2008. okt. 13.

Amcsi HSM3 interjúk #2

Újabb videókra bukkantam, ezúttal az Acces Hollywood interjújára, egyelőre csak a lányokékra, azaz Ashley és Vanessa beszél először arról, hogy azok a könnyek, amik a filmen a búcsúzáskor megjelentek, igazán igaziak voltak, a sajátjaik, mert nagyon jó barátok, nagyon szeretik egymást. Aztán midnekét lány egyetért abban, hogy valószínűeg az egyik legnehezebb koreográfia a filmből az "A Night To Remeber" táncjelenete volt, hiszen az egy hatalmas tánc-szám és nagyon bonyolult, nagyon fárasztó. Ezután a riporternő arról kérdezte őket, mennyire változott meg az egyes számú musical óta, hiszen azóta sztárok lettek. Majd szerintem azzal áll elő a riporternő, ami Londonban történt. És ahogy közben Fant is feldedezte, mintha nem is Zac-et, hanem Nessát akarta volna megtámadna az a fickó. Sőt, ezt a képet nézzétek csak - ott az orránál, amit V a videón is mutogat...!


A fiúké is itt van, máris megnézhető, de még én se láttam, úgyhogy msot nem mesélek róla. Viszont annyit elárulok még, ITT van a hiányom részben, ugyanis kiderül, az AH Oleysia Rulin-nal és Monique Coleman-nel is készített interjút! :)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Most látom, hogy kiderült, hogy a múlt heti londoni támadás valójában nem Zac, hanem Vanessa ellen irányult. Rögtön el is kezdem fordítani az ezzel kapcsolatos cikket. Valamint kinéztem még ezt:

http://zacefron-news.blogspot.com/2008/10/interview-mit-zac-radiointerview-mit.html

Utóbbiban lesz egy mindenkinek tetsző infó :)

Fant

xdittax írta...

Szia Fant!
Képzeld, valahogy nekem is odavezetett az utam, mármint erre a német blogra, és így már szinte rögtön, miután beültem a gép elé a suli után, megláttam azt, amire gondolsz! Képzelheted, milyen jó kedvem lett! Bár, még keresem a teljes cikket, mert kíváncsi vagyok rá. De akkor a pontos német fordítást meghagyom neked, igaz, ennyit még én is fölfogtam.:)

Jó légy!

Névtelen írta...

vanessa-hudgens.com-on ha jól láttam van egy új videó és egyéb más is!

Névtelen írta...

Elküldtem a fordítást Ditta. Hát mondhatom én is felhúztam magam rajta rendesen.

Fant

Névtelen írta...

Hali!

Gondoltam leírom, hogy nagyjából mi volt az az "őrült pletyka" amiről Vanessa beszélt az első vidiben.

Úgy kezdi, hogy a férfi sétált le az utcán. Ő (Vanessa) úgy látta, hogy egy kicsit piás volt. A férfi eltorlaszolta az utat, ezért a testőrük ellökte a férfit, mire az arculütötte Vanessát. Szóval őt támadták meg és nem Zac-et. Erre megkérdezte a nő, hogy a könyökével ütötte meg, mire Vanessa azt mondta, hogy őszintén nem tudja, odament az autóhoz arra gondolt, hogy "Ó Istenem, valaki megütött.", majd mikor belenézett a tükörbe látta, hogy van az arcán egy óriási karcolás, ami vérzett. (Itt még mond valamit amit nem értettem... :S) Szal a lényeg: Vanessát támadta meg a hapsi, nem pedig Zacet.

U.i.: bocsi, ha egy kicsit érthetetlen, de még nem olyan jó az angolom...

xdittax írta...

Szia Netty!

Elolvasva közben a hivatalosabb cikkeket, megállapítható szerintem, hogy nagyon helyes az angoltudásod, úgyhogy nem kell aggódnod! Köszi, hogy megosztottad velünk, puszi Neked: Ditta×××

Névtelen írta...

Ezekhez, meg a töbihez is, ami a ZAAngels új infói közt van, megcsinálom:)...és este talán írok RHRN fordot....jó kis nap lesz ez:P