2009. júl. 24.

Zac kanadai társasága

Mióta kiderült, hogy a mi szívtiprónk, Zachary Efron játssza a címszereplőt a "Charlie St Cloud halála és élete" című filmben, a többi karakter megformálóiról nem nagyon hallottunk semmit.

Most azonban, hogy nyakunkon a forgatás kezdete, a legtöbb stábtag már Vancouverben van Zac társaságában, próbálnak és természetesen ismerkednek.

És immáron a talán legizgalmasabb szereplő kiléte is megerősítést nyert. A titokzatos lányt, aki fölkelti Charlie érdeklődését, a 23 éves Amanda Crew fogja alakítani!

A kanadai színésznő (Szextúra, Micsoda srác ez a lány, Végső állomás 3, Napkitörés) a kalandvágyó vitorlázó, Tess bőrébe bújik, aki hamarosan szerelembe esik a temetőben dolgozó Charlie-val. Személy szerint én kíváncsian várom, milyen lesz Amanda, ugyanis még egy filmjével sem volt szerncsém megismerkedni.

Mindenesetre abban is reménykedjünk, hogy azalatt a pár hónap alatt, amíg együtt forgatnak, élvezni fogják a munkát és egymás társaságát, nem csak a két közel azonos hajszínű :) főszereplő, hanem az egész stáb. Hogy megismerkedjenek, az iszonyúan jóképű Zac néhány újdonsült színésztársával bejárta Vancouver városát július 22-én és a társaság együtt vacsorázott egy hajókázással egybekötve.


Forrás: Just Jared.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Én sem láttam még egy filmjét sem, bízom benne, hogy van olyan tehetséges, mint amilyen jól néz ki.

Hajókázás, hm :)) Ezek szerint ezerrel zajlik az ismerkedés, különben kész csoda, hogy ilyen jó képeket sikerült készíteni.

A hajszínük tényleg ugyanolyan :) Sőt, az első képen még a háttérrel is harmonizálnak, úgyhogy a színekkel jók vagyunk, vagyis jók :)

Névtelen írta...

helo mindenkinek
a micsoda srác ez a lányban nagyon jol játszott az a film amugy is nagyon jo ne hagyd ki csak ajánlani tudom én is nagyon várom a filmet föleg hogy milyen romantikusan találnak majd a filmben egymásra
xoxo laura

(f.é.) írta...

Helló!

Na ná,hogy nálam a végső állomáson befutott a csajszi,akarom mondani beugrott.:)
Nem volt rossz az alakítása,s remélhetőleg eme röpke 3 év alatt a tapasztalatok sokaságát szerezte meg magának.:)

xdittax írta...

Azért annyira nem csoda, hogy ezek a "megszokott" lesifotós minőséget tükrözik, mivel ez a város Vancouver, nem pedig Montreal. És tudjuk jól, hogy Vancouver eddig is nagyobb filmközpontnak számított, és ez a jövőben sem fog változni, tehát továbbra is számíthatunk majd ilyen képekre Efronékról. :)

Hmm, a filmajánlásokat pedig köszönöm. :) A micsoda srác ez a lány-ról már meséltek az osztálytársaim több soron és persze jókat, a Végső állomás pedig szintén ismerősen cseng, már csak azért is, mert az első részét láttam, és még tetszett is, úgyhogy büszke lehetsz rám F.É., mert a műfaja a Tiéd. :)

Névtelen írta...

A filmjei nekem is ismeretlenek, de akkor a jövőben megpróbálom csekkolni az egyiket.

És nekem is hiányoztak már a jó öreg paparazzi képek, noha az ilyesmi mindig vegyes érzelmeket vált ki.

(f.é.) írta...

Büszke vagyok rád Kicsim!:))

Viszont arról a micsoda srácosról nekem inkább Amanda Bynes ugrik be,és úgy hiszem övé volt a főszerep! De a film tényleg állati volt.:))