2009. júl. 24.

Zac az egyetlen Troy

A GQ magazin legújabb kiadásában olvasható egy Hunter Parrish-el készült interjú, amely szerint a színész akár megkaphatta volna Troy Bolton szerepét.

Azzal kapcsolatban, hogy felkínálták-e neki Troy Bolton szerepét, a 22 éves Hunter Parrish a következőt nyilatkozta:

Hogy én akkoriban tőlük (a Disney-től) közvetlen ajánlatot kaptam volna, nos ez kifejezetten pletyka. Az utolsó öt srác között voltam, amikor is kaptam egy ajánlatot, miszerint részt vehetek egy nagyszerű Robin Williams filmben. Azt gondoltam: repüljek Vancouverbe és találkozzak ennek a Robin Willams-filmnek a rendezőjével, vagy maradjak és fejezzem be a castingot egy Disney Channel filmre. Így hát nem mentem el az utolsó fordulóra. - nyilatkozta, majd hozzátette. Hallottam pletykákat, hogy a favoritjuk lettem volna, de ennek már sosem járok a végére. Valószínűleg örömmel csináltam volna, de örülök Zac-nek, ő az egyetlen srác erre.

***
Bónusz kérdés...

Nem verted ki belőle a sz*rt a 17 Again-ben?
HP: De. Elég döbbenetes volt.

Bizony ám, nem akárki ez a Hunter Parrish gyerek, mert amellett, hogy lehet, hogy állandó szereplőként láthatjuk akár például a Nancy ül a fűben című HBO saját gyártású sorozatban, vagy láttuk esetleg a Saját szavak-ban, mi itt biztosan nem mentünk el mellette a Megint 17 című vígjátékban, ahol ő alakította Mike lányának tökfej barátját, Stan-t. :) Hogy mik vannak, igaz? :)

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.
Eredeti interjú: GQ.

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jellemző, hogy a HSM széria után sikerül az ilyen infókat napvilágra hozni. Mindenesetre az ilyen "mi lett volna ha..." dolgokon nem érdemes sokat filózni. Nem igazán tudnám ezt a srácot Troyként elképzelni, bár ez személyes vélemény. Z az egyetlen és kész, örülök, hogy ő is így van ezzel:)

Fant írta...

Hát, azt mondja, az utolsó ötben volt, akkor még két színészt várhatunk, mivel akkor volt ő, volt Drew Seeley, Zac, mint befutó, azért már, hogy teljes legyen a kép, kíváncsi lennék a másik két srácra is.

Én sem tudom elképzelni Troy-ként egyáltalán, de viszont jó a hozzáállása a dologhoz, úgyhogy ő sem igazán emészti magát ezen. De nincs is miért szépen ível az ő karrierje is.

De alapvetően amiért lefordítottam a cikket, az a kapcsolódás, ha nem ismernénk a Megint 17-ből, fele ilyen érdekes nem lenne - nekem legalábbis :)

A bónusz kérdés, amit Ditta fordított, csakhát a VVHSZ-t valakinek mindig üzemeltetni kell, eléggé túlzó azért :) Volt némi bunyó, de a szuszt nem verte ki belőle ugyebár :)

(f.é.) írta...

A bónusz kérdés tetszik,és meglátásom szerint,mármint ami a filmet illeti, kiverhette volna nyugodtan.:)) Olyan tenyérbe mászó képe van a srácnak.:))
Ó,és Fant köszi a fordot!:))

És hogy ki mit kaphatott volna?:)
Én speciell a náthát,de hála nem jött össze.:))

Fant írta...

Szívesen f.é. :) Örülök, hogy nem jött össze a nátha :))

Névtelen írta...

Tényleg érdekes belegondolni, hogy ha Huntert választják Troy szerepére, akkor lehet, hogy a 17-ben Z lett volna Stan. Bár így nem tudom elképzelni a filmet.

Bónusz kérdés: szerintem Z simán megúszta a dolgot, a hatásról gondoskodott helyette a kameraállás és a technika.

