2009. júl. 15.

Zac is kíváncsi Brüno-ra

Zac Efron múlt szombaton hagyta el Los Angeles-t és tartózkodik Vancouverben, Kanadában, ahol legújabb filmjét, a Ben Sherwood regényén alapuló "Charlie St. Cloud halála és élete" című film előkészületeiben vesz részt.

Persze, még nem olyan elfoglalt, mintha már forognának a kamerák, amiket augusztus 4-én fogják beizzítani. Addig is Zachy még lazíthat valamennyit, szabadidejében felfedezheti magának várost, vagy akár Sacha Baron Cohen legújabb alteregójáról szóló filmjét is, a hazánkban július 9-től látható Brüno-t is.

A 21 éves hódító egy barátjával ment el tegnap este egy helyi moziba, ahol Zac videójátékozással ütötte el az időt, amíg megvárták, hogy tele legyen a terem és 15 perccel később beslisszantak ők is, hogy megnézzék ahogy az osztrák meleg divatguru beveszi Amerikát, azaz zavarba ejti az átlagembereket, ahogy megszemélyesítője is meghökkentette a világot a júniusi MTV Movie Awards-on...

Képek Zac-ről: ITT!
(forrás)

14 megjegyzés:

;o) írta...

Hmmmm, Ditta kifelejtetted, hogy "de még előtte (?) kipróbálta az új videójáték őrületet, melyet a mozi félreeső terében helyeztek el, hogy biztosan megálljon ez vadítóan jóképű és mi megállapíthassuk, hogy mégsem olyan gáz a helyzet azzal a frizkóval, mint pár napja gondoltuk, mikor először megláttuk...

xdittax írta...

Hát persze, hogy kifelejtettem és hát persze, hogy nem gáz a haja...:)

Köszi, hogy rámszóltál! ;)

;o) írta...

nem szóltam rád! szórakoztam!

xdittax írta...

Tudom hát ;o), én sem úgy értettem a "rámszóltál"t... ;)

Fant írta...

LL, itt egy jó hír neked, és minden Potter rajongónak, én szomorú vagyok :))

;o), Ditta, most, hogy a nem létező félreértést sikeresen tisztáztátok, kifejteném, hogy szerintem is jó ez a haj, nagyon kellett már ez a változás :) Noha meglepődtem, hogy videójátékozott a film előtt, az én városomban nincs ilyen lehetőség :))

;o) írta...

Most mit mondjak? Az én városom sem a lehetőségeké....mondom, hogy ugorjunk át!
Szombaton csekkolom a HP-t, hátha Pest virít valamit.
3D-ben királyság lenne a film!

Névtelen írta...

A cikk második fele elég értelmetlen, na mind1, a lényeget már elmondták az első részben.
A Potterről simán elmondhatjuk, hogy az elmúlt 50 év legsikeresebb könyvsorozata, nála csak a Bibliát fordították több nyelvre. A sikert erre kell alapozni, és most, hogy közelednek a vége felé, tényleg egyre többet fognak kaszálni vele. Azért remélem, hogy ez jobb lesz, mint az előző, nekem az annyira nem tetszett, mint film.

;o), a Cinema City Arénában van 3D, én is tervezem.

Fant írta...

Meg kell hagyni, hogy a cikk második fele, de különösen annak az első része egészen nagy badarság.
De a lényeg a számokon van persze.

Én még egy részt sem láttam belőle, van ebben tudatosság is, de mondjuk ha ekkora számokat hoz érdemes lenne látni, hogy miért...
Amúgy azt olvastam ma, hogy a könyv utolsó részét két filmben viszik vászonra.

;o) írta...

És szted aottert nyomják 3D-ben? Na csekkolom gyorsba, mert szombat du az a terv, h megnézzük a klánnal.

Fant írta...

És akkor ha már a számoknál tartunk, mutatom a hiteles linket Potter kapcsán: nézzétek. Ha lapoztok lejjebb, ott lesz a 17-es film is :)
És újabb link, nyitónap összehasonlítás íme.
A Potter amúgy nagyon lazán az év eddigi legsikeresebb filmje lesz, csak 200 millió dolcsi fölé
kell menjen vasárnapig. Sima ügy szerintem.

Számolást befejeztem :)

Névtelen írta...

Szerintem úgy is tervezték, hogy az év legsikeresebb filmje lesz, ezért se mutatták be novemberben. És az utsó rész szétszedésének is egyszerűen a dupla bevétel az oka. De remélem, akkor hűbb lesz a könyvhöz, ha kétszer annyi időt adnak maguknak.
Köszi a számos linkeket:)

;o), mindenhol azt írják, az országban megint csak ez az egyetlen hely, úgyhogy szerencsénk van ismét:))

Fant írta...

Újabb számom van a Potter-el kapcsolatban: íme. Jó nagyot csökkent, de mondjuk az első napon volt a csúcs nyilván a legfanatikusabbak akkor mentek, majd a hétvégén várható újabb rekordközelítés. Szerintem :)

Igen, idáig oké az index cikke, hogy az év legsikeresebb filmjének tervezték, csak az, hogy most akadt csak üres hétvége, ez erősen sántít.

De a rekord nagyon simán meglesz szerintem az idénre vonatkozóan.

Az utolsó résszel kapcsolatban: egyetértek, a dupla haszon lehet a fő ok. De talán az is benne lehet, hogy nagyon ütősen és könyvhöz hűen akarják lezárni a sztorit. Legalábbis bízzunk benne, hogy ez is benne van.

Névtelen írta...

Ha Yates rendezi, nem tudom, mennyire lesz könyvhű, az ötödiknek a felét kihagyta. Persze jó, hogy nem adhat vissza mindent, de a rajongók azt várják, hogy a kedvenc jeleneteik benne legyenek.

Nem a Velvet cikke volt? Amúgy meg ez az üres hétvége csak helykitöltés volt szerintem.

Jézus, most nézem, mennyi helyen mutatták már be, ebben is utsónak kell lennünk?:S

Nagyon kíváncsi leszek a hetedikre, a kedvenc részem. Remélem, Yates bizonyít ebben a részben.

Fant írta...

Naná, hogy ebben is tökutolsók vagyunk... Emlékszel, még a TDK is vagy másfél hónap késéssel érkezett, nonszensz amúgy, hogy ezek a brutális sikerű filmek csak késve érkeznek.
Csoda, hogy a HSM 3 időben jött.

De a Velvet cikke, igazad van, csak az nekem valahogy összefügg az index-el. Ez is olyan cikk volt, ahol nem igazán volt képben a cikkíró a témával.

Kíváncsi leszek a hetedik fogadtatására, így, hogy két részben érkezik.