2008. okt. 11.

Vanessa Jay Leno-nál

Több, mint egy éve, Vanessa Hudgens jelenését törölték az Amerikában nagysikerű és elismert beszélgetőshow-ból, a The Tonight Show With Jay Leno-ból. Az okok nyilvánvalóak voltak. Ám tegnap(október 10-én), végre először megjelenhetett Vanessa és beszélgethetett egy estén Jay Leno-val!


A stúdióban lejátszottak egy ultraaranyos klippet, amikor a kis 9 éves Nessa Cindy Lou-ként a Grinch darabban lépett fel San Diego-ban.

De legeslegelső darabjáról és szerepéről is mesélt Vanessa az este. "A Notre Dame-i toronyőr meghallgatásán voltam, és Esmerelda szerepét akartam, mert az olyan lányos. Azt gondoltam, meg fogom kapni. De végül Quasimodo, a púpos szerepét kaptam meg. Szóval a hátamon egy púppal és őrült sminkkel sétálgattam."

Ness egyéb sztorit is elmesélt a vendégeknek, és Leno-nak, amikor megkérdezték tőle, a szülei szigorúak-e. "Nem voltak olyan rosszak. Támogattak engem, és hagytak színészkedni. De be kell vallanom, egyszer ki kellett mosnom szapannal a számat. Igazából még mindig nem tudom, miért. Valami nagyon rosszat csinálhattam. 4 éves voltam, nem tudtam, hogy valami rosszat mondtam... Őszintén nem emlékszem az ízére." - viccelte el a nosztalgikus történetet a 19 éves színész/énekesnő.

A teljes videó - a VABN jóvoltából! Élvezzétek, nagyon aranyos, és Vanessa, gyönyörűséges, mint mindig!:)



További képek a Miss Vanessán!

Forrás: VABN; Just Jared.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

mért törölték az első megjelenését Nessa-nak?? :o :(

xdittax írta...

Tavaly szeptemberben lett volna, de miután az az ismeretlen idióta kiszivárogtatott róla néhány magánfotót, végülis vagy Nessáék döntöttek úgy, hogy lemondják, vagy a show rendezői.