2009. júl. 1.

Vanessa tényleg jó.

Zack Snyder Sucker Punch-os rosszlánnyá változtatja a High School Musical Vanessa Hudgens-ét.

Zack Snyder rendező, a 300 és a Watchmen mögött álló szemmeresztő filmkészítő, nem mást, mint Vanessa Hudgens-t szerződtette le a következő akciófilmje, a Sucker Punch egyik szerepére. Mivel igazi akcióhősi szerepre nem tudott alapozni, a feltételezés számított, hogy a High School Musical csillaga fizikailag megerőltetőbb dolgokra képes az alapján, ahogy Troy Bolton körül pörgött.

Nem, először egyáltalán nem ilyen szemszögből néztem.”- magyarázta Snyder, visszhangozva Hudgens izgatottságát a film iránt, amely egy bezárt lánycsoportról szól, akik a fantáziájuk segítségével menekülnek el. „Elpróbálta, részt vett a jelenet meghallgatásán. Először nem voltam biztos benne – a többiek a meghallgatáson mondták, hogy "Ó, most jön Vanessa", én meg, hogy "Ó, oké" – jól hangzik, de tényleg nem tudtam, mit gondoljak.

„Akkor megnéztem a felvételt, és szó szerint azt mondtam "Wow, ő jó".” - elevenítette fel Snyder. „Ő tényleg jó. Utána beszéltem vele arról, hogy mit kell tennie.

Amit Hudgens-nek tennie kell az az, hogy csatlakozzon Emily Browning-hoz, Jena Malone-hoz, Jamie Chung-hoz és Abbie Cornish-hoz az intenzív edzésben. És utána hagyja maga mögött a HSM-es múltját, és rúgjon szét pár s*gget Leonidas király stílusában.

Látni fogjátok, amint géppuskával lövöldöz, harcol, kiveri a lelket az emberekből.” - árulta el Snyder, akinek legújabb filmjei, az akciódús Watchmen és a 300 heteken belül megjelennek Blu-Ray-n. „Ez vicces – a fizikai kiértékelésen nagyon sportosnak bizonyult. Ő táncos, és ez a koreográfia jó móka lesz számára.

Ez lehetővé teszi számára, hogy kinyújtózzon, és azt tegye, amit szeretne, úgy, hogy nem teszi ki magát túlságosan a filmnek – de ugyanakkor olyan dolgokat csináljon, amit az emberek még sohasem láttak tőle.” - tette hozzá, mondván, hogy mivel Hudgens nem a film főszereplője, szabad lesz annyira, hogy kísérletezhessen egy kicsit. „Nagy szerepe van, de nem ő a film középpontja.

Az sem sértette meg Hudgens-t, hogy Snyder tudta, hogy ha őt választja, a világ legcoolabb apukája lesz. „A lányom most lesz 16 éves… Van még egy 14 éves lányom, Eli és Autumn pedig 12 évesek.” - mondta a filmkészítő vigyorogva. „Imádják a High School Musicalt. Próbálnak közömbösek maradni [az iránt, hogy az apjuk Vanessa Hudgens-szel lóg], próbálnak úgy tenni, mintha nekik mindegy lenne. De az igazság az, hogy nagyon is érdekli őket.

A Sucker Punch forgatása hamarosan megkezdődik, és Snyder 2011-re jósolja a megjelenését.

Forrás: MTV.
Fordította: LinkLuvor.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Óriási! Különben nagyon is elképzelhető, hogy alapvetően fenntartásai voltak, mind a stábnak, mind a rendezőnek látatlanban Vanessa-val kapcsolatban, mégiscsak homlokegyenest az ellenkezője a SP annak, amit eddig láthattunk tőle - épp ezért is lehetett lenyűgöző számukra a meghallgatáson nyújtott teljesítménye. El tudom képzelni mennyire meg lehettek lepődve, nagyon tetszik!

Géppuskával lő, kiveri a szuszt az emberekből - állati!

Hogy pedig nem ő a főszereplő az még mindig egyáltalán nem baj, fő a fokozatosság, egy ilyen filmben egy szerep, egy nagy szerep, ilyen kevéssel a HSM után eszméletlen. Szerintem :)

xdittax írta...

Hmm, szerintem is :)

Fant írta...

Örülök, hogy ezúttal is egyezik a véleményünk :) Ha néha túllelkesedem ezt a filmet, csak szóljatok :))

xdittax írta...

Hidd el, én leszek az első, aki rádpirít majd...;) De még azért odébb lesz - talán! :]

;o) írta...

Hogy kiveri a szuszt és szétrúg néhány s*gget? Őőőőőrület, mi lesz itt?
Hogy nem övé a főszerep? Hm. Mintha láttunk volna már olyan filmet, amelyben a mellékszereplő vitte a pálmát...melyik is volt....melyik is volt...

Névtelen írta...

I share your view:))

Szerintem Snyder nem volt túlságosan elragadtatva a HSM-től - biztosan sokáig kereste az állát azon a meghallgatáson:D Várom, Vanessa pedig nagyon szerencsés, hogy így ki tudta használni a lehetőséget. Az, hogy nem főszereplő, még talán előny is, ahogy Snyder is mondta, így szabadabban játszhat.

(f.é.) írta...

Gyerünk,szabaduljanak az indulatok ezzel az őrült filmmel.:)

Névtelen írta...

A summer-romance-n kinnt a linkek között van egy olyan, ami Zacről és Megan Foxról szól. Ha jól értem akkor együtt ünnepeltek valahol? Vagy valaki érti, hogy miről van szó?

Fant írta...

Melyik is volt, nem is tudom hirtelenjében igazán :))
Egyébként ha abban a filmben nem is a legkézenfekvőbbre gondolunk, még úgy is jó a példa :)

Azon a meghallgatáson még ott lettem volna szívesen azért :)

Ditta, mindenképpen talán? :))

Nos névtelen, a cikk kombináció, az apropója ha jól értem, hogy együtt vacsoráztak kedden egy étteremben. Ami nem egy nagy egetrengető szenzáció, és nem is biztos, hogy igaz ráadásul. Ne is törődj vele.