2009. júl. 31.

"Majd pihenek, ha meghaltam!"

A "High School Musical"szereplői gyorsan felnőnek. Ashley Tisdale megpróbál zenei karriert kovácsolni magának a tinifilm után, Zac Efron máris független szerepekre cseréli a musicaleket, és most akivel már régóta egy párt alkot, Vanessa Hudgens az, aki megteszi a legnagyobb ugrást mindegyikük közül.

A 20 éves színésznő Zack Snyder várva-vár új filmjében, a "Sucker Punch"-ban fog feltűnni. A HitFix beszélgetett Hudgens-szel a hét elején, és az interjúban elárult néhány részletet szerepével kapcsolatban.

Míg Hudgens két nem-"HSM" filmet is készített az elmúlt évben, a jövő hónapban megjelenő "Bandslam"-et és a "Beastly"-t, bevallotta, hogy egy kicsit ideges amiatt, hogy Snyder fantasy thrillerében szerepel.

Nem vagyok magabiztos, de tudom, ha igazán nagyon ráállítom magam, akkor meg tudom csinálni. - nyilatkozta Hudgens. De nem tudom, mire számítsak. Egész életemben nem voltam még ennyire izgatott és ijedt.

Snyder és Steve Shibuy eredeti ötletén alapuló "Sucker Punch" egy fiatal lány (Lemony Snicket - A balszerencse áradása Emily Browning-ja) köré építkezik, akit gonosz mostohaapja egy elmegyógyintézetbe dug. Annak érdekében, hogy tudjon kezdeni valamit a kialakult szituációval, egy alternatív valóságba menekül, ahol néhány olyan személlyel találkozik, akiktől azt reméli, segítenek neki a valódi rémálmából kiszabadulni. Hudgens ég a vágytól, hogy eljátssza Blondie szerepét az új filmben, akit "egy nagyon szívós, nagyon kemény" lányként jellemez.

Ez eléggé egy komplex darab. - mondta Hudgens. Ez az 5 lány harcol egy fantázia világban, de őszintén, nem tudom. Olvastam a forgatókönyvet és beszéltem egy kicsit Zack-kel, de nem igazán volt még próbám, vagy bármi más.

Bár a forgatás nem kezdődik el szeptemberig, Hudgens jövő héten már Vancouverben lesz, hogy elkezdjen részt venni a harci edzéseken, a kaszkadőri munkákon és a próbákon. És ha már ez egy Zack Snyder film, valószínűleg muszáj lesz néhány fegyverrel is szaladgálni a képernyőn, igaz?

Igen, igen, vannak fegyvereim. - mondta mosolyogva. Van egy masszív, masszív puskám. Mondjunk csak ennyit.

Hudgens már dolgozott együtt a jelmeztervező Michael Wilkinson-nal (Tron Legacy, Watchmen) Blondie kinézetén, de nem dolgoztak még ki semmit részletesen.

Miután az elmúlt hónapokat forgatással és a "Bandslam" promóciójával töltötte egyidőben, Hudgens szünet nélkül belevág az új produkciójába, de ez az utolsó dolog, amit kifogásolna.

Munka üzemmódban vagyok, addig csinálom, amíg kell. És őszintén nagyon izgatott vagyok a 'Sucker Punch'-csal kapcsolatban. Nagyon várom. Majd pihenek, ha meghaltam!

Eredeti cikk: Hit Fix.

8 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hát ki nem lenne izgatott,és ijedt egy ilyen szituáció előtt.:))
Akár a szórakoztatás,vagy szimplán hétköznapok menetét tekintve újra,és újra rá kell hangolódni magára a napra,és a cselekedetekre.:)

Magabiztos ember:tisztában van értékeivel,és büszke rájuk.
És ezzel valójában Vanessa is így van,csak kicsit próbálja titkolni.:)) Talán ez is egy igen masszív fegyvere.:)

Fant írta...

