2009. júl. 4.

A legkívánatosabb ajkú bábu

Zac Efron-t megválasztották a legcsókolnivalóbb viaszfigurának a londoni Madame Tussauds-ban. Na ehhez mit szóltok? Bár mi már megbeszéltük, hogy viaszbábúként kevésbé szexi a fiúcska, mégis a legtöbben tőle akarnak csókot lopni. :) Nem is csoda.

A 21 éves színészünk a a 300 szavazat 20%-át kapta meg, ezzel kiütve többek között a 15%-t bezsebelő Boris Johnson-t és a 14%-t magáénak tudó Johnny Depp-et is.

"Bátorítjuk a vendégeinket, hogy kerüljenek közelebb és személyesebb kapcsolatba a hírességeinkkel, de sok szájhúzogatás van." - nyilatkozta a múzeum PR menedzere, Liz Edwards.

"Néhány híresség sokkal több szeretetet kap másoknál, és vannak bizonyos bábuk, amikről a karbantartók rendre rúzsfoltokat távolítanak el." - mondta.

A legcsókolnivalóbb sztárok listáján egyébként az ajkairól azonnal felismerhető Angelina Jolie és a divatikon Kate Moss is szerepel, míg Katie Price és Victoria Beckham a legkevésbé csókolnivalók közé lett besorolva.

Az amerikai elnök, Barack Obama szintén kapott egy kis kitüntetést, őt szeretnék legjobban megcsókolni az emberek azok közül, akinek még nem készült viaszból készült mása. Sosincs késő.

Ó, és ha már Mr. Obamánál tartunk, hadd kívánjak amerikai barátainknak jó pihenést és ünneplést a július 4-ei hétvégére. Többek között ezért is sürgetném azt a csókolnivaló Efront a reptérre. :)

Forrás: DigitalSpy.

17 megjegyzés:

Fant írta...

Hát emberek, ahogy ezt a kifejezetten taszító viasz bábut elnézem, van egy olyan érzésem, hogy egy arctalan próbababát, ha odaállítottak volna, és az arca helyére ráírják, hogy Zac Efron, akkor is az a bábu nyer :)

Obama népszerűsége azért őrület, nem hinném, hogy egy hasonló itthoni felmérés végén bármelyik aktuális miniszterelnök győztesként jönne ki a szavazásból :))

Jó lazulást az amcsiknak, Zac és a reptér kapcsolata pedig majd kiderül, újabban nem túl naprakészek az amcsi paparazzik :)

b írta...

Mire gondolsz Fant?

Névtelen írta...

Egyszerűen semmi nem stimmel azzal a bábuval, a hajszíntől kezdve az arányokig. Pedig voltam már ott anno, és a többi nagyon is élethűnek tűnt. De végülis ez is népszerűségmérés volt:)

A magyar politikusok szerintem is csak negatív kategóriákban esélyesek, Obamát meg lassan úgy kezelik páran, mint valami hírességet.

Minden amcsinak lazulós Függetlenség Napját!

Fant írta...

Arra b, hogy újabban a lesifotósok V és Z esetében a reptéren nem aktivizálják magukat igazán. Ami persze alapvetően nagyon jó, mert legalább így levegőhöz jutnak, de tény, hogy mostanában mindent a twitterről tudunk szinte a hollétüket illetően :) Ennek mondjuk megvan az a hátránya is, hogy oda mindenfélét ki lehet írni persze.

Én is népszerűségmérésnek gondolom LL :) Obama meg lassan, vagy hát nem is lassan, médiasztár lesz, vagy már az is :) Szerintem a múltkori kis zenés rajzfilm valahol erről is szólhatott :)

b írta...

A bábu egy borzadály :DD Fant jól leírtad a "szitut" :))

Hol és milyen képeket láttál?
Nekem meggyőződésem, hogy időnként szólnak nekik, hogy hova menjenek kattogtatni. Azt pl honnan tudták, hogy mikor és melyik szalonban nyiratkozik? (már ha ott nyiratkozott)

Fant írta...

