ez a fickó és azt mondja, "Helló, mi a helyzet?", miközben mosta a haját, meg minden! Megvan róla a felvételük. Az a jelenet, amit New York City-ben vettünk fel, amikor Vanessa hátrafelé sétál és nekiesik egy fának - tényleg megtörtént! Nem volt előre megtervezve. Hátrafelé sétált, ő filmezett engem, én pedig őt, és aztán mondtam, hogy "Vanessa, állj meg!". De a következő dolog, amit tudok, hogy a földön nevetett. Nagyon jó volt beletenni a filmbe. Improvizációs ügyesség.

Mit csináltatok, amikor nem forgattatok?
Aly és Vanessa azt mondaná, hogy nagyon sokat vásároltunk, de én inkább kiszálltam, hogy mentsem a képemet a nyilvánosság előtt. A SXSW zenei fesztivál épp zajlott, és mi Austinban voltunk egy zenéről szóló filmet forgattunk -- nem találhatnál ennél jobb alkalmat. Elmentünk megnézni a koncerteket. Sok lézerharcot vívtunk egymással(lasertag) és Aly mindegyik alkalommal nyert. Szereti azt hinni, hogy azért, mert annyira jó, de az igazság az, hogy egy csomó szülinapi bulit akkor tartottak ott, és a játék felénél a gyerekek elkezdték felismerni, hogy Aly is játszik, elkezdték követni, szóval kilőtte a rajongóit és rengeteg pontot bezsebelt. Nevetséges volt. Volt ott egy csomó kisgyerek, mindannyian azt hajtogatták, hogy "Úristen!". Egyszerűen csak aznap iszonyú jó napja volt. Igazán vicces volt.

Plusz 1 kérdés-válasz, mert egyszerűen nem tudtam kihagyni...

Milyen volt Bandslam meghallgatásod?
Will szerepéért mentem és a forgatókönyv első oldalával már végeztem, amikor a casting rendezője azt mondta: "Nem elég jól működik. Játszol csellón, szóval miért nem próbálkozol a csellista szerepéért?" Visszamentem és megpróbálkoztam a csellista szerepével, amit végül egy lánynak adtak. Az utolsó meghallgatásomon voltam, amin Todd is ott volt, játszottam a csellós dalomat, elég idegesen, ők pedig egymásra néztek és azt mondták: "Hát, ő elég fura. Miért nem próbáljuk ki Willként?" És megkaptam.

Mi pedig elkezdtük megszeretni. :)

5 megjegyzés:

Fant írta...

Ez a srác nagyon jófej! Köszi a fordot Ditta :)
Hatalmas interjú, nagyon tetszik az egész. Óriásiak ezek a sztorik :)) Pláne, hogy az a jelenet V-vel abszolút spontán volt, tulajdonképpen baki :))
És a meghallgatása - kész :)) És, hogy van egy kis belső Zac Efron-ja - hát igen, azért ebben a témában is kimondta a frankót :)

b írta...

Miért, tényleg van neki? :) És vajon mit ért ez alatt?

Fant írta...

Hát b, szerintem csak azt, hogy ilyenkor úgy képzeli van benne egy kis Zac Efron, vagy legalábbis a helyében lehet erre az időre :))
Hiszen valljuk be, hogy Z irigylésreméltó helyzetben van :)) Természetesen visszafelé is fennáll a dolog ugyebár :)

(f.é.) írta...

Helló!

Hogy a szavaiddal éljek Fant,hát hogy a viharba ne lenne ez visszafelé is természetes.:)) Ugye csajok?:)) Mi is szeretjük azt gondolni,hogy bennünk is van egy kicsiny Vanessás.:)

Névtelen írta...

Igen, csatlakozom f. é-hez:))

Egyébként aranyos interjú:)