2009. júl. 3.

Óvárosi csókjelenet

Azon a hétvégén, amikor Zac Efron Kedvesével tölötte idejét Kanadában többen is látták őket, amit utána többek között a Twitteren is elújságoltak. A montreáli lakosok nagyon örülhetnek, hiszen egy igazi Szépség csöppent városukba, ahol legújabb filmjét, a "Beastly"-t forgatja.

Ez a kép is is innen való, amikor Vanessa Hudgens és Alex Pettyfer Montreal óvárosi részében forgatott egy csók jelenetet, június 20-án. Érdekességképpen, azért meltem ki Zachy-t az elején, mert ennek a jelenet felvételénél is ott volt valahol... :)

Credit: Twitter.

8 megjegyzés:

Fant írta...

Érthető a kiemelésed Ditta :)) Érdekes, talán igazán ez az első olyan fotó, amit normál minőségben sikerült készíteni egy jelenetről, bár inkább jelenettöredékről.

Jó lehet a montrealiaknak :))

Névtelen írta...

Szerintem ezta képet rajongó készítette, már csak azért is mert nem nagy és nincs fenn JJJ-n. Viszont új Bandslam stillek vannak, a promósok megint ráturbóztak, ahogy elnézem:)

És még Laura kérdezte, milyen könyvet olvas V, most már lehet látni: Willa Cather-től az O Pioneers!

Fant írta...

Sőt még játék is van a hivatalos honlapon - de csak birkatürelműeknek ajánlott :)) A honlapon majd a monitor felbontására vigyázni kell, hogy minden látszódjon :)
Nagyon belehúztak, komolyan ha a 17 Again fele ilyen ügyes és kreatív promóciót kapott volna, egy szavunk sem lehetne :)

A képpel kapcsolatban igazad lehet. Mindenesetre az első ilyen jellegű kép, mondjuk az jó, hogy nem zargatják őket a fotósok.
Lehet, hogy a múltkor is igazad volt és határozottan kitessékelték őket a forgatásról :))

xdittax írta...

Biztos, hogy rajongó készítette fotó, hiszen akkor nem a Twitter-re rakták volna legelőször. A forrás egy kanadai hölgy adatlapja, aki készítette a képet, és nem is írtam, hogy lesifotó, úgyhogy azt hittem, egyértelmű. Bocsánat, ha félreérthető voltam.

Fant írta...

Nincs ebből az égvilágon semmi gond, igazából nem is gondoltam bele, hogy milyen fotó lehet - és hát ahogy vesszük, ha nagyon akarjuk a rajongók is lehetnek lesifotósok :)

Névtelen írta...

A twitteres részét nem is figyeltem, bocsánat, csak délelőtt már fenn volt egy német lapon. De ilyen apróságokon ne vitatkozzunk:)

Fant írta...

Nem is vitatkozunk :) És különben tökmindegy is honnan van a kép - van és ez a lényeg, annyiféle helyről lehet ma már, nem egyszerű :))

xdittax írta...

De nem ám. :)