2009. júl. 23.

Zac-nek nagyon tetszett :)

A tinikirály Zac Efron adott nemrég okot a vancouveri lányoknak arra, hogy teljes erőből sikítsanak, hiszen új filmjének, a "Charlie St Cloud halála és élete" című film forgatására a kanadai városba érkezett. De július 18-án, Efron maga üvölthetett, amikor elment a közeli síközpontba és kipróbálhatta a bungee jumpingot, a Whistler Backcomb Mountain-ban.

Azon felül, hogy a szupersztárt és barátait látja vendégül bungee jumping-ra, a Whistler központ a hivatalos helyszíne lesz az alpesi sízésnek a 2010-es Téli Olimpiai Játékokon. Efron pedig főszerepet vállalt a filmben, ami szintén a jövő évben jelenik majd meg. A Whistler alkalmazottai szerint a címszereplő Efron “nagyon magabiztos” volt az ugrás előtt, és “nagyon tetszett” neki.

Forrás: The Ski Channel.

7 megjegyzés:

Fant írta...

18-a rendkívül jeles nap volt az ugráson kívül is, majd a meséből kiderül :) Ahogyan az is, hogy ki az, akinek szintén nagyon fog tetszeni a bungee jumping :))

Névtelen írta...

Kíváncsi vagyok a mesére, kár, hogy lemaradok róla, de azért ne mondd el, mi lesz benne:)

Fant írta...

Nem mondom, meglepetés lesz :)

(f.é.) írta...

Na még jó,hogy az alkalmazottak így nyilatkoztak.:))
Hogy festett volna az a cím,hogy a szívtipró igencsak be volt szarva,és kellemetlenül érezte magát,mikor a gyomra a torka körül landolt.:))

Névtelen írta...

f. é, szerintem akkor Z rosszakarói kapva kaptak volna a lehetőségen. De tudjuk, hogy Z nem beszari alak, aki kételkedett, most bizonyítékot kapott. :)

Fant írta...

LL-hez csatlakozom most f.é., Z maga akarta az ugrást szerintem simán viselte :) Persze lehet, hogy némi diplomácia is van a dologban, de biztosan elszánt volt annyira, hogy ne szarjon be ettől a dologtól :)

(f.é.) írta...

Na akkor ezt akárhogy is vesszük,így is,úgy is szar ügy.:))
Teljesen igazatok van ezzel kapcsolatban,ezt nem is firtatom.:))