Semmi új képet nem láttam, csak újabban ez a szitu. Nem? Beastly forgatásáról, Zac ottjártáról is inkább rajongói jelzések vannak. De jó ez, nincs ezzel gond.

Szerintem is van aki súg a paparazziknak, másképp nem lehet, úgy gondolom. A hajvágós példa jó erre. Azt is gondolom még, hogy a súgásért némi jutalom is üti a markukat az érintetteknek. Biztos van úgy is mondjuk, hogy kiszúrták a lesifotósok, hogy melyik híresség milyen helyekre jár rendszeresen, így aztán itt simán csak beléjük futnak.

b írta...

A fesztiválos képeket valami montreali oldal (is) közölte.
A LAX-on pedig tuti belebotlanak valakibe. Kérdés ki hírértékű nekik :)
Azt persze én sem bánom, hogy van kisebb-nagyobb szünet a papsos (és más) hírek között.
Most olvastam, hogy Asley Olsen a paparazzik miatt költözött New Yorkba, mert elege lett belőlük. És már nem színésznő.

b írta...

Akár hányszor idekattintok, mindíg megijedek a bábutól :))

Fant írta...

Hát az biztos, hogy nagyon kell tudni kezelni magát a hírnevet is, meg az ezzel járó dolgokat, mint a lesifotósok is például. Nem is csodálkozom, hogy sok híresség pszichiáterhez jár, hogy fel tudja dolgozni a történéseket.
Olsenék megint másfelől is érdekesek, mert ugye ők már szinte babakoruktól kezdve filmeznek, ebben nőttek fel, akár ez is lehetett a természetes nekik. De azóta mindketten megtalálták magukat a divat világában is legalább.

Ne rémüldözz :) Gondold el, az amcsik egy részének bejön így is :))

b írta...

Ízlésficamuk van :))
Amúgy nagy baj nincs a babával, mert a haj, szemöldök, szem, mosoly még ok, csak a vonások és az orr nem sikerült. De ennyi pont elég, hogy rémísző legyen :DD Mert ugye az apró részleteken múlik, hogy valaki "szemgyönyörködtető" vagy sem... :)
Most az jutott eszembe, hogy vajon ehhez a bábuhoz Z modellt állt?

Névtelen írta...

Ha Ashley Olsennel kapcsolatban ez igaz, nagyon sajnálom, hogy néhány pióca miatt adta fel a színészi karrierét:(

Bábu: Z-nek modellt kellett állnia, még mikor ott voltam, el is magyarázták, hogy hogy készítik a bábukat: az emebrek testére pontokat festenek és azt valahogy átvilágítják a viaszra. Szóval az ilyesmi nagyon apróblékos munka és nagyon sokáig tart, de látjuk, mit tehet néhány mm tévedés.

xdittax írta...

Hmm, én csak a lesifotóstémába szeretnék most belefolyni...

Vanessa otthon van.

Állítólag, a Twitter-en ketten is jelentették. :) Kép viszont eddig sehol. Szóval...

"Zac Efron + Vanessa Hudgens a The Counter-ből távozik Studio City-ben kéz a kézben. Vanessa áthajol megcsókolni Zac-et(a karján?) (július 4. 17:57)" - CelebSightings

"Zac Efron & Vanessa Hudgens mögött autózunk épp most! Haha, annyira szeretem LA-t!" - NoahReich

Talán akkor hiába sürgettem Zachy-t Montrealba... :)

Fant írta...

Hát Ashley Olsennel kapcsolatban csak annyit tudok, hogy az imdb 2004-re datálja a legutóbbi színészi munkáját... Hogy aztán ez mennyiben köszönhető a paparazziknak, vagy mennyire azoktól független, önálló döntése azt nem tudom. Azt azért nem gondolnám alapvetően, hogy csak és kizárólag a hiénák miatt nem játszik mostanában.

