2009. júl. 27.

Sucker Punch pólók

Szép lassan egyre többet találkozunk Zack Snyder nevével itt a blogon, magával vele pedig pár napja találkozhattak az idei Comic-Con résztvevői San Diego-ban, ahol július 25-én este az év elején megjelent filmjének, a Watchmen-nek újbóli levetítésse történt meg (a már megjelent Blu-Ray és DVD reklámozása céljából).

A vetítés alatt azonban már új filmjét, a Sucker Punch-t népszerűsítették, ugyanis SP-s pólókat osztottak ki, és volt olyan, aki azonnal föl is vette, pedig nem semmi ám a dizájnja.:) Ezek a pólók az első képi beharangozója az előkészületben álló filmnek, ami máris magában hordozza a sötét, őrült, csavaros vonalat, amilyen Snyder filmje maga lesz. Amennyire sejthető, a pólókon valószínűleg a film főszereplője, Baby Doll látható, akit Emily Browning formál meg. (Bár azért nézzétek meg ezt...!) A pólót Alex Pardee tervezte.

A sztori szerint Baby Doll-t mostohaapja egy elmegyógyintézetbe záratja, ahol öt napon belül lobotómiát akarnak elvégezni rajta.

A fiatal lány elképzel egy alternatív valóságot, ahol el tud rejtőzni félelmei elől és ahol elkezdi megtervezni saját szökését, 4 másik társa segítségével.Őket Jena Malone, Jamie Chung, Abbie Cornish és Vanessa Hudgens jeleníti meg.

Ez a rendező első olyan filmje, ami igazán eredeti ötletből született meg, és nem valamilyen előző anyagon alapul. Szerencsére San Diego-ban erről a projektjéről is kérdezték.

"Még nem forgatunk." -mondta. "Szeptember 10-én kezdünk. Szóval már fent vagyok Vancouverben. Csak tegnap jöttünk el, egyébként már készülünk Vancouverben és a lányok is edzenek, tudod, ez nagyon sokat számít, minden nap, egész nap."

Bár a lányszereplős filmben a hölgyek elég verekedősek, néhány kacérabb jelenetre is számíthatunk, melyek egy bordélyban játszódnak majd, szóval nem lesz túl sok ruhaanyagra szükség... de ennélfogva jónéhány pletyka napvilágot látott, mely szerint a 20 éves Vanessát teljesen meztelenül is láthatjuk majd a fantasyban. Ezt azóta már Nessa sajtósa is megcáfolta, de most Zack Snyder is csak nevetett a szóbeszédeken.

"Nem lesz meztelen." - nyilatkozta a direktor. "Ez tetszik. Láttam azt Interneten és azt kérdeztem: 'Tényleg? Ez új nekem'. Nem. De azt elárulom, hogy szét fog rúgni néhány hátsót. Nem pucér hátsókat, csak normálisakat." :)

A "Sucker Punch" megjelenési dátuma 2011. március 25.

Forrás: Deadline; Sci-Fi Wire; Firstshowing.

7 megjegyzés:

Netty írta...

Basszus, nekem is kell egy ilyen póló! :D

Dana írta...

Hát nekem is kéne egy ilyen,tényleg gyönyörű,de sztem az ára is az:)

(f.é.) írta...

Helló Mindenki!

A mindenit,ez bizony nem semmi!!
Az az ördögi hasonlóság,a tébolyi elme látszata,valami fenomenálisra sikeredett.:))
Póló,húú nekem biza lesz ilyen,ha kell magam csinálom meg.:)

Fant írta...

Állati a póló :) A képekkel való hasonlóság aztán igazán érdekes, avagy nincsenek véletlenek! :)
Érdekes a képi világ, jó film lesz ez, újabb megerősítés. :)

Azt hiszem egy ilyen póló annyira állat, hogy nekem is kell :)

F.é., azt hiszem ezzel a pólóval a film tett egy lépést a szíved felé :))

(f.é.) írta...

Hajaj,de mennyire.:))
Amúgy pedig a kezemre is tett némi hatást,és persze a csendes-alkotó énemre is ráhatott.:))

Tisztára beleszerettem ebbe a képbe.:))

;o) írta...

nagyon tuti, még mozijegyért is jhajlandó lenné tripla árat fizetni, ha ilyen pólót kapok mellé.
Na majd meglátjuk. Hátha a premierre előállnak valami promóciós sales cuccal ;o)

Névtelen írta...

azta de jok ezek a pólók én is elfogadnám öket
szerintem olcson is meglehet szerezni ki kell nyomatatni azt amelyiket szeretnék és utánna elkell menni oda ahol póló nyomtatást csinálnak biztos olcsobban meg lehet uszni
a sp-ot nem sokára elkezdik forgatni,akkor a beastly forgatása hamar vége lesz ezek szerint jo még 2 honap de várom már mind 2 filmjét vanessának
laura