2009. júl. 27.

LA-t is bevette a Zachy-baba!


New York-i, és londoni hasonmása után Mr. Zachary Efron a Los Angeles-i Madame Tussaud panoptikumában is saját viasz bábut kapott! Sőt, itt még csak nem is HSM-beli alteregója, Troy Bolton mezében és stílusában csodálható meg, ám érdeklődnék, mikor láttuk Zachy-t nadrágba behúzott inggel, kivétel az öltönyös szerkóknál? Rejtély... ;)

Plusz 2 kép a még mindig elég fura Zac-ről ITT! :)

10 megjegyzés:

Dana írta...

Hát teljesen igazad van Ditta:)Így még sosem láttuk Zachyt...úgy látszik erre nem nagyon figyeltek oda.Amúgy szerintem nem lett olyan rossz,de nem is tudom azt mondani hogy tökéletes,mint a többi bábu sem.=)

(f.é.) írta...

Az anyját,ez meg mi a csuda!?:))

Talán ez egy új filmbéli karakter,Ó igen ez biztosan a plusz 17.lesz,Zac Efronról.:)))

Fant írta...

Hát ez már megint rettenetes :)) Jó, mondjuk legalább nem ijesztő, "csak" szimplán feminin nem kicsit, túl azon, hogy Z-vel köszönő viszonyban sincs :))

Lehet f.é., sőt, igen valószínűnek tűnik a verziód :)) Ez lehet még mentség, de ha mégsem erre készülnek, akkor gáz van, mert a baba kegyetlenül sikerült :))

Kettes alá, de csak mert a másik két szobor még gázabb :))

;o) írta...

Azt hittem, hogy Tussaud híres báukai mellett, Z is legalább olyan tuti darabot kap....most (sem) nem jött össze. De kit érdekel a viasz, amikor a hús vér pasi kápráztat el minket hétről hétre...

m* írta...

gyerekek, a szándék a fontos. :P :P ;) :D

b írta...

Hát ez a bábu sem szebb...
Én ehhez a babához nem adnám a nevem :))

b írta...

Fárasztalak titeket ismét egy kis bulvárral :)

Fant írta...

A szándék? :) Hát, igazán más nem is értékelhető :))

Hm, b, ez a cikk majdhogynem teljesen korrekt. Annyi a kis hibája, hogy tudjuk, V már jóideje beköltözött a házába ugye, meg kicsit túloz is helyenként, de komolyan teljesen korrekt, meglepő :) Azt kell mondjam, az eddigi leghelytállóbb magyar bulvárcikk.

b írta...

És még viszonlag friss is, mert nem rég olvatuk a JJJ-n ugye :)

Fant írta...

A Parade magazin cikkére gondolsz? :) Igen, viszonylag tényleg friss, egészen naprakészek - ezegyszer :) Volt benne pár kis hozzáköltés, de a jó mesék közé tartozik :)