Meg kell mondjam én a bábúval kapcsolatban kapásból rávágtam volna, hogy Z nem állt modellt hozzá. De akkor az aprólékos gépezetbe valami homokszem kerülhetett, mert az a figura nagyon nem stimmel :)

Tudod, Ditta, hogy van: Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez :)) Nekem érdekes ez a Twitter téma, én még mindig kicsit hitetlenkedve fogadom. Oké, többen egymástól függetlenül írták, lehet, hogy teljesen igaz, de azt nem értem, hogy ma már minden mobilon van fényképező, pláne az amcsiknál - nem mondom, hogy totálba fotózzák le őket, de ha már mögöttük autóznak például :)
Mondjuk most a Függetlenség Napjára való tekintettel gondolom, hogy nincs forgatás - esetleg Z az új hajával még nem nagyon szeretne mutatkozni, így aztán V hazajött hétvégére inkább :))

;o) írta...

Nos, az igazság az, hogy a hír elejére én is oda tettem volna, hogy "csak erős idegzetűeknek", de ezt a babát is láttuk már régebben - vagy nem ezt?

A fene se tudja, nekem ezek nem keltik fel az érdeklődésemet. Szerintem pancser meló. Kár volt a pénzt és az időt pazarolni rá.

érdekes ez a twitteres dolog. Olvasgattam már sokszor, hogy milyen hírekkel jöttök, de még nem vitt rá a lélek, hogy és odakukkantsak.
Egyébként a mobiltelefonos képre egy apró dolog ugrott be. Nem is olyan régen volt az a kislány, aki találkozhatott Z-vel és szegény (legalábbis a videó alapján) 2 értelmes szót nem tudott már egymás mellé rakni az izgatottságtól. Na mármost, ha valaki véletlnül meglátja az úton, szerinted azonnal az az első, hogy hol a telefponom? Főleg, ha csak egy pillanatra van esélye "megcsodálni"? Én pl még abban sem vagyok biztos, hogy ha szembe jönne velem le merném fényképezni. Nem minősíteném magam.....halál ciki.

Fant írta...

Hát jó, de nem szembe, hanem mögöttük mentek kocsival. Ha szembe jönnének velem, bennem sem merülne fel a fényképező...
Amúgy értem amit mondasz, igazad is lehet, éppen van benne ráció bőven. Nem tudom... jogos abszolút, hogy nem ez az első, meg nem is a második.
Mondjuk lehetnek korrekt és kamu beírások egyaránt végül is. Nem túl egyszerű megállapítani, melyik korrekt. Mondjuk annyi igaz, hogy az eddigiek javarészt helytállónak bizonyultak.

Névtelen írta...

Az az igazság, hogy én is lusta vagyok ehhez a twitteres dologhoz. Mindig mástól jön az infó, nem elég pár megbízható oldalt követni, tekintve, hogy kép nélkül egy sem az.
És ha az ember civilben látja őket pár mp-re, nem lehet tudni, hogy milyen hatást vált ki, szóval szerintem én se fényképeznék, így viszont nem bízunk az infóban.

Még a bábuval kapcsolatban: négy éve voltam ott, azóta lehet, hogy változtak a szabályok. Az a fura, hogy még a hajszíne se stimmel. De ezzel hatalmas mennyiségű rajongót tudnak becsalogatni, biztos a pénz kapta a legnagyobb szerepet.

Fant írta...

Igen a pénz, és ez a dolgok arcátlanabb része, hogy stílszerű legyek, mert ez a bábú csak néhány elemében hasonlít Zac-re, mégis tódulnak rá a rajongók biztosan.

Hát szóval ez a twitteres téma nem egyértelmű, gondolom itt is egyénfüggő a dolog, végül is, ezek a mostani infók simán lehetnek valósak, de majd kiderül úgyis.