2009. júl. 9.

A tinik kedvencei az idei TCA-n!

A tegnapi napon a FOX végre több információt is megosztott a nagyvilággal az augusztus elején megrendezésre kerülő 2oo9-es Teen Choice Awards-ról!

Azt már eddig is hivatalos volt, hogy a díjátadót a hihetetlen népszerű és sikeres három tesó, a Jonas Brothers fogja vezetni, ahol filmes, tévés, zenei, sport és divat kategóriákban is kiosztásra kerülnek a tinik által odaítélt díjak a két órás gála alatt Los Angeles-ben.

Tegnap azonban felsoroltak néhány kecsegtető nevet, akik már biztosan ott lesznek a show-n, ráadásul bár legtöbbjük jelölt is, a díjak átadásában is részt vesznek majd. Ilyen híresség például Kristen Bell, Ashley Greene, Shawn Johnson, Kim Kardashian, Sean Kingston, Taylor Lautner, Jennette McCurdy, Emma Roberts, de a Neutrogena másik csillaga, Vanessa Hudgens is! De ennél még sokkal több jön! ;)

A másik bombasztikus hír, hogy a háromszoros Grammy-győztes, a The Black Eyed Peas fog fellépni "parádén", ahol új albumokról, a "The E.N.D."-ről fogják előadni legújabb single-jüket az "I Gotta Feeling"-et.

A The Black Eyed Peas az egyik legsikeresebb banda jelenleg. Tagjai, Fergie, will.i.am, apl.de.ap és Taboo nemzetközi szupersztárokká váltak miután betörtek a zenei iparba 2oo3-as albumukkal, az "Elephunk"-kal. És tudjuk jól, kik szeretik még őket..:)

Mi pedig őket, éppen ezért szavazzunk Rájuk a TCA-n, amíg csak lehet, naponta mind a 11 őket érintő kategóriában!

Forrás: M & C.

14 megjegyzés:

vivszii. & lia. írta...

Halii.


Ditta msn cimed megadod?:$

Fant írta...

Tudjuk bizony :) Érdekes, újabban a The Black Eyed Peas szinte mindenhová kíséri V-éket. Ez jó :) És rájuk is lehet szavazni a TCA-n, ráadásul.
Örülök, hogy Vanessa ismét díjátadó szerepkörbe bújik, úgy tűnik a TCA szervezőinek is tetszett az MTV-gálás szereplése :)

Névtelen írta...

Nagyon jó Zanessáék zenei ízlése, eddig nem hallgattam hip-hop-ot, de a BEP-en keresztül megszerettem:)) És a Kings of Leon meg a Coldplay is király:)

Szerintem Z is fog díjat átadni, csak őt a második hullámban erősítik majd meg. A TCA szervezői meg minél több rajongót akarnak majd odacsábítani, úgyhogy remélem, úgy lesz, ahogy gondolom:)

xdittax írta...

Igen, elég valószínű, hogy Zac is fölkerül a listára, hiszen annyi szörfdeszkát osztanak ki, mint égen a csillag. :)

A Kings Of Leon pedig abszolúte favorit.

Vivszii, az a helyzet, hogy én szívesen megadom az msn címem, de egyébként nem szoktam fent lenni, szinte soha. E-mail-en, vagy itt, általában el lehet érni(csak pár nap késedelmet adjatok), viszont msn-en nem nagyon szoktam eltölteni az időmet, mert nekem valahogy nem vált be.
De a címem azért természetesen itt van:

xdittax@hotmail.com

Szép estét: Ditta×××

vivszii. & lia. írta...

kosoznom. [: énis csak akk vagyok fent ha unatkozom szal ritkàn vagyok itthon ritkàn vagyok fent. rem azért amjd egyszer osszefutunk. ( :

Fant írta...

