2009. júl. 8.

Peter Kraus: Kyle apja

Bár már lassan egy hónapja forognak a kamerák Montreal városában a "Beastly" című filmhez, csak most derült ki egy újabb karakter megtestesítőjének kiléte.

Peter Krause fog csatlakozni többek között Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen és Neil Patrick Harris mellé, a CBS Films adoptációjához, amely Alex Flinn romantikus fantasy regénye alapján készül.

A Sírhant Művek többszörös Emmy,-és Golden Globe jelölt sztárja a jóképű és piszkosul gazdag fiú népszerű, tévés, hasonlóan érzelemmentes apját, Robert Kingson-t alakítja majd a filmvásznon, aki megpróbálja a legjobb orvosokat megtalálni, miután Kyle-t egy fiatal boszorkány szörnyeteggé változtatta bosszúból.

Daniel Barnz dirigálja a romantikus filmet, ami egy mai korba átültetett Szépség és a Szörnyeteg történet.

Forrás: Variety.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Szóval akkor megvan a két semmirekellő apa egyike. Bár a sorozatát nem ismerem, de a jelölései alapján jónak kell legyen. Érdekes, hogy még a kvázi mellékszereplők is nagyon nagy tehetségek, NPH-t már magyarázni sem kell, most pedig Krause - jó.
Az is érdekes, hogy ezek a színészek a sorozatok világából érkeznek - ez nem negatívum véletlenül sem, csak úgy megfigyeltem.

És ha már Emmy-díj: biztos van már köztetek, aki tudja, de azért leírom, hogy NPH Tony-s szereplése nem maradt szakmai visszhang nélkül, ő fogja vezetni az Emmy-gálát is - szóval újabb zenés estre készülhetünk augusztus végén majd :)
És mivel nekünk az augusztus minimum a közepétől mesésnek tűnik - talán meglátogatjuk majd V kollégáját, Dittánk legújabb kedvencét ;))