2009. júl. 12.

Miss Retro a Parade-ban

A július 26-án megjelenő amerikai Parade magazint érdemes lesz megvenniük amcsi barátainknak, ugyanis helyet kap benne a káprázatos Vanessa Hudgens. Konkrét információink nincsenek, viszont rögtön 9 szexi képünk már igen!



Még további öt ragyogó kép ITT! Halljuk a kedvenc számokat! ;)

(2,4,5,6,9 - és a többi)

19 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

wááááá, senki nem nézhet ki így, ez már bűn..:), de hát neki muszáj ezt megbocsátani. Az én kedvencem az összes, tényleg káprázatosan néz ki rajtuk!

Névtelen írta...

Ember, nehéz azokat kiválasztani, amelyek nem az első helyen állnak. Ránézésre most 1, 2, 4, 5, 6, 8. Talán a négyes meg az ötös lett a legjobb, de piszkosul nehéz döntés:))

Fant írta...

Hú micsoda képek! Ez már igen :)

Kedvenc? Mind az összes, de ha egyetlen egyet kellene választanom, az a 3. számú lenne. Meg a 4. Meg mind :) De tényleg, a kék ruhás képeken tetszik a legjobban. Az első két kép kicsit olyan, mintha ázsiainak akarnák ábrázolni, de tényleg mindegyiken annyira gyönyörű, hogy nincsenek szavak.
Még az 5,6,7 is eszméletlen.
Lélegzetelállító :)

Kegyetlen dolog egyet választani a képek közül, nem is lehet :))

xdittax írta...

Hmm, érdekes a 3-as választásod Fant, bár valószínűleg a legtöbb férfi :P azt választaná... :P :)

Én azt hiszem szintén az ötödiket mondom totál favoritnak. :)

A ma esti mesével kapcsolatban, pedig annyit szeretnék mondani, hogy reményeim szerint meglesz, bár mivel ma délután megyünk el itthonról, csak a Forma-1 után, ezért még nem tudom hogy hazaérek-e 8-ra, de ha véletlenül nem, akkor 9-kor számíthattok rá.
Remélem, nem túl nagy baj.

Puszi Nektek:
Ditta

Fant írta...

Nem, nem túl nagy baj :) Lesz amikor lesz, egyelőre még neki sem fogtam úgyhogy végképp nincs gond - de nehogy nekem megint Elkésett mese legyen a címe, még akkor se, ha 8-hoz képest később lesz :))

Szóval a 3-as kép :) Hát igen :) Nem tudtam mást választani egyszerűen ez a leginkább megragadó nekem, pont azért amit írtál :))
Persze az 5. szintén eszméletlen, de a 3. egyszerűen damn! :)

Asszem nekem a Forma-1 háttérzaj lesz a meséhez :)

Névtelen írta...

http://www.moviefone.com/summer-movies/hottest-female-actresses

http://www.thedome.de/dome/polls/p:1793

http://www.thedome.de/dome/polls/p:1790

SZAVAZZATOK V-RE ÉS ZAC-RE!!! MINDEN NAP!!! KÖSZI!!! NA ÉS PERSZE A TCA-N IS, AMI A LEGFONTOSABB!!!!!!!!!

Névtelen írta...

A 3.-at gondoltam is, Fant:) Szerintem a piros-fekete fehér azzal a hosszú csíkos felsővel a legjobb, de tényleg nagyon szoros.
Végül is V-ben kaukázusi vér is van, és nekem azokon nagyon tetszett, hogy is mondtuk ezt...priceless:)

A mesével kapcsolatban semmi gáz, nekem legalábbis bőven van dolgom, talán jobb is később:))

Névtelen írta...

ennek a mesének am mi a lényege? biztos klassz, de az előző meséből nem bírtam leszűrni h ez most mi is lenne. :D

Fant írta...

Nos kedves Névtelen, a kérdésed jogos és hadd válaszoljak, én, mint Mesélő :) Amit mesének nevezünk itt és általában vasárnap este olvashatjuk, abban a Megint 17 című film bevételeit járjuk körbe egy kisebb mesei körítés keretében, érintve még a HSM 3 bevételeit is. Szóval csak vizsgáljuk, hogy mennyi pénzt hoznak ezek a filmek szerte a világban. Az egész mese-téma a HSM 3-al kezdődött és terveim szerint megvizsgáljuk majd Zac és Vanessa minden filmjének bevételeit. Azért tesszük csak, mert oké, hogy mi kedveljük őket, és nekünk tetszenek a filmek, de talán érdemes látnunk, hogy a világon bevétel szintjén hogyan teljesítenek, vagyis: hogy mennyi pénz kaszál velük a gyártó stúdió.

A kicsit kalandos és bonyolult mesés körítés pedig csak azért van, hogy a rengeteg számadat valamivel fogyaszthatóbb legyen :)

Ha valamit nem értesz ezzel kapcsolatban, szívesen válaszolok :)

Névtelen írta...

igen, így már érthető. köszi. :)

Fant írta...

Szívesen, örülök, hogy tiszta akkor :) Olvasd majd el a mait is, sok érdekes ország adatait megtudhatjuk majd :)

Fant írta...

Mese szövege postázva, ezúttal miattam nem lesz meg 8-kor, ha nem lesz meg, eléggé elpiszmogtam a délutánt :))

xdittax írta...

Nem csak mittad nem volt meg a mese 8-kor, és ami még rosszabb 9-kor sem, bár, tényleg elég késő lett volna az időpontod, most semmi baj sincs.

Most értünk haza, bejöttek extra programok, amíg távol voltunk, szóval most vetem bele magam a formázásba, képhajszolgatásba, és egyáltalán az izgalmakba! ;)

Fant írta...

Akkor hát várunk türelemmel :) Most aztán legalább ténylegesen mese lesz, ha elolvasta mindenki, már lehet is aludni, nem lesz korán hozzá :)
Jó mesekönyvkészítést :)

LL írta...

Jaja, várjuk:))

xdittax írta...

Remélem tényleg nem gond, hogy ma csak most jött. Arra gondolok egyébként, hogy lehet, hogy nyáron gyakrabban fog csúszni a mese, mondjuk remélem a 9 óra összejön, de talán ilyenkor a 10 óra sem olyan késő.

És, remélem a cím megfelel :)

Fant írta...

Tényleg nem gond. A mese időpontját pedig te választod, olvassuk amikor jön, rád van bízva :) De amúgy jogos gondolat, a 8 talán túl korai nyáron, mondjuk tegnap a 10 már majdnem késő volt, de ha hozzászokunk, akkor ez is jó időpont lesz. De ha kompromisszumra akarunk jutni, akkor a fél 10 tökéletesnek tűnik :)

A cím, hm. Hát kérlek szépen, jónak tűnik, de egyelőre nem tudom mit jelent :))

Névtelen írta...

Ha van beleszólásom, a fél 10 jobb lenne. Munkanap előtt nem mindig tudok sokáig maradni, meg nekem is dolgom van sokszor.

A címhez adtam utalást a mese kommentjeiben.

Fant írta...

Két voks fél 10-re tehát. Kicsit a 10 késő is már.

Olvastam az utalást a mese kommentjeinél, küzdöttem is vele egy sort :)