2009. júl. 30.

...I can't live without it...

A "Bandslam" 20 éves csillaga, Vanessa Hudgens mosolyog ránk az InStyle Makeover magazin legújabb számáról, a belső hasábokon pedig beszél többek között divatról, szépségről, és arról az egy darabjáról, ami nélkül nem tudna élni. ;)

Stílusáról: “Teljesen sokoldalú. Néha egy bohém hippi akarok lenni és olyan dolgokat akarok felvenni, amik tele vannak virágokkal. Máskor, egy kicsit vagányabbnak érzem magam és keményebb ruhákat választok: nagyon sok feketét (nevetés).”

Egy darabjáról, ami nélkül nem tudna élni: “ A Current Elliott farmerjaim. Mindegyik laza és szakadt. Egyszerűen csak viccesek.”

Legrosszabb divatbakijáról: “Amikor világosbarnára festettem a hajamat sötét szőke melírral. A barátaim azt mondák, úgy nézek ki, mintha sósavba dugtam volna fejemet. Másnap visszamentem és feketére festettem a hajamat, ami életem legjobb döntése volt, amit valaha meghozhattam.”

Arról, hogy mitől érzi magát gyönyörűnek. “Ez a hangulatomtől függ. Néha, tudod, amikor már kész vagy, hogy elmenj szórakozni, fölteszel egy kis fekete szempillaspirált és vörös rúzst...nagyon könnyűek és nagyon viccesek.”

Egy másik hajas baklövéséről: “Egyszer volt életemben rövid hajam. Amikor 7 éves voltam, levágtam magamnak, azt gondoltam, ezt minden lány megteszi - egyszer. Bubifrizurát és frufrut alkottam. Elég szomorú volt. Úgy néztem ki, mintha kukacok lettek volna a fejemen.”

Kedvenc márkáiról: “Nagyon szeretem az Elizabeth and James-t, és a The Row-ot, szóval nyilvánvalóan Mary-Kate és Ashley Olsen darabjait.”

Az újság Baby V-vel a címlapon július 31-én jelenik meg az USA-ban, eddig csak pár képünk volt, és most már néhány idézetünk és egy videónk van! :)

Forrás: Just Jared; Just Jared Jr.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Hm, V világosbarna hajjal, sötétszőke melírral... :) Érdekes lehetett, fura belegondolni :) Noha nem hinném, hogy tényleg úgy nézett volna ki, mintha sósavba dugta volna a fejét, sőt :))

A videó alapján lenyűgöző képekre számíthatunk ismét :)

Az interjú többi része meg nekem olyan mintha nem is magyarul lenne :))