2008. okt. 13.

Zanessa a londoni esetről

Amint Fant utalt arra, hogy lehetséges, nem is Zachary volt annak a bizonyos londoni incidensnek az első számú célszemélye, újra megnéztem az Acces Hollywood videót, ugyanis erről beszél a végén Vanessa. És ebben elmondja, az eset alatt, megsebesült. Olvasgattam én is commenteket, majd mostanra már Fant le is fordította az erről szóló Access Hollywood cikket, úgyhogy Vanessát és Zacet is érthetjük, amikor elmesélik,mi és hogyan történt.

"A múlt heti londoni támadás nem Zac, hanem Vanessa ellen irányult!!

A múlt heti médiatudósításokkal ellentétben, melyek a Zac Efron elleni támadásról szóltak, Zac barátnője, Vanessa Hudgens állítja, hogy a támadás ellene irányult.

A High School Musical sztárjai múlt szerdán éppen elhagyták a londoni Apollo Színházat, amikor egy 40 éves férfi kijátszotta a biztonságiakat és a párra támadt.

Az esetről szóló első tudósítások arról számoltak be, hogy Efron volt az áldozat. Vanessa Hudgens az amerikai tv-show-ban az Access Hollywood-ban tisztázza: "A férfi megütötte az arcomat! Ha egyáltalán, én voltam az áldozat, nem Zac."

A 19 éves lány jól emlékszik a támadásra és elmesélte milyen ártalmatlannak indult a szituáció:

"Egy férfi futott az utcán, azt hittem részeg. Őrült jelenetet csapott. Elállta az ajtót és a testőreinknek félre kellett őt lökniük." Vanessa maga is megsérült: "Belenéztem egy tükörbe és láttam, hogy van egy nagy karcolásom. Véreztem!" – mesélte Hudgens.

Efron nem tudja ilyen világosan leírni a szituációt. Nem érzékelt semmit az egészből, nem volt tudatában a támadásnak, amíg újra az utóban ültek. "Hallottam a dologról. De egyszerűen csak az autó ajtajára koncentráltam – el kellett érnem."

A 40 éves férfi elvétette Efront a dühével.

"Beültem a kocsiba és elhajtottunk. Nem emlékszem fenyegetésre." – írta le a színész azt, hogy hogyan élték meg az este végét."

Mondani nem tudok mit, nem tudom megfogalmazni mit gondolok, egy részem többet akar még tudni, de annyi biztos, hogy Vanessa és Zac is túljutottak rajta, vagy lealaábbis ezt mutatják, mert a videóban mindketten nyugodtan beszélek róla. Ettől függetlenül - alávaló dolog!

Fordította: Fant.
Forrás: Acces Hollywood; Zac Efron News.

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát mindenesetre bármelyikük ellen is irányult az eset, elég durva, hogy egyes emberek miket nem csinálnak... tudom hogy nem egészen idevágó történet, de nemrég olvastam, hogy egy paparazzi egészen bement ashley házának nappalijába, hogy képeket készítesen...
szörnyű, hogy nem hagyják őket élni, és zaklatják őket... az egy dolog, hogy ez bizonyos szintig az ismertséggel jár, na de azért nem ilyen módon...

xdittax írta...

Mondjuk ez a hapsi nem egy lesifotós volt. De amit írtál Ashley-ről - megdöbbentő. Ahogy ez is. Nem is tudom, én tökre pozitív ember vagyok, nem túl félős, meg hasonlók, de nem gondoltatok még bele, hogyha vannak ilyen elvetemült emberek, akkor nem ijesztő nekik néha teljesen egyedül sétálniuk. Vagy még ha egy csomó pasas vesz körbe egyszem lánykát, csak azért hogy minden pillanatát megörökíthessék, amint elhagy egy boltot és visszasétál a kocsijához. Semmi biztonsági őr olyankor általában, és ez ezek után kicsit félelmetes is lehet nem. Én tuti néha beparálnák. Huh, belegondlni is rossz, ezért nem vészmadárkodom. Bízom az emberekben.

Névtelen írta...

Hát rögvest lemegyek hídba! Ez aztán a fordulat,mik vannak!! Én mindig is tudtam,sok-sok hülye él ezen a földön,de mennyi!! Nagyon sajnálom a drágámat,remélem ilyet nem kell neki még egyszer átélnie!
(f.é.)

Névtelen írta...

Szóval azért így más kissé a sztori. Mert egy férfi részéről nőre támadni a legnagyobb aljasság és gyávaság ami létezik, ezt nem lehet megmagyarázni... Ennek a továbbgondolása, amit írtál Ditta, nagyon elgondolkodtató... Ilyen alapon bármi megtörténhet, mégis azt mondom, nem a lesifotósok a legnagyobb fizikai veszély, hanem az ehhez hasonló őrültek. A lesifotósokkal kapcsolatban: amit gerty írt egészen megdöbbentő, ha igaz. Olyan szinten hatolnak be a sztárok privát szférájába, amit nehéz lehet épp ésszel elviselni, pláne ilyen fiatalon...

Fant

Névtelen írta...

