2009. júl. 26.

Vanessa: augusztusi menetrend

Kétlábonjáró Szépségünk már szinte oly' régóta nem mutatkozott meg előttünk, hogy lassan legszívesebben mégis néhány paparazzit kívánnék Montreal városába. Úgy értem, kezd nagyon hiányozni, na! :)

Pedig zajlik ám az élete. Forgat, talán ebben a pillanatban is bámulatos karrierjén dolgozik. És ez nem fog változni a következő hónapokban sem.

Szerencsére, az némi vigaszt is ad, hogy ha épp nem is látjuk őt nap mint nap, eleget és megfelelően foglalkozik vele a sajtó, hiszen nem hiába csinálja azt szorgalmasan, amit szenvedélyesen szeret. Naponta kapunk új filmjét reklámozó interjúkat, klippeket, cikkeket, amelyekből még tovább fokozódik iránta szeretetünk, nem igaz? :)

Ami viszont még jobb, lassan tényleg a "Bandslam"-be botlunk úton-útfélen. És amint elérkezik a nyár utolsó hónapja, Vanessa is újult erővel csatlakozik a kampányba! :) Amit eddig tudunk (de ennél sokkal több jön):
  • Augusztus 1. - Bandslam verseny, Boston
  • Augusztus 2. - Bandslam verseny, Philadelphia
  • Augusztus 4. - Regis and Kelly talkshow, New York
  • Augusztus 5. - Jimmy Kimmel talkshow, Los Angeles
  • Augusztus 6. - Bandslam világpremier, Los Angeles
  • Augusztus 11. - Bandslam soundtrack megjelenés
  • Augusztus 12. - Bandslam megjelenés, Egyesült Királyság
  • Augusztus 14. - Bandslam megjelenés, Egyesült Államok
Az augusztus első napján zajló versenyt, a MAGIC 106.7 rádió és Summit Entertainment szerevezésében rendezik meg a Burlington Mall-nál, ahol Boston legjobb bandáját, vagy előadóját keresik 10 és 18 év között! A két kiválasztott döntős Vanessa Hudgens előtt mérkőzhet meg egymással. A végső győztest a 20 éves színész/énekesnő fogja kiválasztani, és az első helyezett biztosan részt vehet egy New England-i tehetségkutató shown, továbbá természetesen találkozhatnak Vanessával, stb, stb. Jó muri! ;)

A philadelphiai verseny egy kicsit máshogy folyik majd le, előre rendezik meg, de a győztes augusztus 2-án a Franklin Mills Mall-nál délben élőben léphet fel a "Bandslam" csillaga előtt, ráaádsul további fellépések és díjak vána még rá(juk). Ráadásul többek között 10 darab jegyet is kapnak a zenés filmre, amit premier előtt megnézhetnek még aznap! Hmm, csábító! :)

Aztán, még egy másik kiemelkedő eseményről nem szabad megfeledkeznünk, augusztus 9-én tartják meg a napfényes Los Angeles városában az idei Teen Choice Awards-ot, ahol Baby V több kategóriában is fellelhető az esélyesek között. Tőlünk függ, hogy jelölését szörfdeszkára váltja-e, ahogy Kedvese, kutyusa, és a HSM3 is! :)

A további eddig megerősített "Bandslam" megjelenési dátumokat ITT találjátok! Egyelőre Magyarország még nincs a listán , de! m* megtalálta a magyarországi megjelenési dátumot: október 22!

Forrás: Team Hudgens; VABN; Interbridge; Magic 106.7; Myfoxphilly; Tutifilmek.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon ígéretes, jó, hogy augusztusban megint beindul az élet.

Aki meg megnyeri ezt a Bandslam versenyt... szívesen lennék a helyében, legalábbis a talákozást és a premier előtti vetítést illetően.

És a Beastly-ről is jöhetne pár új infó:)

Fant írta...

Igen, a Beastly-vel jól beindultak elég hamar, aztán egy ideje semmi infó :)

Úgy tűnik, hogy V-nek az augusztus elég húzós lesz, éppen ellentétben velünk. :) Nagyon jónak tűnik ez a Bandslam verseny, ügyes ötlet szintén. Én is lennék a nyertes helyében, nem vitás.
Dehát, addig is amíg ez nem jön össze, marad a mesebeli találkozás :)

Az imdb-s link nem működik Ditta :) Mi nem vagyunk a listán...na ja, mit csodálkozunk. Ide még a rekorddöntő világsikerek is késéssel érkeznek. Kiábrándító dolog ez, remélem azért nem maradunk ki a szórásból. Bizakodjunk.

m* írta...

én csak a zanessa-nyaralást hiányolom. télleg jó kis program, de nagyon úgy tűnik, ezúttal a vakációs candidek elmaradnak. :S am ja. miért is várnánk, h itt is még idén nyáron/ősz elején eljusson a bandslam? :(

Fant írta...

