2009. júl. 15.

Nessa Michael Jackson-ról

Michael Jackson, a pop királya, 50 éves korában június 25-én hunyt el. Kenny Ortegát, aki Jacko egyik legközelebbi barátja volt, mélyen érintette halála, de azokat a srácokat is, akik vele együtt dolgoztak a High School Musical filmekben. Halála után többen a főszereplők közül is kifejezték részvétüket egy-egy rövid üzenet formájában, most pedig az E! Online kérdezte meg Vanessa Hudgens-t, milyen élmények fűzik ahhoz a világhírű, páratlan előadóhoz, akit többször is egyik legnagyobb inspirációjának nevezett meg.


Vanessa: Találkoztam Michael-lel, eljött egy Las Vegas-i show-ra. A színpad mögött találkozott a gyerekekkel, köszönt nekünk, és teljesen normális és kedves volt, nem is örülhettem volna jobban a találkozásnak. Utána pedig étteremben voltam Kenny-vel, Zac-kel, Corbinnal, és felhívta Kenny-t, aki kérdezte, hogy akarunk-e Michael-lel beszélni. De mit mondhatnál neki telefonban? Furcsa volt, de az egész nagyon bizarr. Nagyon fáj érte a szívem, az egyik leghihetetlenebb előadónk volt.

Fordította: LinkLuvor.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Kikerülhetetlen kérés volt ez, mindenképpen is, pláne, ha egy zenével foglalkozó film kapcsán beszélgetnek, mint a Bandslam.

Öröm, hogy találkozhatott vele V, és személyesen ismerhette, nem csak a mindenféle hírekből.

;o) írta...

Nem nagyon van olyan (bármiben) művész, akit valószínüleg ne kérdeztek volna meg Jacksonról. Akkora nagyság volt.

Akkor most jól gondol(6)om, hogy ezek szerint már akkor elkezdődött Kenny és Jackson közös készülődése a koncert turnéra, amikor forgatták a HSM 3. részét? Vagy nem feltétlenül?

xdittax írta...

Nem nagyon hinném ;o), de Kenny és Jacko nem csak onnan ismerték egymást, hanem már sokkal régebb óta. Legalábbis én így tudom.

Fant írta...

Nem is tudom ;o). Egy kicsit az még nekem korainak tűnik, maximum terv szintjén volt, esetleg a stáb meglehetett, de a konkrét munkát szerintem talán még nem kezdték el.
Csatlakozom Dittához, én is úgy gondolom, hogy még a régebbre visszanyúló barátságuk miatt tudta összeismertetni Kenny V-éket Jackoval.

Névtelen írta...

Michael :'(