Még nem gondolkodtam azon, hogy Z is díjátadó lenne, de az érveitek meggyőzőek :) Díj meg tényleg van annyi, hogy lassan sztárt lesz nehéz találni az átadásukra :)

Eddig a BEP-ről nem sokat tudtam, nem áll túl közel hozzám, annyi tudtam róluk, hogy ismertem Fergie-t, és ezt a dalát, ami meg kell mondjam iszonyat módon idegesített egy időben, illetve a Wolverine filmből will.i.am-et. :)

Névtelen írta...

Az nekem se jön be túlságosan, Fant.

Emberek, megvolt a Bandslam első zárt körűvetítése, és számomra elég meglepőek a VABN-es kommentek Vanessával kapcsolatban...lehet hogy ez a promó túlságosan is jó?

Fant írta...

Arra célzol, hogy a VABN kommentelői mellékszereplőnek írják le V-t tulajdonképpen? Bevallom én érdemileg csak ennyit tudtam leszűrni.

Névtelen írta...

Arra. És hogy tulajdonképpen Aly és Gaelan uralta a filmet, és hogy a némely promók pedig V nevével akarták eladni az egészet. Ezenkívül volt olyan vélemény, amely szerint ez annyira nem volt nagy előrelépés V részéről, de mikor a HSM3 még nem volt 100%, ez jó biztosítás lehetett a moziba V-nek. A többség ezt gondolja, de vannak, akik szerint nem így van.

b írta...

Mesélj LL!

Fant írta...

Hát. Először is, ugye azért alapvetően a nagy-nagy áttörést a Sucker Punch-tól várjuk, a Bandslam egy nagyon jó kis filmnek tűnik, sok zenével és egy valamekkora előrelépéssel. Talán kicsit belelelkesedtünk, lehet az amcsik is, meg lehet azt is várták, hogy V abszolút főszereplője lesz a filmnek, mint Zac a 17 Again-nak. A tartalom leírásából azért sejthető, hogy nem egészen így lehet.
Ezenkívül azon ne lepődjünk meg, hogy V nevével reklámozzák leginkább, a múltkori számok alapján is láthattuk, hogy messze ő a legnagyobb név.

Meg aztán ízlések és pofonok, V első filmje, a HSM érán kívül, valahol természetes, hogy megosztja a fanokat. Majd meglátjuk, egyelőre óvatosan kezelem ezeket a dolgokat... Nagyon azt sem gondolnám, hogy túlzottan kis szerep lenne ez.
A mellékszerepekről amit szoktunk mondani azt már el sem sütöm :)

Viszont a promója azért nem épül annyira V-re, hogy zavaró lenne, még mindig próbálnak a film egészére koncentrálni.

Meglátjuk mi lesz, hogy lesz, nem olyan nagyon nagy gond szerintem, ha V nem főszereplő.

Mindenesetre a Bandslam egy olyan film, ami nem HSM és mozifilm V-nek, és ha ebből indulunk ki, már önmagában is jó dolog és előrelépés, szerintem.

Hogy mennyire volt biztos vagy nem a HSM mozifilm, hát azért a második rész abszolút nézettségi csúcsa után már úgy gondolom, hogy Disney jelezte rögtön, hogy akkor a következő filmet már a mozikba kéri elkészíteni. Vagy nem így gondoljátok?

Névtelen írta...

A SP ott is szóba került, én a Bandslamet az átmenet részének, nem kiugrásnak tekintettem. Szerintem amennyit halasztották ezt a filmet, simán volt okunk belelkesedni. Azt meg alapból tudtuk, hogy V nem főszereplő lesz, volt még komment erről a részről, de az már spoilernek is minősülhet, nem írom le. És a promóknál hangsúlyozom a némely szót, nem a netesre gondolt, hanem egy helyi reklámra.

Nem hinném, hogy megosztaná a fanokat - inkább a SP lesz az. És igen, mellékszereplő is múlhat felül főszereplőt, bár róluk elég jók a vélemények.

Igen, a Bandslam egy lépés az úton mindenképp, most az a kérdés, hogy mekkora.

Lehet, hogy a mozifilm már biztos volt, de ha V kapott egy lehetőséget, és a szerződést a HSM3-ra még nem írta alá, simán bevállalhatta, hiszen egész más, mint Gabriella.

