2009. júl. 6.

Last Night

Minden Kedves Olvasómnak!

Először is, őszintén bocsánatot szeretnék kérni. Nem csak azért, ami tegnap este kimaradt, hanem mindenért. Tudom, hogy az utóbbi időben nem dolgoztam annyira keményen, és nem csak, hogy nem dolgoztam, de nem foglalkoztam Veletek eleget.

Szeretnék ezért elsősorban, és az esti mese elmaradásáért elnézést kérni Tőletek! Egyáltalán nem terveztem úgy, hogy a mesét, amit most is, mint mindig Fant lelkiismeretesen megírt és postázott nekem, nem osztom meg Veletek időben. Tényleg nem rajta múlt, és azt is elárulhatom, hogy remek utat hozott össze nekünk, ez nem újdonság. Nem tudom, hogy most mit szóltok hozzá, ha hétfőn kerekedünk fel és éljük át a számokkal megspékelt varázslatot, és pontosan tudom, hogy ez nem kárpótol Titeket és a tegnap esti álmotokat, de szeretném, ha legalább elfogadnátok ma este, egy nappal késve, a saját hibámból.

Tudnotok kell, és remélem érzitek is, hogy nem terveztem így, és ha valaha is elmaradna egy mese, azelőtt mindenképpen szólnék én, vagy szólna Fant, de a mostani eset sajnos nem így történt, és ezért szörnyen is érzem magam. Nem magyarázkodok, de ami még rosszabb, talán nem tudok mindent megígérni.

Arról biztosíthatlak Titeket, hogy a lelkesedésem és szeretetem irántatok töretlen és mindig állandó lesz. Hogy dolgozni fogok, beszélgetni Veletek, és annyi időt itt töltetni, amennyi csak tőlem telik. És hogy ilyesmi, mint ami tegnap este a szokott időben megtörtént, legközelebb már nem fog.

És most, mintha csak az oh-so-cute pár megérezte volna, egy kicsit megvigasztal minket. Együtt töltötték hazájuk ünnepét, és még nem tudni, meddig élvezhetik együtt a forró napsütést, jól érzik magukat. És én csak azt szeretném emellé, ha Ti is jól éreznétek magatokat!


Tényleg sajnálom!
Ditta×××

10 megjegyzés:

Fant írta...

Ditta! Először is, nyugodj meg. Részemről, és szerintem a többiek nevében is mondhatom, az égvilágon semmi probléma nincsen! Nem jött tegnap a mese, na bumm, majd jön ma, nem téma, ne is rágd magad rajta. Természetes, hogy közbejöhet bárkinek bármi, Neked is, nekem is, akárkinek, legyen pozitív vagy kevésbé pozitív elfoglaltság. A lényeg az, hogy nincs mit megbocsátani, nincs miért ennyire elnézést kérni - de remélem jól vagy.
Velünk pedig annyi időt töltesz, amennyit tudsz, annyi amennyi, értékeljük mindenképp.

A mese pedig messze repít a gondoktól - most éppen hétfőn, de mivel a vasárnap este 8-at is te vezetted be, így a hétfő esti rendkívüli mese, kicsit pezsdít a dolgokon, néha eltérünk a rutintól, nem gond az :)

A mi lelkesedésünk és szeretetünk is töretlen irántad. Igazam van, emberek?

V és Z pedig egyértelműen a kedvünkért jelent meg együtt a nyílt utcán, noha Z kicsit láthatóan zavartan érzi magát a szokásos sapkája nélkül, tőle nem igazán szoktuk meg újabban a takargatást, de hát az új haját még szokni kell, sapkamentesen :))

;o) írta...

Ditta kedves!
Nyár van, a pihenés és a relax ideje. Most pótold a pihenést, mert olyan hamar elszalad ez a nyár, hogy kettőt pislogsz és itt a szeptember, új kiívások, újabb határidős feladatok. Sokkal fontosabb tehát most a pihenés aktív vagy passzív fajtája, mint bármi más.

Mindennek eljön az ideje; ahogy a Footlose-ban is elhangzott "most van ideje a táncnak" - a többi meg majd jön alkalom adtán.

Látod, a lelkesedés töretlen (vagy éppen a nyári elfoglaltságoknak megfelelő) - épp úgy szeretünk, támogatunk és fogadunk el, ahogy a kezdetek kezdetén.

Andi írta...

Szia Ditta!
Igazán nincs miért bocsánatot kérned és csak csatlakozni tudok Fant és ;o) szívből jövő szavaikhoz :))

Persze, hogy igazad van Fant!:))

;o) írta...

Na még egy apró löket, kis móka, hogy lásd, hogy még egy bejegyzéssel is milyen érzelmeket kavarsz Ditta:
Amióta elolvastam a bejegyzés címét nem bírok magammal, csak egy dal lüktet a fülemben, gondolom nem ismeretlen előtted (előttetek sem):
http://www.youtube.com/watch?v=O1n0GWp_8x0
Csúúúúcs szuper...nem lesz ebből ma már semmi csak buliiiiiii!
Köszke!

Névtelen írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, Ditta, bocsánatkérés elfogadva. Szép is lenne, ha nyáron is mindenki a gép előtt punnyadna:D Szóval bármi jött közbe, tudomásul vettük, és nem haragszunk.

A lelkesedésed eszembe nem jutna megkérőjelezni, és Neked sem kell a mienkben - az enyémben legalábbis még sokáig biztosan nem - kételkedned. Persze, hogy nem tudsz mindent megígérni, egyikünk se tud. Ennélfogva senki nem vár örök hűséget, az emberek változnak, ahogy az érdeklődási körük is. Ezt nem célzásból mondom, csak azért, mert nehéz szívvel ugyan, de azt is meg tudnánk érteni.

Szóval üdv újra köztünk, ezt meg felejtsük el, legalább még különlegesebbé és várttá tette a mai mesét:))

xdittax írta...

Háát, nem is tudom, mit mondhatnék most Nektek.

Talán csak egy szó: köszönöm.

nem is tudjátok, mit jelent ez nekem, és tényleg igyekszek megnyugodni, és nem aggodalmaskodni annyit. :) De azt hozzá kell tennem, túl sok megértést, elfogadást, törődést kapok Tőletek, pedig nem érdemlem meg. De azt rettenetesen köszönöm, hogy nem nagyom haragudtatok meg rám, amiért csúszott egy nappal a mesénk, hogy elnéztétek és nem türelmetlenkedtetek, pedig lehetett volna, mert volt okotok.

A Last Night címet pedig eredetileg Baby V dala ihlette, de örülök ;o), hogy felidéztem benne valamit.

És még egyszer köszönöm. Teljesen szótlan lettem Tőletek. Annyira kedvesek vagytok! :)

Szép estét: Ditta×××

Fant írta...

De Ditta, megérdemled. VVHSZ csúcsra jár :)

Névtelen írta...

Mint szakosztályi tag, egyetértek Fanttal:))

Andi írta...

Sziasztok!

Mint szakosztály kívüli is dettó :))

xdittax írta...

Jajj, Ti! :))