2009. júl. 3.

Hogyan kapta meg Blondie-t?

A "Beastly" forgatásán készült MTV interjúból több részélet is napvilágot látott már, most a 20 éves Vanessa Hudgensünk arról mesél, milyen volt a meghallgatás a szerepéért, és milyen volt bekerülni a “300” rendezőjének projektébe, amellyel minden bizonnyal távolabb kerülhet eddigi filmjeitől.

A “Sucker Punch” egy jogtalanul elmegyógyintézetbe zárt fiatal lányról szól, aki egy saját maga kreált fantáziavilágba menekül sorsa elől. Hudgens Blondie-t alakítja, aki egyike a főhősnő intézetbe zárt társainak.

V először beszélt a meghallgatásáról és arról, hogy landolt végül a szerepben - amit majdnem nem is kapott meg...

Mielőtt elment volna a meghallgatására, nagyon aggódott. “Megkaptam a lehetőséget a meghallgatásra... és komolyan, annyira féltem bemenni és megcsinálni a jelenetet, hogy kétszer is visszamondtam. Először azért, mert egyszerűen nem voltam felkészülve, másodszor pedig csak azért... nem volt egy túl jó nap... de utána végül bementem, és alig tudtam elhinni, hogy tényleg megcsináltam. És meglepően jól ment!

A fiatal színésznő bevallotta, hogy már sok szerepért volt meghallgatáson, és azt is, hogy ezért a szerepéért is sokan voltak. “Mindenki bement és felolvasta ugyanazt a jelenetet.” - mondta, de túl sok konkrétumot nem árult el a jelenettel kapcsolatban.

De annyit még hozzátett, a film igazán “eltér a szokásostól”.

Mármint, egy bordélyházban játszódik, és lesznek benne show részletek. És ez a jelenet egyike volt ezeknek.

Na erre varrjon gombot valaki! :)

Forrás: MTV.

12 megjegyzés:

Fant írta...

Őrület - különben meglepően őszinte a meghallgatással kapcsolatban. Persze érthető, hogy nagyon tartott tőle, gondolom még ő is csak bízott benne, hogy meg tudja csinálni. Véletlenek sorozata egy sor fontos dolog az életben...
Megkapta a lehetőséget, de majdnem nem élt vele, és milyen kár lett volna feladnia! Nagy levegőt vett, felkészült, rászánta magát és lenyűgözte Snyder-éket, így kell ezt csinálni! Bravo V! :)

Én már nem tudok erre gombot varrni :)) Bordélyház, elmegyógyintézet, szétrúgott seggek, gépfegyverek, show - és Vanessa Snyder rendezésében - mi lesz itt?! :))) Mondtam már, hogy nagyon-nagyon várom? :))

Amúgy meg nagy pacsi az MTV-nek, ezért az interjúcsomagért amit a héten olvashattunk.

(f.é.) írta...

No persze, de azért maradjunk a realitások talaján,vagy mifene.:))

És tessék,nemhiába beszélem én rongyosra a számat gyerekek:spontán,és lazán,hiszen vesztenivaló nincs,legfeljebb hülyének nézik az embert,vagy esetleg egy forgatókönyvet nyomnak a kezébe.:))

A gomb korszaka lassan lejár,és újra itt a tépőzár.:))

Fant írta...

Spontán, teljesen igazad van :)) Bár V-nek is rá kellett magát szánnia a spontánságra, de végül milyen jól járt vele :))

Gomb helyett tépőzár? :)) Kész :)))

Névtelen írta...

Sziasztok!

Jézus, ez a film iszonyúan megrázó volt...megrázóan tökéletes, Kate rászolgált vele az Oscarra. Nincs mit hozzáfűznöm, ezt látni kell. Ajánlom mindenkinek szigorúan 16 év felett.


Térjünk át a könnyedebb témákra:)) Az meglepett, hogy Vanessa nem volt biztos magában, bár simán előfordulhat, hogy ha az ember kap egy nagy lehetőséget, túlizgulja magát, viszont a sikert sosem kérdőjeleztem volna meg az ő esetében. Gratula Vanessának!