Egyébként úgy alakul a programom, hogy a következő mesén még itt leszek!

Fant írta...

A programod átalakulásának igazán örülök LL!

Ebben az egész hírben nekem az a legfurább, hogy Hunter teljesen más karakter, mint Z, nagyon érdekes, hogy mégis ilyen komolyan gondolkozott rajta a Disney.
Z-t Stan-ként pont úgy nem tudom elképzelni, mint Hunter-t Troy-ként, vagy Mike O' Donnell-ként.

Összességében mindenki jobban járt, hogy a dolgok úgy alakultak végül, ahogy ma ismerjük őket.

b írta...

Egy jó színész sok mindent el tud játszani, olyat is, amit nem is gondolnak tőle :P Miért ne lehetett volna ez a srác Troy? Legfeljebb nem lett volna akkora siker a HSM :) Ami szerintem V és Z személyes varázsa és egymás iránti vonzalma nélkül nem lett volna ekkora durranás.

Fant írta...

Éppen lehetett volna b, csak az a fura, hogy akkor teljesen másmilyen Troy lett volna. Ráadásul a következmény is az lett volna, amit írsz :)
Z, V és a bizonyos kémia ugyebár. Hát igen, a rendkívül találó alapanyag mellett, ők tehetnek a jelenséggé válásról szerintem is.

Különben, hogy lefárasszalak benneteket egy számmal, mesélek egy nagyon érdekeset: volt most nemrég a Disney Channel-en egy film az volt a címe, hogy Wizards on Deck with Hannah Montana, a csatorna három legnépszerűbb sorozata, a Wizards of Waverly Place, a Life on a Deck és a Hannah Montana egy filmbe sűrítve, az összes sztárral, nézettségben hozott összesen 9,3 millió nézőt, ami éves csúcs. De: hol van a HSM 2 18 milliós nézőszámától? :)
Érdekes. Számomra legalábbis, de remélem egy egészen aprónyit titeket is érdekel :))

Névtelen írta...

Én arra is gondoltam, hogy ha nem Z javára alakult volna, talán most nem beszélgetnénk itt, azt se tudnánk, mi az a HSM:)

Fant, ha azt hiszed, hogy elfáradtam, csalódnod kell. De hogy valami megnyugtatót is írjak: majd holnap! Ma amúgy is annyit számoltam...:) Szóval a HSM2 egymagában kétszer olyan népszerű, mint a 3 Disneys nagyágyú együtt, ez már igen! Bár számomra is elég meglepő.

b írta...

Persze, hogy más lett volna. De valszeg Gabriella is. És nem biztos, hogy nem láttuk volna a HSM-t, csak esetleg egy átlagos amcsi ifjúsági film lenne mint a többi, amit lead a tv :) Ezért a tuti, hogy akkor nem beszélgetnénk is.

vivszii. & lia. írta...

Gabriella attol még lehetet vvolna Vanessa.. de Troy szerepe csakis Zacnek valo.
Ahogy Gabi is csak V.nek. : D

De ha nem Zac lett volna Troy akk nem szuletik meg a vilàglegszebb és legédesebb pàrosa azaz Zanessa.*_*LL

Fant írta...

Nagyon meglepő, mert ha így nem sikerült csúcsot dönteni, akkor esélytelen, hogy valaha is megdől a HSM 2 rekordja. Az összevont hármas együtt nem volt elég, azért durva. De mondjuk látjuk a HM film számait, úgyhogy valamilyen szinten várható volt, de hogy így sem közelítik. Bődületes rekord :)

LL, hidd el, az sem baj, ha nem fáraszt le kapásból :) Számolás - hm, kémia? :)

Azért szerintem a HSM, mint alapanyag is önmagában is kirobbanó, úgyhogy talán akkor is nagyot durrant volna, ha nem Z és V kapják a főszerepeket. :)
Érdekes lett volna ha nem Z lesz Tory hanem ez a Hunter srác - és V ennyire nem illett volna hozzá, nem biztos, hogy ennyire jó párost alkottak volna.
Szóval végül is igazatok van: kisebb lenne jóval az esélye, hogy most itt lennénk :)

