2008. okt. 28.

Összehangolódva

Miután a hétvégét Hawaii-on töltötték, egy esküvő okán fogva, Zanessa ott is maradt, és egy kicsit relaxált is. Meg is érdemelték, rájuk is fért, hiszen hosszú hetek után először szabadulhattak el igazán együtt valahová, ahova nem a HSM3 kapóssága miatt szólították őket. Ugyan ez csak egy minivakáció volt, egy rövidke hétvége, bizonyára sokat jelentett számukra. S majd azokat a szép élményeket tovább reptíthetik új sikerfilmük, a HSM3 promócióstúrnéjának következő álomására, Mexikóba.

De nem rögtön odavezet szerencsére utuk, előbb még haza is mentek; tegnap este érkeztek meg a nemzetközi Los Angeles-i airport-ra, a LAX-ra. Mivel már a fél világ tudta, hol töltötték előző napjaikat, nem volt nehéz megjósolni, hogy a reptéren várn i fognak rájuk, és nem hagyják elszalasztani őket.

A pár kényelmes viseletben valószínűeg kényelmesen utazott, míg Miss Hugdens egy szürkés melegítőfölsőbe bújt bele s bújt kapucnija alá, addig Mr. Efron ugyanezt a dolgot egy zöld pulcsival cselekedte. És ami még összehangoltságukra utal erőteljesen; az egymáshoz való közelségük, egymásra néző tekikntetük és járásuk.
De ezek a valamik, mintha általában mindig ott lennének köztük...:)


Még több képért kattintsatok IDE, videóért pedig IDE!
Ha még több, újabb, de ugyanolyan helyes képekre vagytok kíváncsiak, ki ne hagyjátok EZEKET!;)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na én most csinálnék egy fun fiction bejegyzést: egy képpel amelyen a terminálról jönnek ki Zac sejtelmesen mosolyog, V félig lehajtott fejjel szemlél. Mire gondol V? A válasz: Zac baby, nem rúgnád kockásra a hátsójukat?! Nekem ez most nagyon menne baby, de mégiscsak én vagyok a gyengébbik nem.

Névtelen írta...

Az utolsó mondat első részéből kimarad a baby

Névtelen írta...

Szisztok! Nahát, új jeltolmácsot avattunk Névtelen személyében :) Jó :)
Azért nem lehet egyszerű Hawaii-ról ebbe az őrületbe visszatérni...
Emberek, meg vagyok lepve: a HSM 3 idehaza is rekordot döntött! Az est.hu-n olvastam. Ehhez csak ennyit a magam részéről címszavakban, bővebben, ha Ditta is megtalálja az infot :) És a németeknél is rekord a film, ezzel kapcsolatban készülök egy fordítással.

Fant

Névtelen írta...

LOL, király a képelemzés:))
Mindig egyszerre lépnek és talán észre sem veszik:P
Fant, ezt csekkolnom kell:))

xdittax írta...

LL, frissíts. Fant-nak hála, végre megkaptuk, amire vártunk. Én személy szerint legalábbis.:)

A fun f.(lolxD) pedig csak bónusz. Egy nagyon remek kis bónusz!:)

Névtelen írta...

Oh yeah, frissítettem:)

Névtelen írta...

Örülök, hogy tetszett a fun fiction. Sokszor jut eszembe 1-1 kép láttán ilyen és hasonló! Igyekszem nem nagyon fárasztani a tisztelt társaságot, de ez ma ide kívánkozott...