2009. júl. 11.

Baby V kedvenc dolgairól

Az amerikai InStyle magazinhoz készült az ifjú Vanessa Hudgens-ről egy bombasztikus fotósorozat, most pedig az derült ki, hogy az augusztusi szám belső hasábjain biztosan található egy aprócska interjú vele, amiben kedvenc dolgairól mesél az énekes/színésznő. Bár a képeket úgy tűnik nem használták fel eddig, egy-két izgalmas tudnivalót így is szállítanak a 20 éves hölgyről. :)

Vanessa Hudgens fejében

A "Bandslam" című film 20 éves háromszoros fenyegetése és csillaga legújabb mániáit osztotta meg velünk.

Kötelező ruhadarabok... Joie ruhák és fölsők, rojtos táska és a barna Mike & Chris bőrkabátom.

Legjobb barátnő... Brittany Snow. Zac [Efron] dolgozott vele a Hajlakk-on - sokat lógunk együtt.

Szükséges pluszkiadás... manikűr és pedikűr. A barátaim és én egy olyan helyre járunk, ami közel van a házamhoz és remek masszázst is nyújt.

Jellemző illat... Aquolina Pink Sugar. Igazán finom, édes illat.

Kötelező kozmetikumok... Neutrogena szempillaspirál és Neutrogena napkrém Helioplex-szel. És a Chanel fekete körömlakkját is imádom.

Rajongás... a The McCahrty salátáért a Polo Lounge-ban, LA-ben.

Sóvárgás... bármilyen savanyúcukorkáért: Lemonheads, Sour Skittles, Sour Patch Kids.

Boldog vagyok, miután vettem... egy Daughters of the Revolution ruhát a Fred Segal-ban, szandálokat a Planet Blue-ban, egy Pilates bérletet, és "valet parking" szolgálatot a Négy Évszak hotelnél. (*amikor helyette a szálloda alkalmazottai parkolják le az autóját)

A táskámban... a Balenciaga pénztárcám, egy női kalap, ami az anyukámtól van, kézfertőtlenítő, szájfény, iPhone fejhallgató, és két napszemüveg - Diesel és Ray-Ban aviátorok.

Ha nem színészkednék... a divatvilágban helyezkednék el. Amikor fiatal voltam, szerettem textilboltokba járni, anyagokat venni és varrni.


Forrás: VABN.

5 megjegyzés:

Fant írta...

A képekkel ellentétben a cikkel nem igazán tudok mit kezdeni, de ez talán érthető :)) De persze a fordítás jó! :)

Annyi talán, hogy ez parkolós megoldás szimpatikus lenne nekem is, például ha nincs jó hely, vagy rizikós a körülmény a képességeimet és a kocsi épségét tekintve, na akkor jól jöhet ez :)) Kiváltképp, ha a V kocsiján pár hónappal ezelőtt látott kevéssé diszkrét zúzódásokra gondolok :))

Névtelen írta...

A cikkel kapcsolatban: jó sok mindent hord magánál V, ennyivel már kb. a fél táskája megtelik:D Szerintem pár márkán kívül csak az amcsik tudnak mit kezdeni pl. a ruhákkal. De a stílusával tényleg simán mehetne a divatszakmába is.

b írta...

Hova lett Ashley?

Névtelen írta...

Én is csodálkozom, hogy nem Ash-t mondta legjobb barátnőjének - már ha ezt kérdezed, b. De nekem mondjuk Brittany szimpatikusabb is.

b írta...

Igen, ezt kérdeztem :) És nekem is szimpibb :)