Amúgy meg Hunter gyerek kimondta a frankót: Z az egyetlen srác erre. Ez így is van, ahogy V is az egyetlen Gabriella-ra. :)

m* írta...

jól mondjátok, ha nem z kapta volna a főszerepet, talán nem is lenne zanessa és akkor mi sem lennénk itt. hunter egy jó színész, és szerintem tökéletesen passzolt rá stan szerepe. ;) a hsm2 sikere pedig tényleg megdönthetetlen, lehet, h a disney már megbánta, h csak 3 részben gondolkodott. :D :D de végülis a szereplők sem maradhatnak örökké a hsm-be zárva... nah mind1.

Névtelen írta...

Ezek szerint ezek a vígjátékszerűségek mégsem olyan kirobbanóan sikeresek a Disneynél. A HSM újdonság volt, hiszen divatba hozta a musicalt, ráadásul tökéletes főszereplőkkel. Z és V nélkül szerintem lett volna kb. 9 milliós a 2. rész nézettsége, mozi nem is lett volna. De szerintem a HSM3-mal elérte a csúcspontot, a 4. rész semmiképp nem hoz már annyit, még úgy se hozna, ha maradnának a szereplők. Kinőttek belőle, velük már a cím se lenne hiteles. A Disney egyébként mindig úgy gondolkodott az aktuális részek leforgatása előtt, hogy az lesz az utolsó. Aztán látva a bevételeket, kitalálták, hogy folytatják. Különben nem hinném, hogy mindegyiknek jó lenne a vége, így kevésbé életszerű.

Úgy van, kémia.:)

b írta...

Lett volna msodik rész? Szerintem nem biztos :))

Fant írta...

Én inkább azt mondanám, hogy a HSM olyasmi siker, ami egy korszakban egyszer van és ezért nagyon nehéz összehasonlítani vele bármit is. Akkorát robbantott, amit most szerintem évtizedekig nem tudnak megismételni.
Viszont ezek a vígjátékok is igen sikeresek a maguk nemében, csak egyszerűen semmi nem ér fel a HSM-hez, de ha magukban, vagy egymáshoz képest nézzük őket, akkor szépen teljesítenek.
Például: szintén új film a Princess Protection Program (Selena Gomez, Demi Lovato főszereplésével) ami 8,3 millió nézőt vonzott, ami a tegnap említett hármas összevonáshoz képest igen jó eredmény.

Igazán a Camp rock 8,9 milliója karcsú kifejezetten, a HSM 2-höz képest. Viszont itt is érdekes, hogy a Jonas tesók önálló sorozata kifejezetten rosszul teljesít. Hát még a koncertfilmjük.

Szóval minden még a Disney-nek sem jön be teljesen.

Egyetértek, V és Z nélkül nem lett volna mozi. A harmadik rész annyira szépen le volt zárva úgy, azzal a függönyös jelenettel, hogy ezután egy 4. rész már kifejezett szentségtörés lesz. Érdekes, hogy még Kenny sem vesz részt benne.
Igazából itt már csak kizárólag anyagi szempontok vezérlik a Disney-t. El tudom képzelni, hogy lesz egy viszonylag jó nézettsége a 4. rész premierjének, olyasmi okból, ami a Potter kapcsán említettél LL, hogy azért kíváncsi mindenki mit hoznak ki belőle, de viszont hamar kiábrándul belőle mindenki majd, nincs sansz a komoly sikerre hosszabb távon.

Második rész b? Hát tudja a vihar, én úgy gondolom, hogy egy második részt a V és Z nélküli HSM is megélt volna, lásd például Camp rock, de mozit semmiképp.

m* írta...

