2009. júl. 17.

A "Bandslam" minden klisét megdönt

A "Bandslam" július 11-én megtartott nagy sajtónapjáról előkerült egy nagyon helyes anyag, amelyben mind a négy főbb szereplő, Vanessa Hudgens, Aly Michalka, Galean Connell és a Will anyukáját alakító Lisa Kudrow is beszél a jó hangulatról, ami a forgatáson alakult ki, a film különlegességéről, ill. a riporter, az Emmy-jelölt Jake Hamilton még át is kereszteltette magát az interjú alatt.

Én már látom, ez a "néma-szám" dolog kezd elterjedni a világban...:)


Imádtam a filmben, hogy mindenkinek volt egy személyes jellegzetessége, nektek is. Te például az Evil Dead 2-t szereted, ami szerintem király.
V: Igen.
És Will a Pink Floyd-ot, ami szintén. Mi az a dolog, ami az eddigi filmjeitekben vagy dalaitokban is mindig jellemzett titeket?
V: Szerintem a nevetésem nagyon jellegzetes, vidám, társaságkedvelő, aktív ember vagyok, és mindig nevetek. És ettől tényleg vidám leszek, szerintem ez boldoggá teszi az embereket.
Aly: Szerintem a könyvek, amiket olvasok, meghatározzák a személyiségem, mert alapvetően könyvmoly vagyok. A forgatáson olyan voltam, mint Sa5m, mindig olvastam. De a könyveken kívül nagyon fura, Gaelan vette észre, hogy mindig csukott szemmel nevetek. Nagyon fura ilyet észrevenni, de ő is mindig így nevet. Mostantól ez Aly-izmus.
Szóval ha csukott szemmel látlak nevetni, biztosan tudom, hogy Aly vagy.
Aly: Bár ez másnál is lehetséges, nem túl eredeti.

Imádom Sa5m nevében a néma 5-öst. Szóval ki szeretném kérni a véleményeteket, hogy hogy tegyek én is számot a nevembe. Jake vagyok, szerintetek milyen szám legyen?
V: Nekem elsőre 7-es ugrott be.
Aly: Én 8-at mondanék, az rímel.
És a k és az e között legyen?
Aly: Igen.
Tetszik.

Hány filmet láttunk már a középsuliról, tele vannak klisékkel, de az ember kíváncsi rá, honnan jöttek. Az ember nem biztos benne, hogy ezt meg azt a pillanatot valaha átélte.
Gaelan: Igen, van egy jelenet a filmben pont erről, Scott Porter karaktere ránéz a haverjaira, és azt mondja: „tudjátok, mit kellene csinálni ezzel a gyerekkel?” Ők meg azt válaszolják, hogy „Haver, mi a barátaid vagyunk, nem neked dolgozunk.” És egy tipikus tinifilmben ez úgy lenne, hogy beleegyeznének, itt viszont visszabeszélnek.
De ez tényleg nagy újítás.
Lisa: Igen, tényleg az, amikor olvastam a forgatókönyvet, már akkor is nagyon valósághűnek tűnt.
Gaelan: És nagyon könnyű középsulis filmet csinálni, meg van határozva, hogy milyen a pom-pom lány karaktere, és hogy ki kivel jön össze, de ebben a filmben nem így van, minden karakter összetett, ahogy maga a gimnázium is. Ez a film azért is valósághű, mert nem mindent a főszereplő visz véghez.

Igen, ez nagyon eredeti benne. Austinban forgattatok, ugye?
Gaelan: Igen.
Austin nagyon zenecentrikus város. Sokat tett a filmhez?
Lisa: Mondjad.
Gaelan: Király volt. De tényleg, voltak egyéni forgatások, ennél jobbat nem kívánhatsz. Maximum azt, hogy mindkét női főszereplővel csókolózol. Igen, nagyon szerencsés vagyok mostanában.

