2009. júl. 12.

Első kritika a "Bandslam"-ről!!

Megérkezett az első igazi kritika a már csak durván egy hónap múlva megjelenő "Bandsalm"-ről, és azt hiszem, összeségében nagyon tetszetős visszajelzés. Ráadásul ígér többet is! :)

A "Bandslam"üt! Igazán élveztem ezt a filmet! És a "Twilight" rajongóknak; megerősítve! A "New Moon" trailer be lesz mutatva!

Elképzelésem sem volt, mit várjak a "Bandslam"-től, de volt hitem a rendezőben, Todd Graff-ban, hogy csodákat tesz az alapanyaggal. 2003-ban Graff írta és rendezte a "Camp" című filmet, ami 'Grand Jury' díjra volt jelölve az az évi Sundance filmfesztiválon.

Ez alkalommal a rendező éneklő diákokkal tért vissza és egy ütős soundtrackkel az egyik legígéretesebb nyári filmet adta nekünk.

Vanessa Hudgens (Sa5m -- 5-öst nem ejtjük) és Alyson Michalka (Charolotte) fantasztikusak, de az újonc Gaelan Connell (Will Burton) a film vezére. Az ő szerepe, mint egy középiskolás lúzer aki hatalmas rajongással van a rock and roll iránt, a lényeges pontja a filmnek. De az állandó jelenet-lopó Lisa Kudrow, aki Gaelan édesanyját játssza, ellopja a showt.

Nincs egyetlen hiba sem a filmben, a forgatókönyv vicces és megérintő, és a végeredmény egy édes film arról, hogy a gyerekek meg akarják nyerni a Bandslam-et, az évente megrendezett versenyt, ami a gimis bandákat profi rocksztárokká avanzsálja!

Oh, tényleg, van egy beugrás egy tekintélyes rockistentől!

Szóval, ez nem "High School Musical." Bízz bennem!

A "Bandslam" Amerikában augusztus 14-én nyit! Hamarosan megjelentetem a teljes kritikámat és az inetrjúimat Vanessa Hudgens-szel, Alyson Michalka-val, Gaelan Connell-lel és Lisa Kudrow-val!

"TWILIGHT" HÍREK:

A Summit kapcsolatom megerősítette nekem, hogy a "Twilight Saga: New Moon" trailert le fogják vetíteni a "Bandslam" előtt a mozis vetítéseken! És azt mondta, hogy nagyon jó előzetes! Viszont semmi mást nem mondhat... a francba, azt kívánom, bárcsak levetítették volna a tegnap esti vetítés előtt is, de azért próbálok további információt kérni! ;)


Eredeti cikk: Manny The Movie Guy.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Nagyon jó! Ígéretes kritika, úgy tűnik nagyon-nagyon megragadta a film az írót. Ami nem is csoda persze :)
Érdekes, hogy akkor ezek szerint Vanessa Jóbarátja jelentősebb szerepet kap ebben a filmben, mint Zac Jóbarátja az övében.
És úgy tűnik, hogy nincs hiba a filmben, sem színészi játék sem forgatókönyv tekintetében, ez rengeteget ígér! Már nagyon várom.

Akkor a Summit jó kört zár majd, a Bandslam nagyszerű lesz, plusz összekötik a New Moon-al, ami nyilván nagyon jónak ígérkezik és nagyon várt, két legyet egy csapásra, ügyesek.

Névtelen írta...

Jól hangzik, kíváncsi vagyok a részletes kritikára, és persze más véleményekre.
Lisa Kudrow-ról akkor eddig vegyesek a vélemények, meglátjuk. A három főbb szereplő viszont eddig kétségkívül pozitív benyomást tett:))

Most irigylem az amcsikat, remélem, nálunk is lesz új New Moon trailer, és ahogy elnézem, azokban a körökben is terjed az infó, szóval tényleg jó fogás volt. Kivételesen érdekelnének a bevételek külön ennek fényében, tudván, milyen elvetemült fanok vannak:)

Fant írta...

A Bandslam premier-hétvégéjének bevételei fognak érdekelni? Kivételesen? :)))
Biztosan lesznek rengetegen, akik csak azért mennek el a Bandslam-re, hogy láthassák a New Moon előzeteset.

Megyünk a törökökhöz a mai mesében is :)
Mármeg rengeteg szám van, a múlt héten meg semmi nem volt, nem egyszerű a Mesélő élete... :))

Névtelen írta...

Nem mintha eddig nem érdekeltek volna, csak eddig nem kapott ekkora szerepet. Így, hogy lehet hasonlítani a Megint 17-hez, még inkább érdekel.

Ezek szerint vége az amcsik lazulásának, nekünk meg sok állomás lesz:)

Fant írta...

Jó-jó, tudom, hogy eddig is érdekeltek a számok, nem is volt kétségem felőled soha.
Igen, így még izgalmasabb a dolog, mert két nagyjából hasonló jellegű filmekről lesznek teljesen friss adataink, érdekes lesz nagyon.

Az ám, totál nem lazulnak már az amcsik, de annyi adatuk van, hogy csak kb fele helyre tudtunk elutazni :) Viszont nagy bánatomra most annak az oldalnak a szerkesztői bénáznak, ahonnan a HSM dvd számait szedem... :)
Lesz egy nagyon érdekes szám is benne, egy összehasonlítás :)

LL írta...

Akkor jó, már nem tudtam, mit higgyek:)

Várom ezt a mesét, meg a következőket is:)) A DVD számok meg jönnek majd legközelebb, addig is elég lesz szerintem altatónak a sok szám bőven:D