2008. okt. 15.

3 új szeretnivaló kép

Ezek csodaszépek - kell ennél több duma?:) Sőt, személy szerint ezek az eddigi legjobb Troyellás promóképek, amik a HSM 3: Végzősök-höz készültek! De annyi min. biztos, hogy nagyon fiatalosak, nagyon mosolygósak, nagyon szerelmesek - ahogy mi is szeretjük!<3



Credit: HSM-Love.

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezek valami eszméletlen édesek!
Teljesen jól fogalmaztál Ditta mint mindig.
Holnap futóversenyre :'(

Névtelen írta...

megyek

Névtelen írta...

de szépek :)

Névtelen írta...

Sziasztok! Jaj nagyon aranyosak a képek..:D:D Én meg most hogy nézegetem itthon az újságot nagy meglepetésemre meglátam Vanessa és Kisó képét a mai Blikk újságba!:D A 12 oldalon egy pici kép van, meg egy kisebb szöveg aki teheti néze meg!:P Csak gondoltam szolok..:D Puszi:Lizi:)

Névtelen írta...

Ahhh, az a báli ruhában készült kép nagyon ott van!
Őrült jól néznek ki. Megérdemlik egymást....minden téren.

Névtelen írta...

Jajj, ezek a képek valami hihetetlen jók! : ) Nagyon aranyosak bár nekem kicsit olyan terhes beütése volt V-nek az utolsó képnél..x) Na jó, ezt csak mondtam ez így nem valószínű : )

Névtelen írta...

Az imént említett hatás érzékelhető valóban, de ilyenkor csak arra gondolj, hogy az organza, meg az a sok dísz, és milyen jó pasi ez a Zac és milyen szép V és milyen édesek ahogy összefonódik a kezük, stb stb Na? Ugye? Máris kit érdekel, hogy milyen hatása van annak a ruhának! Milyen hatással van ránk a kép!!!

Névtelen írta...

Sziasztok!!Lizi, és mi volt a cikkben??? A Viván leadták már az interjúkat??? Olyan mérges vagyok,h nekem nincs vivám!!!RRR
Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Szinte csak jelzésértékű a cikk, Kitti, de itt is elolvashatod:

http://www.blikk.hu/Napilap_index.php?article_id=120482

Fant

ades írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
ades írta...

MÉG NEM ADTÁK LE A VIVÁN AZ INTERJUKAT MAJD JŐVŐ HÉTEN ÉS AZTÁNA HSM HÉTVÉGÉN

ades írta...

EZ MI A JUST JAREDEN SAJNOS NEM TUDOK ANGOLULhttp://justjared.buzznet.com/2008/10/14/zac-vanessa-life-in-plastic-its-fantastic/

Névtelen írta...

írnak zac és vanessa szerelmükről

Névtelen írta...

Ebben teljesen igazad van "névtelen"! Valóban nagyon jól néznek ki és végülis kit igat, hogy mi a hatás? =) Szívesen várnék több ilyen képet : )

xdittax írta...

Mjad együtt várjuk ki az ilyen szebbnél-szebb képeket. Persze nem muszáj a terhes hatás, ami egy kicsit tényleg fellelhető, de csak a ruhácska hatása, és ezt mi elnézzük. Inkább nézzük a szép mosolyokokat, és azokat a szép kezeket, igen!:)

A JJ-s már olvasható itt is!:)

Puszi Mindenkinek: Ditta×××

Névtelen írta...

Én ezeket a képeket röviden, kedves képeknek nevezném:bocsi. (f.é.)