2008. okt. 31.

HSM3 Premier: Mexikóváros


Zac Efron és Vanessa Hudgens egy kis kihagyás után újra végigvonulhatott együtt egy vörösszőnyegen a mexikói fővárosban, ami legújabb hihetetlen sikeres új filmüket hivatott tisztelni.

A High School Musical 3: Senior Year eddig 85 671 129 dollárt eredményezett a box officeokban az egész világon. Wow, döbbenetes.

Nos, most hogy Zac és Vanessa személyesen látogatott el Mexikó fővárosába, bizonyára ez a hatalmas szám tovább fog nőni. És nem kételkedünk a mexikó rajongókban, ők már Vanessa nyári túrnéján is nagy szeretet tanúsítottak felé(jük).

A vörösszőnyegen ráadásul mindketten hódítottak, míg Zac egy nagyon elegáns, háromrészes szürke öltönyt öltött magára, addig Kedvese, Miss Vanessa egy LBD-be(little black dress=kis feket ruha) bújt bele, ami tökéletes sziulettet adott viselőjének. Irtó hapsis és irtó nőcis!
Ez igen!:)



KÉPEK:
- Zac Pictures
- Vanessa Hudgens.Com
- Celebrity Gossip

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ehhez az elképesztő számhoz annyit tennék még hozzá, hogy Amerikában így egy héttel a bemutató után is vezeti az összesített box office listát - napi bontásban a Fűrész 5. kicsivel megelőzi, de összesítésben toronymagasan vezet. Borzasztó kíváncsi vagyok mekkora bevétel lesz a vége - bár a vége szerencsére még arrébb van.

Vanessa ezeken a képeken ismét lélegzetelállítóan gyönyörű :)

Fant

Névtelen írta...

Hey Amigo Fant!!

Te lennél részvényes,vagy csak befektetési tanácsadó?:)
A díva csodaszép,de levegőt orron beszív,szájon kifúj,így talán nem áll meg!!:) (f.é.) Kezdek laza lenni,érzem.

Névtelen írta...

Részvényes? Inkább nem. Befektetési tanácsadó? Na az már inkább, okosnak tűnő dolgokat mondani könnyű, abban jó vagyok :)
Én már rendeztem a légzésem, de tüdő és szívbetegeknek fokozottan veszélyes a képek megtekintése :)

Fant

Névtelen írta...

Már azt gondoltam,ugyanis ismét kíváncsi lettél!:) Mármint a bevétel összegének összességére! Na ezért nem bízom a befektetési tanácsadókba,
mert "okosnak tűnő dolgokkal" etetik a parasztot!!:)

Hát a whiskey,és a dohány után talán
az ilyen képek azok,amik gondot okozhatnak!:) (f.é.)

Névtelen írta...

A számok tényleg döbbenetesek! Fant kezdem érzékelni amin eszmét cseréltünk.
De jó lenne a 1%át legalább megkaparintani.
Megint álmodik a gyomor, mi?