2009. júl. 31.

Egy csók és más semmi

Ashley Tisdale nem igazán díjazta, amikor meg kellett csókolnia Zac Efron-t. Közös csókjelenetükre akkor került sor, amikor Zac vendégszereplőként beugrott Miss Tizzy Disney's sorozatába, a "The Suite Life of Zach and Cody"-ba 2oo6-ban.

De hogy miért nem élvezte, hogy Amerika kedvencével kellett csókot váltania? :)


Megcsókoltam Zac-et. - mesélte az MTV-nek. De nem a 'High School Musical'-ben. A 'Suite Life'-ban volt benne. Zárt ajtók mögött történt. Nem, csak viccelek. Igazából undorító volt. Tényleg!

De miért is?

Ő a legjobb barátom, és olyan nekem mintha a testvérem lenne, évekkel a High School Musical 1. része előtt ismerem, és soha nem vonzódtam hozzá, mert 12 évesnek tűnt, amikor találkoztam vele, szóval azt gondoltam, igazán helyes, de csak fiatal fiú, aztán nyilvánvalóan felnőtt, és tudod, a Rolling Stone borítóján nagyon szexi, de ma is csak úgy nézek rá, mint egy hozzám nagyon közel álló személyre, de nem úgy ...

De ami még kényelmetlenebbé tette a szituációt, Zac nem csak olyan, mintha a testvére lenne, hanem Vanessa Hudgens kedvese is. Szóval amikor meg kellett csókolnom az epizódban, először is azon járt az agyam, hogy ő a legjobb barátom barátja és ez elég kínos... - nyilatkozta. Megcsókolni a testvéredet elég rémes, tudod... De ő nagyon viccessé és kényelmessé tette.

És a végeredmény...:
Forrás: MTV - Hollywood Crush.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Persze érthető amit mond, tiszta és világos - de mégis azt feltételezem, hogy ha pár évvel később kerül sor erre a jelenetre, azért akkor némileg másképp nyilatkozik, minden az időzítésen múlik - megint a számok :)

Ezek szerint a sorozatnak ez az epizódja már a HSM első része után kerülhetett felvételre.

Névtelen írta...

nem értem ashley-t mert tudtommal járt zac-kel még vanessa elött
meg ez hülyeség hogy oké tudta hogy zac vanessa barátja,de ez csak munka volt akkor nem értem miért mondja hogy kinos volt neki a csok végülis ez csak egy munka csok nem?
ja tudtátok hogy megszünik a jetix és helyette disney csatorna lesz és lefogják adni az összes olyan sorozatot ami kint megy amerikában többek között a sweet life zac and codyt-is
laura

Fant írta...

Emlékeim szerint Z nyilatkozta már, hogy nem járt Ashley-vel.
Munka persze, valószínűleg arra célozhat ezzel, hogy nem igazán gondol, vagy gondolt akkoriban arra, hogy ilyen viszonyba kerülne Zac-el.

A Jetix Disney-vé alakulásával végre kapcsolnak a magyarok is, hogy ideje követni azt, ami ennyire népszerű az egész világon. Ez egy jó dolog mindenképp, jó lépés.

xdittax írta...

Nem hiszem, hogy ez olyan nagy változás lenne, hiszen a Jetix eddig is adta például a HM-t, a Phineas and Ferb-et, a Wizards of Waverly Place-t, stb.stb, szóval rengeteg Amerikában is futó Disney produkciókat, sorozatokat. Sőt, eddig is csak Disney-t, szóval ezt én majdnem csak néveleges váltásnak gondolnám.