2008. okt. 12.

Tovább csúszik a Bandslam?!

Ez már egyben röhejes és nagyon sajnálatos, de a legújabb hírek szerint, Vanessa Hudgens a HSM széria óta készült első filme többet késik, mint hittük.

Az ez év elején, Austin-ban forgatott film legutóbbi esedékes megjelenési dátuma, 2009. április 10.-e volt (pont egy héttel korábban a Seventeen Again amerikai megjelenésénél), de most egy másik filmes portál, ahogy arra a VABN fölhívta a figyelmet, a Box Office Mojo a szóbanforgó zenés-vígjáték kibocsátási dátumaként, 2009. július 31-ét jelöli meg!

Még mindig bízok jobban az IMDB-ben speciel, mint ennek a látszatra nem-nagy-valami honlapnak, úgyhogy nem akarlak ijesztgetni Titeket, de ki kell várnunk a következő fejleméneket!

Forrás: VABN.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

A fene egye meg!!! A voksomat azért sose nem vonnám vissza!!! Ha isten is úgy akarja,én kivárom!! (f.é.)

xdittax írta...

Bevallom Neked őszintén, ha a mondatodat jól értelmeztem, erre gondoltam volna az egyik legkevésbé. Tudtam, hogy Te nagyon jól fontólóra veszed, és egyet tutira kilőttem, de a maradék három között össze-vissza ingáztam...

Egy kicsit hiányoztál már...
Szép estét Néked Drága: Ditta×××

Névtelen írta...

Te is a Bandslam-re szavaztál f.é? :) Amúgy a szavazás végeredménye meglepett magyon, nem a győztes, az várható volt, de a második Bandslam, nem is reméltem, én is arra szavaztam.

A hírrel kapcslatban: őrület, hogy Vanessa tehetsége fordítottan arányos a szerencséjével, meg a mögötte állók tudásával... Mindegy várjuk szeretettel a filmet, akkor amikor jön... Hátha csak kacsa ez a hír...

F.é., nekem is hiányoztál :)

Fant

Névtelen írta...

ezt miért csinálják?? döntsék már el h mikor! meg ezek a címváltoztatások is...most komolyan ennek semmi értelme...
nyugi van majd csak eljön az ideje XDXDXD :D
barbii

Névtelen írta...

Sztem kamu, bár nem tom....a VABN vmi olyasmit ír, hogy akkortájt jön ki a Potter, szóval ez bevételügyileg nem jó fogás...nagyon nem.

Névtelen írta...

Szívemig ható boldogság,amit írtatok!! Igen a szavazatom Nessáé lett!:) Hát ez van. Kicsit hosszúra nyúlt a hétvégém,teli sok-sok mindennel. Ja, tegnap tisztítókúrán vettem részt!:) Andi,te jutottál eszembe!!! Dittám,nemsoká jelentkezem a virtuális valóban is!!
Kedves Fant! Reméltem szavazatod a filmmel kapcsolatban,és bejött!!:)

Nekem is hiányoztatok már,hisz kell néha az a lazulás,nem?? Puszi:(f.é.)

xdittax írta...

De most gondoljunk bele, ha marad az április 10 - akkor meg a másik vetélytárs a Seventeen Again. És ez valahogy egyrészről cseles, másréazről kicsit...vagy nem?

Szóval valamelyik előbb nem jöhetne?

Fant, a Te válaszástásodban biztos voltam. :)

Pusza Mindannyiótoknak: Ditta×××

Névtelen írta...

Igen bejött a számításotok f.é. és Ditta :) Ezek szerint kiszámítható voltam :)) De f.é. én komolyan nem is reméltem, hogy te is Vanessás filmre voksolsz, kellemes meglepetés :) A lazulás pedig bizony kell néha :)

És Ditta: de, egy kicsit. Másfelől viszont: akár jól is kijöhetett volna, mert a HSM rajongóira potenciálisan számítani lehetett volna mindkét film esetén...Dehát még az április 10. se biztos sose... Igazad van: legyen hamarabb, tényleg erre a lehetőségre vajon miért nem gondolnak, miért későbbre tolják?

Fant

xdittax írta...

Igen, én is arra gondoltam, hogy a Zanessa fanoknak ez maga lenne a mennyország. Egy héten belül akár mindkét film. Viszont utána túl gyorsan jönnének azok a hülye összehasonlítások, egyszerre lennének elfoglalva a saját filmjeikkel, és valahogy ez nekem nem tetszik. Érted mire gondolok, ugye most is?:)

Névtelen írta...

Értem Ditta. :) És igazad van az összehasonlításokkal kapcsolatban... Ha a jó oldalát nézzük a dolognak: legalább jódarabig el leszünk látva kedvenc párosunk dolgaival, nem pörögnek le olyan hamar a filmek. És igen - így akár megjelenhetnek a másik filmjének a premierjén is :)

Fant

Névtelen írta...

Hahó!!

Kellemes meglepetés?? Miért,nem "néztétek" ezt ki belőlem?? Tudod Fant,a kémia,vagy az ellentétek vonzása,vagy a kellemes kapcsolatok eszerint itt is jelentkezhetnek. Lám!!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Nem is, hogy nem "néztem" ki belőled f.é., csak valahogy olyan egyértelműnek tűnt, hogy valamelyik Efron-filmet fogod választani, nem tudom miért. Mindenesetre, nagyon örülök, hogy egyezünk ebben a kérdésben! :)

Fant

Névtelen írta...

Dettó!!!:) (f.é.)