Hát igen,sok megmagyarázhatatlan dolog történik ebben az eszeveszett
világban! Fel kell készülni mindenre!
Nagyon szerencsésnek mondhatja az magát,kinek életébe nem lépett be a bántás(testi,lelki), a tragédia,és a támadás!
Sajnos ez már kezd nálunk is mindennapi lenni! Örülni kell minden napnak,hogy elkezdődik,és hogy vége ,majd várni a holnapot,mely talán szebb,és jobb lesz!!(f.é.)

Névtelen írta...

Mindegy, hogy férfit vagy nőt támadnak meg, mindkét eset legalább olyan bizarr. Amikor a múltkor jeleztem a cikkről Fant mondta, hogy a "szekrények" megvédik őket. Akkor is kicsit szkeptikus voltam és most is az vagyok. Nem okkal. Celeb ide - celeb oda jó lenne, ha elkerülhetné őket ez a veszély. Látható, hogy a "szekrény" sem jelent 100%-os megoldást. Amerika különben is híres az efféle idiótákról/elmebetegekről (ld.pl; Lennon - Chapman)

Nyílván ma már nem juthat ilyen színtre a dolog, ekkora ellenőrzés mellett, de mi van a magánélettel? Mi van azokkal a napokkal amikor nem celeb, hanem V vagy Zac a magánember lép az utcára - akkor nem védi senki...

Én is azt gondolom, hogy nem a papsoktól kell tartaniuk, hanem a csendes őrültekről, akik egy hibbant pillanatukban képesek elmenni bármeddig.

Névtelen írta...

Küldtem egy fordítást Ditta. Szép napot Mindenkinek!

Fant

Névtelen írta...

ez nagyon durva! még a képen is lehet valamennyit látni!
szegény Vanessa:'(

Névtelen írta...

Én nem értem hogy jut el odáig egy ember hogy megüssön egy nőt?Ez durva!Szerintem én minimum egy hétig nem mernék kimozdulni otthonról és utánna is csak biztonsági őrökkel.
-lola992-

Névtelen írta...

kitartáás Vani.. azért egy karcolástól ne essetek már kétségbe :D énis kikarmoltam VÉLETLENÜL a nagybátyjámat és vérzett neki,valamint 3 napig látszott a seb .. na mindegy :S

találtam valamit gondolom megosztom veletek:

VANESSA VICCE:
" Nemrég bűvészesten voltunk Zackel. Igencsak föllelkesültem, amikor a varázsló egy ruhát százdolláros bankjeggyé változtatott. Zac azonban nyugodt maradt, és csak annyit mondott: "Ez semmi, én simán ruhává változtatok száz dollárt." "

by: nessa-girl.gportal

hehe jó humorú a csávóó xD, puszi, bya

Névtelen írta...

ez igaz de most ott voltak a testőrök mi lesz ha nincsenek ott, megöli?

Névtelen írta...

tom hogy nem tartozik ide de nyertem premier előti jegyet vasárnapra a HSM3-ra az antipatti.hu-n

Névtelen írta...

Szijasztok!
Na rég nem voltam...de most ez nagyon nem értem...itt ez a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=luXxxIKcDr0

Itt több kép is van erről...de az egyiken amikor közelről mutatják Zac és Nessi fejét akkor Én nem látok semmit sem Nessi szeménél...lehet hogy vak vagyokXDÉs utána meg ugye van az a kép a vidiben ami a zachary-e.org-n is fenn van vagyis ez:
http://www.zachary-e.org/gallery/displayimage.php?pid=7440&fullsize=1

de akkor az hogy lehet hogy amikor csillapítják a fickót akkor nincsnen semmi karolás Nessi szeme mellett...és azután miután jönnek ki akkor meg van?pls segítsetekXD

Névtelen írta...

De szerencsés vagy Dorka! :) Tényleg most akkor nálunk mikor lesz a premier, mert mindehol mást lehet olvasni...

Névtelen írta...

október 23-án
(elvileg)

Névtelen írta...

Azt hiszem kedves Névtelen, hogy azért ez a Lennon párhuzam kicsit túlzó - még ha meg is értelek. Ebben az egészben nem is annyira az a szörnyű ami megtörtént, hanem az, ami akár történhetett volna ennyi erővel...
De túldramatizálni sem lenne jó a dolgot, valószínűleg egy részeg félkegyelmű volt az illető, az más kédés, hogy milyen férfi az olyan, aki nőre támad. Az meg, hogy ne is menjen az utcára... még ha megtehetné sem lenne megoldás... Hogy hogyan lehet elkerülni az ilyen helyzeteket, nem tudom, de valószínűleg sehogy.
De én is úgy gondolom, hogy bízni kell az emberekben, ahogy Ditta is mondta.

Fant

Névtelen írta...

A premier...nos, én pontos adatot mondok...okt 23, 11:15...legalábbis a Duna Plázában...én már foglaltam jegyet néhány barátommal...nehogy lekéssétek!!:)

Névtelen írta...

Igen, már én is a MOM-ba...16:30..woow:) Jó szórakozást mindenkinek! :D Majd utána jól megbeszélhetjük.:)

xdittax írta...

Én Kecsóra megyek - szintén jópár barátnővel! Az a társaság is tisztára a helyén lesz, már alig várom! Miattuk, miattatok és elsősorban persze maga a film miatt!^^