2009. júl. 31.

"Versenyezz egy kicsit!"

A "Bandslam" augusztus 14-én megjelenik a tengeren túl, és már ott is alig bírják kivárni, hogy kedvenc tehetséges csillagaikat, Aly Michalkát és Vanessa Hudgens-t együtt lássák a nagyképernyőn. De persze az újonc Gaelan Connell-re is roppant kíváncsi mindenki.

Nos, a Seventeen magazin is, épp ezért nemrég leültek beszélgetni a három fiatallal a filmről, és minden másról. :) Nessa teljes interjúja, és a többiek V-t is érintő egy-egy kérdése alább olvasható! :)

A "Bandslam"-ben Vanessa Hudgens “Sa5m”-et (az 5-öst nem ejtjük) játssza, akit egy "hangulatember, ki nem állható lányként... egy kiközösített lányként ír le. Ha a nevéből eddig még nem jöttél volna rá, Sa5m határozottan a saját feje után megy!

17: Sa5m határozottan egy új karakter számodra. Teljesen különbözik a HSM pezsgő Gabriellájától, és a te vidám személyiségedtől. Milyen volt őt megformálni?
Vanessa Hudgens: Nagyon jó móka volt! Szerintem a színészet legjobb része, hogy különböző karaktereket játszhatsz el. Szóval amikor meghallottam, hogy ő egy pléhpofa és befele forduló, annyira benne voltam.

17: Hallottuk, hogy voltál meghallgatáson a "Bandslam"-ért. Milyen volt úgy - hogy egy nagy sztár vagy, meg minden?
VH: Valójában minden szerepért mentem meghallgatásra eddig. Szerintem ez nagyon fontos, mert azt gondolnád, ezért kapod meg a munkát. És úgy érzem, ha csak felajánlják neked, kevésbé izgalmas. Akarod, hogy képes légy arra, hogy versenyezz egy kicsit! És és teljesen elfelejtettem, hogy be kell mennem és énekelnem kell egy dalt, szóval bementem teljesen felkészületlenül, megcsináltam a jelenetet, aztán ők...: “Ok, melyik dallal készültél nekünk?” erre én...: “Um…semmivel?” Todd [a rendező] azt mondta, “Hát, van egy lemezünk, ha át akarod nézni.” Megtaláltam a “Rehab”-et Amy Winehouse-tól és végül elénekeltem. És ez volt a meghallgatás.

17: A filmben neked és Gaelan-nek van egy szuperkínos csókjelenetetek. Milyen volt fölvenni?
VH: Annak érdekében, hogy kínos legyen nekünk is, nagyon sokszor meg kellett csinálnunk. Mármint annyira meg van koreografálva és minden az időzítésről szól. Igazán boldog vagyok - szerintem nagyszerűen sikerült!

17: Mi volt a kedvenc jeleneted a filmből?
VH: Valószínűleg a végén a dalom, mert nem tipikusan rockzenét játszom, és kirángattak a biztonsági zónámból. Azt hiszem, nagyszerűen jött ki a karakter számára is, mert ő egy szégyenlős lány és a rockzene nem az ő erőssége. Nagyon jól éreztem magam az egész színpadon fel-le ugrálva, miközben kiénekeltem a szívemet!

17: Korábban azt mondtad, hogy rossz hatással voltál Aly Michalka-ra a váráslás terén. Ez mit jelent?!
VH: (nevet) Egy kissé boltkóros vagyok! Arra gondolok, mikor két lány együtt vásárol, az egyikük kötelezi a másikat, hogy folytassák, szóval ez voltam én!

17: Milyen volt gitározni? Úgy tűnik, nagyon könnyedén kaptad fel a film kedvéért! Nagyszerűen néztél ki!
VH: Határozottan jó egy percbe telt, mire rájöttem, mit csinálok. Ez az egész akkord-ugrásos dolog nem természetesen jött nekem, de a gyakorlás meghozza a tökéletes eredményt!

17: Milyen volt a kulisszák mögötti "Bandslam"? Miket csináltatok együtt Gaelan-nel és Vanessával?
Aly Michalka: A szünetekben Gaelan lakókocsijába mentünk és Rock Band-et játszottunk. De Vanessa és én egyszer fölpróbáltunk néhány parókát is, amíg a forgatáson voltunk. Ő egy szőke parókát, én egy barnát, és elmentünk vacsorázni aznap este és megpróbáltuk megviccelni az embereket. Vicces volt!

17: Van valamilyen őrült fan-sztorid a forgatásról?
Gaelan Connell: Ez annyira őrült Vanessával - akkora vonzereje van! Néha az emberek összes picurka kislány, akik megpróbálták körülvenni az autót és bekukucskálni az ablakon - mindenhol ott voltak! És egy mérföldről is meghallottad őket!

Eredeti interjú: Seventeen.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Már nagyon kíváncsian várom a kiállhatatlan pléhpofát.

Jó kis interjú, érdekes amit a meghallgatásokról mond, ez is természetes dolog tulajdonképpen végül is, de azért jó, hogy ismét meggyőződhetünk róla, hogy nagyon jól gondolkozik.

Színes nap ez, most szőkén kellene elképzelni V-t, hm, szerintem úgy is maximálisan ellenállhatatlan lenne :)

Boltkóros, szóval a rossz példa ragadós :)

Gaelan is rájön szép lassan, milyen ellenállhatatlan vonzereje van V-nek :)

Névtelen írta...

jo kis interju furcsa nekem az hogy vanessa mondja az ö karaktere nem egy rocker tipus.hm...
pedig a jelleme meg az öltözködés erre utal de azért aranyos interju
laura