Ez a film minden klisét megdönt, minden másképp alakul, mint gondolnánk. Az ember gondol valamit, aztán mégsem úgy lesz.
Aly: És a vége egyáltalán nem tipikus, a karakterek pedig fejlődnek. Általában ugyanolyanok maradnak, a gonosz lány még mindig gonosz, a szégyenlős szégyenlős marad, de ebben a filmben felfedezik magukat, megváltoznak, érzelmeik lesznek. Sok érzelem van a filmben, dráma és vígjáték egyszerre.

Aly: Nagyon köszönjük.
Köszönöm.
V: Kösz.

Fordította: LinkLuvor.

14 megjegyzés:

vivszii. & lia. írta...

http://www.intouch-magazin.de/news/Tom_Cruise/Vanessa_Hudgens_bekommt_Tipps_von_Tom_Cruise/28483.html

valaki leforditanà bocsàsatok meg h titeket kérlek meg és nem koteleségetek. csak nemtudok németul. :S

hàtha esetleg itt vki tudd.:$

elore is kosznom. (:

Fant írta...

Nagyon jó interjú, köszi LL! Ami a legnagyobb volt: ahogy a két csaj egymásra nézett a számoknál - hát az hú :))
Meg a végén, Aly-nak elnyerte a tetszését a riporter :) És a kis sikoly is érdekes volt, honnan jöhetett? :)

A lényeget tekintve pedig: nagyon-nagyon jól hangzik mindez, a klisékerülés pedig aztán végképp tetszik. Kíváncsi vagyok már rá nagyon. És jó, amit a Gaelan mondott a filmmel kapcsolatban, az egymáshoz való viszonyokról.
És hát valljuk be, Gaelan igazán szerencsés helyzetben volt a forgatáson, ahogy el is ismeri ő maga is :)

Nos, Vivszii, a némettel kapcsolatban tudok segíteni: a cikk lényge, hogy V egyszer találkotott Tom Cruise-al akitől tanácsokat kapott és aki szerinte szerinte egy kedves fickó. Bámulatos ember és felnéz rá. Egy Spice Girls koncerten ismerkedtek össze, mégpedig Victoria Beckham által. Ott volt Cruise felesége és kislányuk is, így aztán V-nek alkalma nyílt Katie Holmes-al is csevegni. A színészetről és a hírnév kezeléséről beszélgettek.
Ennyit tartalmaz a cikk.

vivszii. & lia. írta...

Okéés.
nagyon szépen koszonom. (: <3

Fant írta...

Szívesen :)

Névtelen írta...

Végre találtam egy MAOW fordot, lefoglalom.

Örülök, hogy tetszett a ford, szerintem is érdekes volt, még kíváncsibbá tett. A sikoly mindenki szerint V-től jött, de szerintem egyáltalán nem, nem is mozgott a szája:D

Fant írta...

Szerintem sem V-től jött, pont ezért amit mondasz, csomószor visszanéztem :)) Valaki a háttérben lehetett talán :) V pedig igencsak elsietett a végén :)
De nagyon jó interjú volt, kíváncsi leszek már erre a filmre, a klisédöntés rendkívül jól hangzik. Eleinte nem is vártam ennyire jónak, mint aminek most kinéz.

A fordot várom kíváncsian. Lassacskán a MAOW körül is beindul a cikkezés. Ha tényleg valamikor az ősszel lesz, akkor persze ideje is lassan.

Netty írta...

Azt néztem, hogy végülis V kinyitja a száját a végén, szóval simán jöhetett tőle is. :D Mindenesetre, nagyon vicces. :D Am, nem tudom, hogy szembetalálkoztatok-e már vele, de yt-on fent van a teljes Everything i own.
http://www.youtube.com/watch?v=9yS5uu2uFds&feature=related
Nagyon érdekes ez a szám. Annyi váltás van benne. De nekem tetszik. ♥

Névtelen írta...