Azért ne mondjunk le az őszi Bandslam premierről itthon, a remény hal meg utoljára :) Ashley új filmjének magyar bemutatója nincs ott az imdb-n, de viszont augusztus végétől adják a mozik.

A nyaralás, nem tudom, én úgy tippelem, hogy mostanában nem fog összejönni nekik, elég elfoglaltak mindketten, de ki tudja.

Névtelen írta...

A link elejéről ha kitörlitek a bloggeres részt a 2. http-ig, működni fog.

Nagyon remélem, hogy ősszel jön a Bandslam hozzánk is, most már tényleg vérlázító, hogy csak mi nem vagyunk a listán.

A nyaralást szerintem eddig lehetett volna megoldani, most már nem hiszem, hogy engedné a programjuk.

m* írta...

Fant, mármint itt Mo-on?? :O

m* írta...

nézzétek!

http://www.tutifilmek.hu/mozibemutatok-2009-10

Fant írta...

M* - jóóó!!! Na, végre, na hátha, hú, most lelkes vagyok, de nagyon!! Tehát október 22. Magyarország: Bandslam! Épp egy évvel a HSM 3 után, stílusos :)

Cserében elmondom, hogy Ashley új filmje, az Ufók a padláson augusztus 27-én debütál a magyar mozikban. :)

Csatlakozom a nyaralós véleményedhez LL, már csak nagyon minimális esélye van, inkább téli nyaralás lesz belőle maximum.

Névtelen írta...

m*, örök hálám üldöz!:)

Fant írta...

Természetesen én is köszönöm az infót m* - be is kerültél vele a mai mesébe, aminek szövegét postáztam :)

xdittax írta...

Egyetértek Veletelek, egy hosszabb, vagy legalábbis egyhetes nyaralás nem igazán jönne össze most Zanessa számára, hiszen Vanessa egészen január végéig forgat valószínűleg, persze mivel nem ő a központi szereplő, lehet rövidebb, vagy néhány szünettel teletűzdelt a saját időbeosztása, szerintem.

Viszont a februári brazil útjukat még mindig vehetjük egy kis vakációnak, nem véletlenül kaptak kapva az alkalmon.

Mondjuk mit nekik egy repülőút? :) Egy hosszú hétvégét is csinálhatnak mondjuk egy újabb egzotikus országban, vagy akárhol.

m* - hatalmas köszönet a dátumért! :) Bár nem a legjobb, hiszen tényleg a tavalyi HSM3-mal ellentétben, ami egy nappal hamarabb érkezett, most várhatunk pár hónapot, többet is,mint a 17-nél, viszont az előnye az, hogy így egy munkaszüneti nap előtt jelenik meg, úgyhogy sokan tudnak majd időt szorítani erre a nem semmi kis filmre. :)

A linket pedig javítottam, bocsi!

m* írta...

igazán nincsmit. Fant, én a mesében? :) ohh..

Fant írta...

Valóban jó sokat kell várnunk a filmre, de végre tudjuk, hogy lesz nálunk is, így már mindjárt más a várakozás, mint eddig :) És hát, bizony Ditta, többen tudnak rá időt szakítani, így aztán egyben nagyobb számok is várhatók, bízunk benne :)

Az október 22-ők pedig úgy látszik tendenciózusan köthetőek a blogalanyokhoz :) Mondjuk nem tudom, miért pont október 22. lesz ez most, lehet úgy volt vele a magyar forgalmazó, hogy múlt évben bejött ez a dátum, legyen ez most is - vagy HSM rajongó esetleg a forgalmazó ezért felelős embere, aki ezzel akart kikacsintani felénk :)) Milyen ötlet? :)

xdittax írta...

Hmm, Fant, engedd meg, hogy kijavítsalak, mert ki kell. A HSM 3 - Végzősök október 23-án került a magyar mozikba. :)

Fant írta...

Nos, Kedves Ditta - Neked teljesen igazad van. Azonban :) 2008-ban október 23. csütörtöki napra esett, az idén péntek lesz - így aztán, hogy a napok is szinkronban legyenek, a vonatkozó csütörtökre kellett tenni a premiert, így esetleg hátha hasonló szép számmal nyit, a nyitó napok száma egyezni fog :)) Nos, hogy tetszik a magyarázatom? :)) Belátom kissé hajánál fogva előrángatott :)

xdittax írta...

Nem teljesen hajánál fogva előrángatott, szóval tetszik! :D A csütörtökök stimmelnek, erre már azóta én is gondoltam, hiszen mindig akkor vannak premierek és így stimmel az a kerek egy év. De a számok így úgy is igazolni fogják Vanessát. :)

Fant írta...

Abszolút igazolni fogják szerintem is :) És örülök, hogy sikerült elfogadható magyarázattal előállnom :))

xdittax írta...

xP