én sem úgy gondoltam, h a 3. rész befejezése után még jön egy 4. :D najó mind1, mert csak belegabalyodnánk. :D :D a hsm minden egyes szereplője szenzációs, és egy szereplőt, mondatot, v hangjegyet nem változtatnék a filmben. azért ez a camp rock-os dolog meglepett. egyes demis lapokon huhh olyan dolgokat írnak róla h a hsm1 nézettségét megdöntötte, de a 2-est nem sikerült. de a 2. camp rock majd megdönti a hsm2 nézettségét meg ilyenek. ahhoz képest elég "gyér" nézőszám.

Fant írta...

Sajnos lesz HSM 4 m* :)

A Camp rock első része tényleg megdöntötte a HSM 1 nézettségét, 7,7 millió nézője volt a HSM első részének annak idején, de hogy a Camp Rock 2 majd megdöntené a HSM 2 rekordját, az tökéletesen és teljesen kizárt. Lesz szerintem egy 9-10 milliós nézettsége, nem több. Megjegyzem a HSM 1 nézettségének megdöntése nem kunszt annyira, a recept ismert volt már, a HSM kitaposta az utat.

Lényeg, hogy a HSM 2 rekordja nincs veszélyben szerintem egyelőre :) Majd arra leszek kíváncsi, hogy a HSM 3 tv-premierje mennyi nézőt vonz majd :)

Névtelen írta...

Igen, egyetértek, a HSM a legújabb század Grease-e.

Viszont ha megnézzük, Jonasékat, Demit és Selenát már ismerik a nézők, és így hoznak kb. ugyanannyit, mint az addig teljesen ismeretlen HSM. És miután az emberek megszerették a szereplőket, duplájára nőtt a nézettség. Ez alapján látszik, hogy a HSM rekordját nem fogják megdönteni, vegyük akkor példának a Rocktábort, a szereplők ugyanolyan népszerűek azóta is, viszont a történet biztos nem lesz már olyan eredeti, elég a címre gondolni. Nem az a kulcs, hogy hanyadik rész, hanem hogy a színészek milyen népszerűek, ill. mennyire eredeti a történet.

A többi Disney projektből kiindulva még megért volna a HSM szerintem is egy második részt Zanessa nélkül, de onnantól vége lett volna.

Azért a Potterrel a kapcsolat nem teljesen helytálló, ott egyre izgalmasabb a történet, és mindenképp nagyon jó filmre számíthatunk, akármennyi jó dolgot vesznek ki a könyv sztorijából, filmként még mindig megállja a helyét. És nagyjából tudjuk, mire számítsunk. A HSM4-nél meg az emberek tudják, hogy nem lehet olyan jó, mint az előző, így szerintem sokkal kevesebb lenne a néző. Bár Z és V miatt még talán menthető lenne.

Fant írta...

Hm, LL, te aztán tartod a szavad, tegnap jelezted, hogy majd ma, és tényleg :)

Én azért Jonasékat kakukktojásnak tekintem ebben a felsorolásban, mert az ő népszerűségük nem igazán közelíti Selena-ékét, elég csak a mozis teljesítményükre gondolni, összesen 30 és fél millió a koncertfilmből, ez nem nagy dobás, Miley Cyrus koncertfilmje 70 és fél milliót teljesített. És a srácok sorozata sem nem túl sikeres.

A Rocktábor története nekem amúgy kerek egész volt, nem igazán hiányolom a folytatást. A HSM folytatásait nagyon ügyesen csinálták, iskola-nyári szünet-végzős év periódusban, íve volt ez egésznek. Egyetértek egyébként, hogy a történet eredetisége generálja a számokat, pláne egy folytatásnál.
A HSM sztorija és színészei ritkán előforduló 100%-os együttes telitalálat.

Egyébként, minél több Disney filmet látok, annál inkább felértékelődik bennem Ashley teljesítménye, mert ha megnézitek a legtöbb Disney filmben a negatív szereplő arcpirítóan ripacskodó, szinte kellemetlen nézni, olyan kicsit karikatúraszerű, Ashley Sharpay-a teljesen visszafogott ezekhez képest. Bár a második részben eléggé a határon táncolt ilyen szempontból szerintem.