Fant írta...

Engem is meglepett LL, de gondolom azért ott lehetett benne, hogy annyira gyökeresen más az eddigi szerepeitől ez, hogy nem is biztos, hogy a rendező és a válogatáson döntést hozók egyáltalán komolyan veszik - túl azon, amit említesz te is, a nagy lehetőségről és amivel abszolút egyet is értek.

Amúgy ez a show elem elgondolkodtatott kicsit, nem is tudom elképzelni milyen lehet, hacsak nem valami egész más lesz, mint amire show kapcsán gondolnék.

xdittax írta...

Hát, azért vesztenivalója csak volt egy kicsi, de egyéként mindenkivel egyetértek. Bár nem értelek, Fant, mire mire gondolsz a legvégén?

LL, én a Felolvasót csak könyvben olvastam, de eléggé felkavart, hiszen olyan témákat érint, amikről nem könnyű véleményt alkotni... viszont mindenképpen megnyert magának a könyv, a történet. És talán majd a film is egyszer.

Fant írta...

Arra gondolok, hogy az eddigiek alapján nem igazán tudnék ebben a filmben hová tenni egy show jelenetet, nem nagyon tudom egyelőre magam elé képzelni, hogy milyen is lesz ez. Én show kapcsán klasszikusan olyasmire gondolnék elsősorban, hogy zene, látvány, csillogás, tánc, hasonló dolgok, a SP viszont egy kifejezetten sötét filmnek tűnik ehhez egyelőre, azok alapján, amit eddig tudunk róla.
Szóval ilyesmire gondolok.

Persze igaz, hogy mivel a szereplők fantáziája által teremtett világban játszódik, mondjuk nagyon sok minden belefér...

A Felolvasót én is tervezem megnézni egyszer.

xdittax írta...

Nem, nem, félreérted, Fant. A show itt nem a Te értelmedben szerepel. Előtte egy bordélyháznál tartottunk, tehát egy olyan jelenetet próbáltak, ami ott játszódik, nem pedig az diliházban. Tehát milyen show-ra, azaz előadásra számíts egy olyan helyen...? A saját képzelőerődre bízom...

Fant írta...

Értem már! Köszönöm a rávezetést! :) Valamiért erre nem is gondoltam, nem kapcsoltam, nem is értem miért, de persze így már minden világos.
Igen diplomatikus megfogalmazása a dolgoknak - persze neked ezért is egyértelmű. :)

Érdekes lesz nagyon, mondjuk érthető, hogy egy ilyen érelemben vett show jelenetet kellett eljátszani, és Snyder eddigi filmjeit elnézve valószínűleg nem lesz köntörfalazás, meg célozgatás, a bordélyház bordélyház lesz. Kíváncsi leszek, hogy oldják meg ezt úgy, hogy korhatáron is belül maradjon. Jó, nem egy abszolút totális dolgot képzelek el, de azért hangsúlyossá tenni ezt úgy, hogy PG-13 maradjon nem könnyű feladat. Persze biztosan megoldják, nem vitás. Ezért is izgalmas lesz várni.

Névtelen írta...

HSM1 megy a Jetixen :)

Névtelen írta...

Show alatt itt valami Lady Marmalade-szerű dologra gondolnék...ha nagyon erőltetik, még be tudják szorítani abba a kategóriába.

Fant írta...

Mindenesetre ez a show dolog nagyon diszkréten lett megfogalmazva, nekem is van egy olyan érzésem az erőltetéssel kapcsolatban, mint neked LL. Nagy-nagy lobbi tevékenység fog kelleni, hogy beférjenek. De hát, ha TDK-nak sikerült, itt is biztos összejön, muszáj nekik, mert a számok miatt megéri. De nagyon kíváncsi leszek, szétfeszíti ez a PG-13-at az már most látszik, kérdés, hogy mennyivel fogja a legvégén. Sok trükk és csel kell majd, hogy bent maradjanak.