2008. okt. 21.

Vashley: Jó reggelt Amerika!

Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale, akik a HSM részekben majdhogynem esküdt ellenségeket alakítanak, együtt jelent meg ma reggel a Good Morning America című reggeli beszélgetőshow-ban.

A lányok, mint mindig ultracsinosak és jókedvűek voltak, ez mind látható lesz majd a videóban! És újra jelentekezett az a kérdés is az interjú alatt, mégis mi változott meg, ha egyáltalán megváltozott valami életükben az első High School Musical film óta. Mindkét csajszi remek választ adott.


"Örökké New Jersey és Kalifornia között szoktam repülni." - osztotta meg a Sharpayt alakító 23 éves színész/énekesnő. "Mindig azon gondolkoztam, milyen az első osztályon utazni és mos tnylegesen mindig az első osztályon utazok és ráadásul még nem is fizetek érte. [nevet] Ez az a valami, ami megváltozott!"

Vanessa csak annyit fűzött hozzá; ők még mindig ugyanazok az emberek, akik voltak a HSM előtt. "Szerintem igazán ugyanazok az emberek maradtunk. Néhány csodálatis dolgot teszünk a High School Musical-lel, de a nap végén, még mindig önmagunk vagyunk."

Ami még Nessát illeti, emolndta, ezzel az új filmmel rábredt arra, hogy még több filmet szeretne forgatni, és egy ideig szeretné hanyagolni, vagy legalábbis háttérbe szorítani zenei karrierét. Mit szóltok hozzá?

Videó a ZA Angel's jóvoltából!


A kép albumok reggelről a következők:
- Vanessa és Ashley(és Maui) elhagyják New York-i hoteljüket és irány a GMA!
- Már a GMA-ból távozva, szintén az említett 3 személy!:)

Forrás: Just Jared; Celebrity-Gossip; ZA Angel's.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép napot kis csapat!:)

Nessa dekoratív csaj,mint mindig.Ashley pedig nagy léptekkel
követi barátnőjét,de az a piszok távolság,az sosem tűnik el!:)
(f.é.)

xdittax írta...

Hehe, csak meg ne hallja ezt a "kettes" számú leányzó! Bár igaz, mai igaz, Nessa egzotikus szépsége...:)