2008. okt. 15.

Zanessa az OK-ban


Zac és Vanessa a valaha megjelent egyik legszebb és legszerelmetesebb képét...szerintem borszasztóan elcsúnyították. Persze nem a legrosszabb módon, nem fikázva, vagy hasonló, de azért...ez kissé sok(k)!

Zanessa, mint fiatal, gazdag és szerelmes párként az amerikai OK! magazin címplapján lett egy kissé túlontúl photoshoppozva - egyébként se értem miért nyúltak a képhez, maga volt a tökély! - a belső oldalakon pedig például azzal foglalkoznak, hogy összeillő szereléseket szoktak viselni, vagy például azzal a témával, miként erősítette meg kapcsolatukat, Vanessa tavalyi "botránya".

A hamarosan 21. életévét betöltő Zac a hétvégi HSM3-s sajtótájékoztatón időközben megtagadta, hogy kedvesével együtt interjúvolják meg, illetve közös jövőjükről és elhárította a kérdéseket.

"Annyival könyebb nem beszélni erről. Ezt már rég megmondtam magamnak. Troy és Gabriella igazán olyanok, mint az igazi középiskolás gyerekek. Ez az, amilyennek kellene lenniük a gimnazista románcoknak - nem túl kéjsóvárnak. Mindig mondtam, hogy Troy and Gabriella legjobb barátok voltak, mielőtt barát és barátnő lett volna belőlük."

Forrás: Just Jared.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Basszus elég durva ez a kép. Mintha teljesen más embereket néznék...olyan, mint a viaszbábu...

Névtelen írta...

Küldtem egy fordítást Ditta, Zac válaszol benne rajongók által feltett kérdésekre.

Ilyen képet, pedig ha van ember akinek nincs szükségük photoshopp-ra, akkor ők azok...

Fant

Névtelen írta...

igen, már én is megtaláltam ezt az infórmációt, de nem tudtam eléggé jól lefórditani! Szerintem az egész nagyon érdekes, és örülök, hogy itt sikerűlt elolvasnom =)

Névtelen írta...

Valaki nem nézte meg tüzetesebben az IM-t amin Z van? Érdekelne mit írtak benne.

xdittax írta...

Teljesen fölöslege volt őket így elrondítani. nem is értem mért csinál ilyet egy azért jócskán keresett lap... Mert egy egy igazi fotózáson oké, igen, de egyébként, egy lisfotóból készített képek minek retusálni? Egyébként is gyönyörű minden rajta, ezért lekéne puffantani a felelősöket!!

B - semmi extra. Semmi újat nem írnak, csak mindhárom címplaszereprőlől érdekességeket, azaz Zac-ről, Vanessáról és Ashley-ről, ilyenekt, hogy milyen vér folyik Nessa ereiben, hogy mi a kedvenc autójuk, hogy Zachy-t műtötték januárban, hogy milyen állataik, meg hány tesójuk van. stb.:)

Dani - én is örülök, hogy Nektek ezzel örömet szerezhettem! Bár a kép miatt meg inkább bosszúságot, nem?

Ditta×××

Névtelen írta...

Ez egyébkétn teljesen igaz! Először azt hittem, hogy a kép minősége ilyen vagy ilyesmi, de ha már ilyenekről van szó és végre címlapra keürlnek mért nem lehetett azt a képet kitenni ahol a csókuk van?:P xS

Névtelen írta...

Ez egy rémálom...
No comment.
Olyan a kép, mint a hozzá tartozó cikk. Selejt.

Névtelen írta...

Ha kicsit tovább nézem a képet,már-már olyan érzésem van,
hogy a mai napon beszedtem valami ismeretlen eredetű táplálékszerű valamit. Ettől a valamitől maradtam
"szép,és fiatal",ami valójában kisebb,nagyobb túlzásokkal igaz is rám!:) De ők ketten,előreszaladtak kicsit az időben,milyen furi!!
(f.é.)

Névtelen írta...

Fant! Te hol vagy??? Hiányérzet kezd bennem kialakulni!:) Nagyon remélem,hogy most is cikket fordítasz,és nem hátat!!!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Hátat fordítani, én, soha! :) A cikkfordításon ugyan túl vagyok, már ami a mai penzumot illeti, landolt is ahol landolnia kellett :)
De ez a kép, hát ez valami félelmetes, de lehet, hogy úgy sikerült ez, hogy a képszerkesztő kisgyereke rászabadult a szülő laptopjára és ha már ott volt kipróbálgatta mit tud a cucc... :) Vagy lehet, hogy a képszerkesztő is beszedett valamit, f.é., ami viszont nem táplálék, de érzései voltak tőle :)

Fant

Névtelen írta...

Húh itt már ilyen összeszokott emberek vannak? :) Öröm látni, hogy ilyen sokan vannak akik szeretik ezt az oldalt : )

Andi írta...

Sziasztok!
De még mennyire,hogy szeretjük...!:)

xdittax írta...

Nem biztos, hogy az oldalt szeretik...×P Inkább egymást és Zanessát. :) Ide mindenkit Ők hoztak össze!^^

Jó éjt: Ditta×××

Andi írta...

Oké...akkor Zanessa-t és egymást Ditta oldalán....

Névtelen írta...

Egyetértek...szörnyű. De komolyan, ez leginkább egy Photoshop kézikönyvbe illik, ahol azt írják le, hogyan nem kell csinálni:((

Igen, részemről imádom ezt a csapatot, nekülönben Zanessát:)