2009. júl. 15.

"Where Are You Now" music video

A Honor Society együttesnek megjelent egy új videoklipje a "Where Are You Now" című számukhoz, amely a "Bandslam" soundtracken szerepel!

A Honor Society mellett megtalálható lesz a filmzenét tartalmazó albumon Vanessa Hudgens dala, de David Bowie, a The Velvet Underground, Peter Bjorn és a 78violet is közreműködik a lemezen. Legutóbbi, a korábban Aly & Aj néven futó Michalka-lányok bandája, aminek nevét ezen a héten változtatták meg.

A zenei album augusztus 11-én kerül az üzletekbe az Egyesült Államokban. A Summit Entertainment filmet pedig, ami egy lányról szól, aki bosszút akar állni egoista ex-pasiján azzal, hogy legyőzi őt a bandák háborújában, augusztus 14-én kezdik vetíteni az amerikai mozik.



Istenem, mennyire gyönyörű az a lány!

Forrás: AceShowBiz.

8 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Na én nemhogy erről a bandáról nem hallottam,de még a belinkelt videót sem látom,vajon miért?:))

Névtelen írta...

f. é, ezzel próbáld meg.

;o) írta...

Helló!
Nekem nagyon tetszik ez a dal és nagyon élveztem a betekintést is.
Viszont kissé zavaros lett a dolog számomra. Már nem tudom ki kivel van és kinek ki az ex pasija akit le kell énekelni a színpadról és hogy szegény Gelan meg őrlődik a 2 nőszemély között (elég bugyuta) azt meg végleg nem gondoltam volna.
:o(


Azt hiszem éppen ideje, hogy végre bemutassák a filmet...

(f.é.) írta...

Köszi LL,már meg is van!:))

xdittax írta...

Oké, átlinkeltem YT videóra, hogy biztosan meglegyen, bár nekem eddig is lejátszotta.

Névtelen írta...

;o), javaslom, hogy menj fel a hivatalos oldalra, és ott a Meet the band-nél leírják. Gaelan nem őrlődik, Charlotte exe egy másik pasi.

;o) írta...

Köszi! Ezek szerint a átvert a vágás!

Fant írta...

Nem hallottam még erről az együttesről, de az a dal, hát ez iszonyúan tetszett! És az új jelenettöredékek: nagyon tetszik, ahogy adagolják őket. És számomra a bocsánatkérős jelenet viszi a pálmát, hatalmas :)

F.é., úgy tippelem azért nem jelenítette meg neked, mert nincs flash player a gépeden :) Vagy nem a legújabb verzió :)

;o), abszolút egyetértek, itt az ideje, hogy lássuk a filmet :) Már nagyon várom.

Amúgy én emlékszem rosszul, vagy tényleg arról volt szó korábban, hogy a soundtrack jóval a film előtt jelenik meg? Mintha beszélgettünk is volna róla, hogy ez jó vagy nem jó vagy milyen.