2009. júl. 3.

Mr. Efron, egy ollóval való találkozás után...

Hűha! Aztamindenit!

Zac Efron homloka bizony lesifotókon, civilben vált láthatóvá nekünk! :) Ez aztán a hír! Fodrásznál járt, aki: jó munkát végzett! De még milyen jót! Mikor láttuk utoljára ennyire kéknek a szemét? *kacsint*kacsint*

Oh, Uram! :)
Szerintem jót derül most azon, hogy "csak" egy hajvágással máris feje tetejére állította a világot. De szerintem nem sokan bánják. Igazából, mindegy, hogy milyen a frizuja, ez a pasi észbontó. Most is, lehengerlő. Csak azt sajnálom, hogy Vanessa egyelőre még nem rendezgetheti a fürtjeit.

Szóval azt ajánlom Zachary, mutasd meg új hajadat egy Montrealba tartó repülőjáraton is! ;)

Képek, amikor távozik a La Peer szalonból tegnap délután: ITT!

21 megjegyzés:

dorka írta...

jujj de jóóó! imádom!<3

vivszii. & lia. írta...

Ditta Te annyira jokat tudsz irni.fenomenàlis vagyb ahogy Zanessa is.
Zanessa4Ewer...!<33333

Fant írta...

Megtette hát :)) Mennyit tesz a rövid haj, szerintem sokat fiatalít rajta. Kíváncsi vagyok mennyit kellett noszogatni, mire felkereste a fodrászát - lehet kitétel volt a szerződésében, de azért csak az utolsó pillanatban tette meg :))

Névtelen írta...

Szerintem sokkal jobban áll neki, sosem értettem, miért takarja el a homlokát, bár lehet, hogy tényleg csak a lustaság miatt. Ez a kacsintás pedig mintha nekünk szólna, hiszen Z biztos tudja, mit vált ki a neten, ha megváltoztatja a frizuráját. Lehet egyébként, hogy a telefonon pont noszogatás történt:))

xdittax írta...

Ez a kacsintás mintha nekünk szólna, ugye Fant!? Te, Találó! :))

LL, azon nem csodálkozok, hogy Téged (is) megnyert, hiszen olyan, Link Larkinos, nem? :)


És Vivszii, köszönöm! Igazán jól esik, amit írtál rólam, de valójában csak azzal a résszel tudok egyetérteni, amit Zanessáról írtál. ;))

Szép napot Nektek: Ditta×××

Fant írta...

Hát igen :)) Tudjuk, hogy olvassa a meséinket, íme a bizonyíték :))

Persze, lehet, hogy LL verziója is helytálló, még azt is el tudom képzelni, hogy a telefonban zajló párbeszéd, amit f.é. tegnap tolmácsolt nekünk, úgy folytatódott, hogy őszintén bevallotta, hogy sört vett mire V azzal reagált, hogy érezze csak jól magát nélküle - de akkor cserében vágassa le a haját :)))

Áh, VVHSZ :))

Névtelen írta...

Persze, hogy Link Larkinos, és most kivételesen zselé nélkül. Perfect xD A kacsintás is őt idézi...de most akkor ki találta?:)

(f.é.) írta...

Hallelúja!:))

De ez is csupán a véletlen műve lehetett.:))Vagy a nyakizmok rándulása,és a fej örökké oldalra dobálása tehette ezt vele.:))
Kellemest a hasznossal,de csak csínján,mer valljuk be,ezt is lehetne fokozni még.:)
És ezt a frizut tényleg egy szalonban pattintották a fejére,hihetetlen.:)

pucca írta...

aha szerintem is jó lett a haja
ja és köszönöm a linket a szavazáshoz pucca nevével szavazok
mert megkért rá
Amy

Fruzsi írta...

sziasztok! elég rég írtam ide, de ez most egy olyan dolog, amit megint nem hagyhatok szó/írás nélkül, mint a szülinapomon felrakott képeket...:P
azt hiszem már mindent elmondtatok Z "új" hajáról, egyszerűen fenomenális. tényleg ráfért már Mr. Szívdöglesztő hajára a nyírás, mondjuk nekem az előző hairstyle is bejött, kicsit rövidebb formájában. de ez valahogy jobban áll neki. olyan... sexy. és fiatalítja is!

(f.é.) írta...

Ó, Fruzsi,ha jól veszem ki a betűidet az írásodból,ma van a szülinapod??:))
Ha ráhibáztam volna,akkor Isten éltessen!:))

Andi írta...

Sziasztok!

:( Én sajnálom Z hosszú haját :))
Naná, hogy az utolsó pillanatba!:))
Kő kemény mérleg, nem kapkodja el :))

Névtelen írta...

Ha tényleg ma van a nagy nap, boldog szülinapot, Fruzsi!:)

Egyébként egy VABN kommentben olvastam, hogy Charlie idősebb, mint Zac, de ezzel a hajjal képzeli el az olvasó, habár konkrét utalás nem volt rá.

Ma este nem vagyok, megnézem, miért kapott Oscart Kate Winslet:))

Andi írta...

pillanatban :)

Fant írta...

Isten éltessen Fruzsi, ha ma aktuális! :)

Andi, tényleg sajnálod a hosszú haját? :)) Gondolj arra,, amit f.é. is mondott, hogy így legalább kíméli a nyakát, tehát az egészségének jobb a rövid viselet :)

Hát nem kapkodta el a döntést, az egyszer biztos :)

Ha Charlie idősebb, mint Zac, akkor legalább a Time cikkírója elégedett lesz, amiért nem 17 évest alakít ezúttal. Különben érdekes.
Jó szórakozást LL! :)

Andi írta...

Fant, tényleg sajnálom a hosszú haját :))
Különben meg annyira nem féltem a nyakát - na jó legyen egy kis cuffolás, de ennyire ?:))

Fruzsi, Isten éltessen szülinapodon!:)

Fant írta...

Kísérlet, Andi: meglátjuk a film után, hogy Z mennyire lusta valójában, ha a hajáról van szó :))
Persze egy darabig most barátkoznod kell ezzel a séróval :)) Szerintem simán megy majd :)

Fruzsi írta...

ismét sziasztok! köszi a szülinapi jókívánságokat, bár nem ma van! :D február 2án jelentek meg azok a bizonyos képek... a medencepartjánüldögélős- és gördeszkázós képekre gondolok... de akkor azt hiszem rosszul fogalmaztam. na mind1... :D még mindig nagyon teccik Z haja. édes mint mindig! puszi nektek!

Névtelen írta...

Akkor Mindenki nevében bocsi, Fruzsi, őszintén szólva nekem rémlett valami:) De akkot előreküldtük a jókívánságokat a következőre.:))

b írta...

Hűűűű... :)) Azért én is sajnálom a hosszú haját, bár tény, hogy az utóbbi időben már kicsit hosszab volt a kelleténél. Megnéztem azt a néhány képet, valóban Link L.2 és tényleg sokkal fiatalabb kinézete van így. Hogy fog így idősebb karaktert alakítani? Bár a maszkmesterek ügyesek :)) A szeme viszont evvel a séróval hümmm... :D

Fant írta...

Nem lesz ott gond az idősebb karakterekkel szerintem, illetve maga korabelieket is simán alakíthat. De nem csak a sérón múlik azért :) Ráadásul a következő filmjéhez, ismét variálhatja a haját :))