2008. okt. 12.

Nagyobb falatok

Zac Efron alig várja, hogy több "kihívással teli" szerepet talájon magának. A 20 éves színészt, azután érte utol a hírnév, hogy a Disney High School Musical-ében játszotta Troy Bolton karakterét. De most lelkes, hogy más, különböző szerepeket is kipróbáljon - és ráadásul még egy független filmben is játszana, ha "hinne" benne.

"Mostanában, nagyobb kihívású szerepeket keresek." - mondta nemrég. "Remélhetőleg meglepőnek tudok találni valamit. Tökéletesen hajlandó volnék arra, hogy egy független filmet készítsek addig, amíg hiszek a projektben."

Az év elején Efron, Richard Linklater drámájában, a 'Me and Orson Welles'-ben vállalta el az egyik főszerepet.

"A Rick-kel való munka egy álom volt!" - nyilatkozta. "Megtanulom értékelni a nagyszerű rendezők különböző stílusait és módszereit. Azt hiszem, hogy Zack Snyder-rel vagy Gus Van Sant-tal mókás volna az együttdolgozás."

Arról, hogy a jövőben milyen szerepeket választana, Efron elmondta: "Nem tudom biztosan megmondani, hogy milyen szerepet fognak játszani a karrieremben a musicalek, de mindig nyitott leszek rájuk. A Brodway egy kaland lenne. Ez olyan készségeket igényel, amit újra fel kellene fedeznem. Nincs semmi más, aminek olyan izgalma lenne, minthogy élő közönség előtt játszol."

Forrás: Showbiz Spy/Credit: Zac-Efron.Us.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kíváncsi leszek rá, hogy milyen nagy falatot talál magának Szívdöglesztő, mert hogy talál, az biztos:)

És most bocsánat ezért, ezt Vivcsi93-nak címzem...ha minden igaz, van egy közös ismerősünk:PP. Elvileg az évfolyamodra jár az illető...

xdittax írta...

Ámen.

Most tippelnék, ki is a személy, de az nagyon lol lenne! Szó szerint - ezért magamban tartom.:)

Névtelen írta...

Mondjátok, hogy rosszul értelmezem VABN-en, hogy a Bandslam bemutatóját már megint eltolták, most éppen július végére?!?!

Fant

xdittax írta...

Nem igazán mondhatjuk, Fant. Nem hivatalos, de egy filmes portál ezzel rukkolt elő.

Névtelen írta...

A 6 évvel ezelőtti legjobb barátnőmről van szó, akivel azóta nem is találkoztam, viszont annyit tudok, hogy ugyanabba a suliba jár...lol lenne:))

vivcsi93 írta...

Őőőő ^LL hát ezt így látatlanba nem tudom, de ha megmondod, hogy ki és mi a neve, meg hoyg melyik osztályba jár akkor lehet, hogy rájövök és tényleg van egy közös ismerősünk! :D

Milyen jó lenne egy élő színházi előadás Zanessával nem? :P Jó néha álmodozni egy kicsit...^^

Névtelen írta...

Az osztályt nem tom...Jurkó Szandinak hívják:)