2008. okt. 11.

Londoni incidens

Nem akartam túlságosan sokkoló címet írni, de ez majdhogynem lehetetlen volt, ha végeülis egy középkorú pasas egyszerűen csak hipp-hopp rátámad Efron-ra. Mert igazából ez a lényeg, csak nem akartam kiemelni. Mindenesezre szerencsére, nem lett következménye a következőnek:

"Zac éppen próbál magához térni, miután tegnap(október 8-án) a West End színház elhagyásakor egy őrült rajongó rátámadt.

Zac Vanessával éppen elhagyta az Avenue sugárúton lévő Apollo színházat, (ahol ők ketten az Esőember című darabot nézték meg Josh Hartnett-el a főszerepben) mikor egy idősebb férfi elkezdett mutogatni és kiabálni Zac-re. A támadó, aki egy laptopot fogott a kezében, Zac-re rontott és megpróbálta megragadni a haját. Zac, akit normális estetben tinik üldöznek, most megtapasztalhatta a hírnév árnyoldalát is.


Egy szemtanú elmondása szerint: "Néhányan az ajtó mellet álltak, amikor Zac és Vanessa megjelentek az ajtóban, ekkor hirtelen egy férfi rátámadt Zac-re és megpróbálta megragadni a fejét. Előtte semmiféle provokáció nem történt. Az egész tiszta káosz volt. A testőrök Zac és a férfi közé álltak. Ez a férfi mindennek elmondta Zac-et. A testőrök benyomták Zac-et az autóba és egy pillanatra úgy tűnt, mintha a férfi utána akarna menni."

Zac-et később a kollégáival látták Soho-ban a Floridita étteremben.

Egy szemtanú, aki akkor éppen ott vacsorázott, beszámolt róla, hogy: "Zac ezen incidens ellenére nagyon lazának tűnt. Néhányan közülük táncoltak a salsa zenére. Ezt az esetet ki kell törölniük az emlékezetükből."


Zac nem sérült meg, a támadó beszélt a testőrökkel és végül eltekintettek a feljelentéstől."

Egyébként erről az abszurd esetről a magyar internetes sajtó is beszámolt, ahogy arra B is felhívta figyelmünket! Ha érdekel, ők hogyan találják a történteket, kattintsatok IDE!

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello ez most nem tartozik ide, de asszem megtaláltam a Walk Away-t és a Scream-et a Youtube-on!

http://www.youtube.com/watch?v=mVEXRsXTKQs

http://www.youtube.com/watch?v=dFxDCp7RKnc

;)

Üdv: Bora

dorka írta...

Igen.Én is megtaláltam szinte az összeset letöltéssel.Csak a Last Chance teljes verziója hiányzik és a We're All In This Together úgymond feldolgozott verziójának a letöltése hiányzik.Amúgy az is megvan.

Névtelen írta...

Láttam boltban a HSM táncos dvd-jét, ami nem olyan rég jelent meg amerikában.

Névtelen írta...

Nálunk se rég jelent meg...szept 24 körül volt asszem.
Jajj, nekem is megvan minden dal akkor, már csak annak a 2-nek a teljes változata hiányzik.
VABN-en van egy jó vidi, ami a dalok hátteréről szól, és van második része is YT-on:)

Névtelen írta...

Megnéztem a tartalmát, és olyannak tűnt, mintha a film extráit tartalmazná nagyrészt (teljesen?). Vagy van egyém érdekesség ezen az újonan kiadott dvd-n?

Névtelen írta...

Van néhány, B. Például megtanulhatod a What time is it és az All for one tánclépéseit, van jópár beszélgetős videó, kimaradt jelenetek , képek és rengeteg betekintés a kulisszák mögé. Nomeg persze kis ízelítő a HSM 3-ból. Ezek vannak a második lemezen. Az első lemez, való igaz, nagyrészt a HSM 2 dvd extráit tartalmazza. Összességében megéri az árát szerintem.

Fant

Névtelen írta...

Fant akkor azt mondod, hogy legalább az egyik lemezen olyanok vannak, amit még nem láttam?

Névtelen írta...

Igen B. A beszélgetős videók egy része mondjuk fenn van a youtube-on, itt Dittánál is megtalálható, de zömmel olyan dolgok vannak a második lemezen, amiket még nem láttunk.
Én úgy voltam a már látott dolgokkal is, hogy legalább a dvd-n összeszedetten, kiváló minőségben megvannak.

Fant

Névtelen írta...

Sziasztok! Postáztam az új Movie Surfers videó fordítását Ditta.

Fant

Névtelen írta...

Az All In This Together diplomázós verziójának teljes verziója is fenn van YT-on és letölthető!

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=kZ2MMMpXCN4&feature=related
régi de aranyos!