Potter: igen, éreztem, hogy nem stimmel majd teljesen :)) Igazad van, de csak a kíváncsiság-faktor szempontjából gondoltam összehasonlítani. És csak a HSM 4-el áll így is a hasonlat, mert azt még szerintem sokan várják milyen lesz, de a további részek várhatóan érdektelenek lesznek. Potter-al ellentétben.

Névtelen írta...

Mármint mivel tartom a szavam? Azzal, hogy itt vagyok? Holnaptól nem leszek egyébként...

Akkor ezek szerint Jonasék iránt csökkent az érdeklődés, mivel a tavalyi TCA-n még legyőzték Z-t.

Igen, a HSM sztorija folytatható, míg a Rocktáboré nem igazán, egyiknek se terveztek 2. részt alapból. És a HSM folytatását sikerült logikusan alakítaniuk, hogy mindig más legyen a központban.

Igen, főleg ezekben a vígjátékokban vannak nagyon kifordítva a karakterek, bár nem feltétlen csak a rosszak. De a gonoszoknál szinte mindent megengednek, csak hogy elég karikaturisztikus legyen. Néha inkább idegesítő. Ashley ehhez képest egész jó, a 2. részben Troyt akarta megszerezni magának, muszáj volt érvényesülnie. Szerintem a 3-ban volt a legjobb, de talán azért, mert ott nem volt már annyira célja tönkretenni Troy-ékat, csak még egy kis sikert akart összekaparni.

Így valamennyire helytálló a Potteres hasonlat, bár kizárólag a számokat tenkintve, a lelkesedés közel sem ugyanaz így Zanessa nélkül. A csapat nélkül főleg, már csak a cím ugyanaz.

Fant írta...

Azzal, hogy "de majd holnap" :) Bár alapvetően a lefáradásra céloztál gondolom, de a számok megbeszélése ma is igazán jelenlévő dolog, örömömre :)

Mindenképp csökkent az érdeklődés Jonasék iránt, majd azért a Rocktábor 2-re kíváncsi vagyok mennyire nyomja ez rá a bélyegét. Bár, legfeljebb Demi miatt megnézik sokan. Jonasék sorozatát másik napra pakolták, azt olvastam, mert a rivális gyerekcsatorna sorozata legyőzte nézettségben rendre.

Nekem is a harmadikban tetszett a legjobban, ott már szurkolni is lehetett a végén neki. Persze gondolom az is benne van azért, hogy mozifilmben már nem annyira túlozni, mint a tv-ben, mert egyszerűen leesik a vászonról. Szerintem a HSM abban is egyedülálló, hogy a karakterek nagyon visszafogottak, például Troy a suli legnépszerűbb sráca, de ez nincs annyira túlhangsúlyozva, Gabriella is, mint legokosabb lány a suliban, nincs túlragozva és mindenáron elénk tolva, hogy értsd meg néző.
Érdekes, hogy ez így sikeres, de mégsem veszi át ezt a Disney a többi filmjébe.

Igen, engem a negatív karaktereknek ez a karikaturisztikussága legtöbbször kifejezetten idegesít, mert ettől eltekintve maguk a filmek legtöbbször teljesen jók, de ez olyan túl gyerekessé teszi őket.

Szerintem a Disney azt hiszi, hogy a bevált márkanév alatt már bármit el lehet adni, de ennek csúnya vége lesz. Egyszer hopp, másszor kopp, most utóbbi jön.

m* írta...

mit mondjak, szerintem is a rocktábor így egy kerek történet, hmm folytatás? nem, sztem nem kéne. úgy hallottam h a szereplők a 2. részben visszatérnek a táborba, és valamilyen musicaltáborosok ellen veszik fel a versenyt. háát ebből lehet h kopp lesz. :D

Fant írta...

Hát, ez a sztori nem hangzik túl eredetinek, meg kell hagyni :) Akkor már csak abban lehet bízni, hogy a kivitelezés lesz nagyon jó. Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
Szerintem majd kb az első rész nézettségét fogja hozni, szóval csak egy kisebb kopp lesz :))