2009. júl. 31.

14o8: Kire fáj a foga Megan Fox-nak?

Lassan már egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogyha valami tényleg furcsa téma üti fel a fejét a blogon, akkor annak köze van Megan Fox-hoz. És az sem túl különös, hogyha Megan férfineveket említ nyilatkozataiban, akkor azok az esetek nagy többségében úgy hangzanak, hogy Robert Pattinson és Zac Efron.

A 23 éves szexis színésznő következő filmjében, a "Jennifer's Body"-ban Jennifer Check-et alakítja, egy pom-pom lányt, akit megszáll egy démon, így elkezdi a helyi fiúkat megeszegetni... A világ legjobb női közé sorolt csillag a film miatt az idei San Diego-i Comic Con-on is megjelent július 23-án, ahol arról is megkérdezték, ki az a híresség, akit szívesen megkóstolna. És ugye mondtam, nincs meglepetés. Zac Efron.

Szerintem olyan íze lenne, mint egy epres süteménynek. - nyilatkozta az Access Hollywood-nak. Majd hozzátette, hogy jóképű arca miatt a brit szépfiúba, Robert Pattinson-ba is beleharapna. Megenném Rob Pattinson-t is, szóval akkor el tudnék lopni tőle egy kis csinosságot. Egyszerűen csak olyan helyes akarok lenni, mint amilyen helyes ő. - magyarázta.

Forrás: Celebrity Mania.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Ennek már megint se eleje se hátulja, Megan hozza a formáját :)

Hé, álljunk meg!! 1408?! Gratulálok Ditta!! Szép teljesítmény, nagyon gyorsan összegyűlt az újabb százas, az újabb 100 érdekesebbnél érdekesebb bejegyzés. Ügyes vagy!

És már megint elsiklottunk a kerek szám felett, a viharba :)

vivszii. & lia. írta...

Utàlom ezt a csajt.-.-

(f.é.) írta...

Hó-hó,Megan ismét igen szókimondó.:))
És valljuk be, jól válaszolt,mert ki az manapság,aki ne kóstolná meg ezt a két fincsi sütiképű pasit valamilyen formában,és ízben?:))

Nálam a forma nyerő,csupán az ízét gondolnám másnak.:))

xdittax írta...

Olyan vicces gondolatok kavarognak ám egyébként egy-egy Foxos bejegyzés közben, mert tudom, hogy kinek mi lesz a reakciója. ;)

Holott én magamban még nem rendeztem el. Mármint ez a mostani kijelentése nem is problémás, igazából aranyos, már az, hogy két tuti pasit nevez meg, de amit előtte néha csinált, mondott, az már tényleg tud túlzás is lenni, bármennyire is csípi F.Énk. :)

Köszönöm Fant. :) Valójában már pár számmal az 1400 után észrevettem, hogy hoppá, tényleg nem tartottuk számon, viszont az 1408-at, mint a filmcím, nem tudom kinek ismerős, csak kivártam, mert így különleges szám. Na de az 1500-ról kereken kellene megemlékezni. És, ahhoz továbbra is igyekezni fogok! :)

(f.é.) írta...

Mindenki a saját tetteiért felelős!:))
Különben puszi Kicsim!

xdittax írta...

Neked is Honey! <3

Fant írta...

Én nem ismerem az 1408 című filmet, úgyhogy csak szimplán a szám ütötte meg a szemem :)
Ha a mai tempót veszem alapul akkor az 1500 hamar eljön :) Amúgy gyors lesz szerintem mindenképp, jön a 17-es dvd, jön a Bandslam, forgatások, ezerrel jönnek az infók.

Megan-nak ez a megjegyzése még jópofa is, meg azért volt egy-két elég jó megszólalása is már, ami korábban felmerült. De alapvetően meredek a csaj nagyon :)