Mondjuk szerintem felesleges ezzel túl sokat foglalkozni, majd ha megnéztük a filmet, mindenki megalkotja a saját véleményét. Az amcsik nézetei valamilyen szinten tájékoztatnak.

Fant írta...

Persze LL, én inkább az amcsikra céloztam, akik kiugrásként kezelnék a Bandslam-et, meg azt gondolták, hogy főszereplő lesz V.

Olyan szintem megosztó lehet, mint mondjuk a Megint 17, ez most mégiscsak V első HSM-en kívüli mozifilmje - az igazán nagyon megosztó, teljesen egyetértek a SP lesz majd.

Hát igen, amennyire bénáztak, meg tologatták a premiert, végre lelkesedhettünk, de folytathatjuk ezt a tevékenységet tovább, mert azért az amcsi véleményektől függetlenül jó filmnek tűnik ez. Bár ők sem kérdőjelezik ezt meg talán.

A promóknál, jogos, a helyi dolgokat nem tudhatjuk, de azért szerintem érthető, hogy a legnagyobb névvel akarják eladni a filmet, még ha nem is ő az abszolút főszereplő.

Tulajdonképpen nem is annyira érdekes miért vállalta V a Bandslam-et, mennyire függhetett össze a HSM 3-al, végül is egyszerűen új film, új szerep, új feladat.

Egyetértek, nem különösebben irányadóak nekünk az első amcsi vélemények, majd látjuk mi is. Kérdés, mi mikor láthatjuk moziban.

Abban reménykedek, hogy az imdb nem teljes infót ad ezúttal, van rá alap, mert Ashley új filmje is eljut hozzánk, a port.hu szerint augusztus 27-n, pedig az imdb-n nem szerepel a magyar premier. Úgyhogy bízom benne, hogy a Bandslam-el is hasonló lesz a helyzet.

xdittax írta...

Hmm, azokat a bizonyos kommenteket és magát a "kritikát" én is olvastam, és igazából nem is értem, természetesen Veletek értek egyet.

Szerintem jó dolog volt, nagyon jó döntés mindenképpen hogy már vállalt egy szerepet a HSM filmek között, ami ugyan lehet, hogy kisebb szerep és nem főszerep, de ettől függetlenül kivette a részét a filmben, jól érezte magát, tapasztalatokat szerzett és fürdött egy másik, izgalmas karakterben.

Eddig is tudtuk, hogy nem az ő filmje, ilyen szempontból, hiszen a tartalomból kiderült, hogy Aly karaktere a főhősnő, bár Will Sa5m-e fog beleszeretni, szóval már ebből kiderül, hogy V-nek jut szerep bőven. A filmzenéből is is szintén látszik, hogy Aly-nak több dala van rajta, tehát megint nem Nessa van nagyobb szerepben. A promó pedig eddig sem egy szereplős volt a stúdió részéről, a netes média hibája az, hogy szalagcímekbe mindenhova Vanessa Hudgens nevét tették ki. De a többiekkel is készültek interjúk, csak ez éppen a Vanessa fanokhoz nem biztos, hogy eljut, ezért lehet "csalódás".

Másrészt pedig, egyelőre érthető, hogy miért V-vel foglalkoznak többet, hiszen őt ismerik a legtöbben közülük. Galeen-nek ez lesz az első igaza szerepe, ha beválik - már pedig be fog - következő filmjénél már ő is nagyobb figyelmet kap. Az ilyen filmeknél szerintem különösen jó, hogy ismeretlen arcok, vagy ismeretlenebbek kapnak főszerepet, hiszen ezáltal megszeretik őket, mert ez nem lesz nehéz a Bandslam esetében sem, közvetlenebb lesz a hangulat, és megkapják a lehetőségeiket. De mondjuk Vanessa, Lisa Kudrow és David Bowie beugrása a plusz, a garancia, a kuriózum.

És jól van ez így, szerintem is. :)