2009. júl. 22.

Így tovább, V!

Egy valamelyeset csendesebb, nyugodtabb interjú készült a "Bandslam" promójaként a 20 éves Vanessa Hudgens-szel, és néha komolyan úgy gondolom, aligha lehetne ennél édesebb ez a lány. Pedig így van, mindig tudja fokozni... igen, csak így tovább, V! :)


Sa5m karakterét játszom, így betűzi a nevét: S-A-5-M, az 5-öst nem ejti. Érdekes karakter, nagyon hangulatember, megragadó a személyisége, ugyanakkor kiközösített.

Már nagyon szerettem volna egy másik karaktert játszani, mert mindig a kedves aranyos lányt játszottam. És ne értsetek félre, nagyon jó őt játszani, de nagyon hasonlít rám, szóval nem volt olyan nehéz. Számomra nagyon izgalmas volt kilépni ebből színészként, nagyon jó móka volt.

Nagyon tetszett a zene a filmben, és készítettem egy feldolgozást az "Everything I Own"-hoz, egyedülálló lett. Ez jó móka volt, de az eredeti zene is jó volt, az egyiket Scott énekli, "Pretend" a címe, elképesztő, nagyon jó munkát végzett.

Todd régen színész volt, szóval mikor utasításokat adott, értettük is őket, nem azt mondta, hogy csináld ezt, de így és ezzel. Úgy mondta el, ahogy kell, és elmondta az összes lehetőségünket a jeleneteknél. És elképesztő hangja van, nagyszerű énekes.

Nagyon izgultam a "Bandslam" előtt, mert eddig csak pop és R&B stílusban zenéltem, nem vagyok gitározós rocker vagy ilyesmi. Féltem, hogy hülyén fogok kinézni, de Todd azt mondta, hogy „Ha nevetségesen nézel ki, szólni fogunk.” Szóval odamentem, és az energia, vagy nem tudom, mi tehette, de belejöttem és úgy éreztem, mintha rocksztár lennék. Úgy érzem, jól sikerült, de keresztbe teszem az ujjaimat, ahogy mindenki mondja.

Will-t Gaelan Connnell játssza, ő újonc a szakmában. Nem tudom, hogy szerepelt-e valamiben ezelőtt, de ez az első nagy filmje. Később szállt be, mint mindenki más, és látszott rajta, hogy ideges, és vicces volt, mert mindig azt mondogatta, hogy milyen ügyetlen, az ember meg azt válaszolja, hogy ’minden oké, így tovább’. Szóval tényleg hasonlít a karakterére, és mindig az egyik arckifejezésével viccelődtünk, ami az egész filmben jelen volt. Nem tudom olyan jól utánozni, mint Ryan, de valami ilyesmi. Szóval Gaelan ilyen volt.

Fordította: LinkLuvor.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Igen, mindig tudja fokozni :)

Sa5m feltétlen jó lépés az úton. Az Everything I Own pedig
tökéletesen sikerült, sima ügy a rockerség V-nek :)

Jó kis interjú volt, köszi érte.

m* írta...

jajdeszeretem ezt a lányt. :) (L)
tényleg klassz interjú, és köszi h fáradoztál a fordítással.

egyébként ez igaz nem nessa twittere? neki sztem nincs, sőt nem is szereti.. ??? http://twitter.com/VanessaaHudgens

Névtelen írta...

Szívesen:))

Nem, m*, V nem használ Twittert, és nem is szereti:)