2008. okt. 22.

Zashnessa: ebédidő:)

Most érkeztünk meg a tegnapi nap ebédszünetéhez, amikor az addig letudott promóeseményekkel a hátuk mögött Zanessa végre beülhetett egy jó kis helyre, és feltöltődhetett az ételek adta energiával.
Hozzájuk csapódott természetesen legjobb barátjuk az újonnan barna hajú Ashley Tisdale is, így hármasban keresték fel a New York-i Serendipity éttermet.

Ebédük elfogyasztása után ráadásul hatalmas ajándékszatyrokat kaptak, ami csupa-csupa finomsággal volt teletömve, például a saját csokoládéikkal, parfümükkel, samponukkal, és egyéb klassz partykellékekkel. Jól hangzik!

Képek a forrásnál, azaz most is a Celebrity Gossip-on!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

most csak lehet én vagyok bugyuta.. de a címben az van h zashley..és az tutommal csak zac & ash.....és vani is ott volt :) na mindegy imádom a "lapot"!

Névtelen írta...

Igen, helyesebben Zashnessa...asszem ez a hivatalos kifejezés...:P
Mentem, holnap reggel jövök:)) Amelyik vidi nem megbízható, nem megnézni holnapig!

Névtelen írta...

Totál mindegy hogy hívjuk! Mindenhol imádják őket! Ashley...kicsit gyakorolhatna valamiféle önkritikát.

Névtelen írta...

sztem nem mindegy mert így csak olyan mintha zac meg ash menne romantikus vacsira.. aztán meg jönnének a kombinációk XD persze csak a kavarógépektől

Névtelen írta...

Ez a dög Ashley még fog fejfájást okozni.

xdittax írta...

Jujj, köszönöm, hogy ilyen szemfülesek vagytok! Kapkodtam, és most is azt fogok még, ráadásul már későre is jár. De délután még nem volt, úgyhogy igazataok van, Dittuska el/benézte. Ne haragudjatok, valóban nem mndegy, javítva, LL hivatalos kif.-re.:)

Jóccakát: Ditta×××