Iszonyú erőteljesen kőkemény mondat, ami a cím is lett! És 100%-ig találó. Nagyon sűrűnek tűnik, de az a jó, ha minél sűrűbb, ha van mit csinálnia.

Megértem, hogy van egy csomó tartás, vagy bizonytalanság benne ezzel a filmmel és kapcsolatban, tényleg mégiscsak vadidegen terep, már kicsit a saját határait is feszegeti vele talán, de tetszik, hogy mégis biztos magában, úgy is kell, másképp nem lehet. Menni fog az, kiváló lesz.

Különben tényleg érdekes, hogy ilyen hamar ekkora lehetőséghez jutott, fantasztikus.

Fura lesz őt fegyverrel látni :)

A titkolásos dologgal kapcsolatban nagyon egyetértek, f.é.! És abban is persze, hogy bárki ijedt lenne egy ilyen feladat előtt :)

(f.é.) írta...

Totálisan kemény ez a mondat,és nem mellékesen igaz is!
Amolyan"ha meghalok ne kérdezd mért hideg a lábam" fordított kiadása.

De lehetséges verziónak meghagynám még azt is,hogy Nessa karaktere nem játssza végig az alkotást,és így a nagy seggberúgások,valamint lövöldözések után számára is eljön majd a pihenés.:)

Fant írta...

Még Ashley-vel kapcsolatban annyit tennék hozzá a cikk elejéhez, hogy éppen e hétvégén debütál a legújabb filmje az amcsi mozikban az Idegenek a padláson című, 45 millióból készült, 13 millióra várják a szakértők a nyitóhétvégét. Azért érdekes lesz látni, hogy mekkora összeget hoz majd.
Bocs a számokért :)

m* írta...

Fant, engem is érdekelnek majd a számok. Mennyit hoz és vajon hol lesz majd hozzá képest a Bandslam? Mondjuk azt hiszem nem is kérdés h én a Bandslam-et jobban várom, valahogy a története is jobban megfogott. Remélem hozol majd egy pár számadatot Ashley új filmjéről. :P ;)

Fant írta...

Örülök az érdeklődésednek m*, úgy tervezem, hogy érintőlegesen foglalkozok majd a mesében Ashley új filmjével, persze nem annyira részletesen, mint Z és V projektjeivel, de említés szintjén benne lesz. Holnapra még nem lesznek számok szerintem, jövő héten nem lesz mese mert elutazok nyaralni, de két hét múlva meglátjuk, hogy teljesít :)
Tényleg érdekes összevetés lesz, és lehet, hogy egyszerre három filmmel is foglalkozhatunk.
Mondjuk sokat nem várok ettől az Idegenek a padláson filmtől, a Bandslam egyértelműen jobban érdekel engem is.
Szóval a lényeg, hogy hozok majd számokat erről is :) Persze csak ha Dittának sincs ellenvetése :)

xdittax írta...

Nincsen, nincsen Fant, de ha lenne is, a többiek kívánsága parancs, nekem is, Neked is. :)

A kíváncsiság pedig az én tulajdonságom is. Valójában nem sokat várok a filmtől, mert valahogy nem jöttek be az ufók, és a történet is elég egyszerűcske, de állítólag azért szórakoztató és vicces. De hogy utolérné-e a 17-et, vagy a Bandslam-et? Kétlem.

Amúgy, lehetséges hogy akár komolyabb baja is eshet Blondie-nak a filmben, mondjuk miközben az alternatívában harcolnak, de a valóságban továbbra is élnie kell, nem? Bár ki tudja, ő milyen beteg...

Fant írta...

Olyannyira parancs, hogy érdemes lesz a mai mesét is figyelni már, az m* által felvetett dolog kapcsán :)
A szövegét postáztam :)

Blondie kapcsán elég bonyolult ez a kérdés, hiszen, ha a fantáziavilágban meghal, a valóságra is bizonyos fokig kihatással kell legyen, vagy mégsem, mert az csak alternatív világ... Én sem tudom egyelőre, meglátjuk, nagyon izgalmas lesz.