Nekem is tetszik, Netty, jobban, mint amit először láttunk:) Én konkrétan láttam már, és a fordját is megírtam:)

Fant írta...

Nekem is tetszik, szintén jobban az első verziónál :) Hátha holnap megkapjuk hivatalosan is :) Egyébként tényleg érdekes dal, változatos nagyon.

Z és V Emmy-díj esélyes különben, mégpedig az Oscaros szereplésük miatt, kiemelkedő koreográfia kategóriában - nem tudom, hogy az esetleges díj technikailag kit illet majd, de tény, hogy a nevükhöz köthető. Jó, hogy részt vettek a Jackman-parádéban :)

Névtelen írta...

Hű, látom, erős a konkurencia nagyon, kíváncsi vagyok, kinél köt ki a díj:)

Andi írta...

Sziasztok!

Hajrá ZV - ez egyértelmű, de kicsit nekem kilóg a lóláb, ugyan is, lehet, hogy rosszul látom, ami persze nem meglepő, de a mezőny erősségére utalva azért nem egyenlőek az erőviszonyok, mert, hogy ZV-is nagyon megérdemelné és én oda is képzelném őket egy olyan párosan önálló produkcióval, de gondolom ezek még olyan kis apró lépcsőfok jellegűek és ki tudja még, hogy mivé nőhetnek :)

A díj landolására bizony én is kíváncsi vagyok :)

;o) írta...

Remélem én is, hogy a musical él és élni fog, somehow, somewhere!

Bármikor meg tudnám nézni ezt kis díjátadó műsort és bár tényleg nagyon örülök, hogy Z és V érintett ebben a kérdésben, mégis azt gondolom, hogy Beyonce és Jackmann volt a középpontja.

Névtelen írta...

Egyetértek veletek és Dittával is. Már az is nagy dolog volt, hogy Zanessa egyáltalán ott lehetett az Oscaron, és részben a szerencsének köszönhetik, hiszen emelni akarták a nézettséget. A főszereplők persze nem ők voltak, de szintén pozitív, hogy ekkora nevek mellett léptek színpadra. Szóval ez egy nagy lépés volt a karrierükben, hiszen még sokan nem ismerik el őket. És alapvetően nagyon tetszett a koreográfia, de a többi videóban az akrobatika és a sebesség mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Kíváncsi leszek, hol kötnek ki 10 év múlva, bízom benne, hogy lesznek akkora nevek, mint a Musicals Are Back főszereplői...some way:)

Fant írta...

Értem én is mire gondoltok. Én is azt gondolom, hogy bár az abszolút főszereplője ennek a dolognak Jackman volt, mellette Beyonce és Z és V jóval kisebb súllyal estek latba, de mindenképp fantasztikus dolog és hatalmas lépés, hogy ők egyáltalán ott lehettek. És maximálisan helytálltak, így aztán egy kalap alá kell vegyük a nagyokkal őket. És azért ha azt nézzük, hogy a Mamma Mia főhőseihez képest hogyan teljesítettek, a két párosból V-ék voltak sokkal megragadóbbak - nem csak elfogultságból gondolom így.
Jackman Tony-díjas, vele egy színpadon szerepelni már maga a hatalmas elismerés.
Így vagy úgy, de maga a szám, a koreográfia lett jelölve, Z és V pedig maximális résztvevője volt mindennek, így hát bár Jackmanék vitték a prímet, de a teljesség kedvéért V-éket is meg kell említenünk :)

Reméljük NPH átadhatja a díjat a kolléganőjének :)

Érdekes, hogy az amcsiknál mennyi nézhető és jó műsor van ezek szerint, ahol tényleg tehetséges emberek szerepelnek.
És érdekes ezeket a műsorokat az Oscar gálával összehasonlítani - de utóbbi meg akkora dobás volt, hogy nem hagyhatták ki gondolom.

Reméljük a díj ott landol, ahol szeretnénk :)
Persze meg kell hagyni, hogy nagyon erős a mezőny.